Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εκεί που λέω ότι ξέρω όλα τα όπλα σου, ... τσουπ πετάς και ένα άλλο ...

Για να δω φωτό.
Καλά λόγια θα πω, γιατί είσαι τρις χειρότερος ψείρας από εμένα στα όπλα ... Αχαχα
Πόσα έχεις τελικά ;;; :) :) :)
Τη μπερεττα 391 optima plus δινω γτ σκωτονει πιο πολυ απ τη μπενελλι και σπαστικα θα παρω ενα μπαικαλ δικανο αποθημενο το εχω να κανω και καμια βατσινια στην ακρη και να μη στεναχωριεμε κιωλας

Τη μπερεττα 391 optima plus δινω γτ σκωτονει πιο πολυ απ τη μπενελλι και σπαστικα θα παρω ενα μπαικαλ δικανο αποθημενο το εχω να κανω και καμια βατσινια στην ακρη και να μη στεναχωριεμε κιωλας
Λόρδος και εσύ ... χάλασες αχαχα

Θα σας το χαλασω το θεμα, αλλα....
εγω βλεπω λουκετα σε καταστηματα, οικογενειακες επιχειρησεις, νοικοκυρια να βουλιαζουν στα χρεη και νοικοκυρηδες να αποκτουν ψυχολογικα προβληματα....
Θα ονειρευομαστε για να μη μελαγχολησουμε.

Υποψιν το κανω και τραμπα με δικανο μπαικαλ δισκανδαλο ussr 1*_3* τσοκ 72αρες καννες και κανα κατοσταρι διαφορα απο πανω εγω θελ

Ε παραδέξου το είσαι δικαννάκιας στο βάθος. Ελα θα κάνουμε ομάδα :) ...

Εγώ μετά από πολύ σκέψη και βαθύ στοχασμό .think. κατέληξα ότι είμαι δικαννάκιας. Στα προσεχή σχέδια είναι να φύγουν τα αυτογεμή - ή να κρατήσω την 1100g3; - και να μείνω μόνο με δίκαννα.

Last edited:
Ε παραδέξου το είσαι δικαννάκιας στο βάθος. Ελα θα κάνουμε ομάδα :) ...

Εγώ μετά από πολύ σκέψη και βαθύ στοχασμό .think. κατέληξα ότι είμαι δικαννάκιας. Στα προσεχή σχέδια είναι να φύγουν τα αυτογεμή - ή να κρατήσω την 1100g3; - και να μείνω μόνο με δίκαννα.
Δικανακιας ειμαι να ειχα και χηματα να παρω ενα μπερετα DT11 μια χαρα αλλα δεν εχω ουτε για 686 αχαχαχαχχα

Αν πεσει πεινα, λες να χουν σημασια νομοι και νοματαρχήδες?
Πιστευεις οτι αυτες τις σκεψεις την κανεις μονο εσυ?
Κλειδωθηκαμε εναν ολοκληρο χειμωνα μεσα και δεν καναμε κιχ, τωρα γιναμε επαναστατε???

Άιντε θύμα άιντε ψώνιο ,αν ξυπνήσεις μόνο μιας θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.Αν ξυπνήσεις προϋπόθεση μεγάλη που δεν το βλέπω είναι βαθύς ο ύπνος .Και όποιος πάει να σε ξυπνήσει του λες γιατί με ξύπνησες πρωί από τον ύπνο το βαθύ.

Status
Not open for further replies.
Back