Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Συναιση και εγκράτεια φίλε μου ,ότι πραγματικά χρειάζεσαι ,η λάθος αγορά όπλου κοστίζει ακριβά.
Θα συμφωνήσω μαζί σου! Την Τρίτη θα πάρω στα χέρια μου την BENELLI Raffaello power bore deluxe. Θα ρωτήσεις τώρα, δεν έχεις άλλο όπλο? Θα σου απαντήσω έχω άλλα τρία, και τι το θέλεις αυτό? Έλα μου ντέ! Έτσι πάει το πράγμα, τώρα μου αρέσει αυτό, μου την βίδωσε και το πήρα! Αυτό όμως δεν σημαίνει φίλε μου καλέ ότι τα άλλα άμα δεν τα θέλω θα τα σκοτώσω!. Άμα πουληθούν πουλήθηκαν, αλλά με μια τίμια τιμή που θα αντιπροσωπεύει την κατάσταση του όπλου, την μάρκα και το μοντέλο!. Αλλιώς να τα χαρίσω, αλλά τότε ΝΑΙ, θα πώ, τα χάρισα!.

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Την Τρίτη θα πάρω στα χέρια μου την BENELLI Raffaello power bore deluxe. Θα ρωτήσεις τώρα, δεν έχεις άλλο όπλο? Θα σου απαντήσω έχω άλλα τρία, και τι το θέλεις αυτό? Έλα μου ντέ! Έτσι πάει το πράγμα, τώρα μου αρέσει αυτό, μου την βίδωσε και το πήρα! Αυτό όμως δεν σημαίνει φίλε μου καλέ ότι τα άλλα άμα δεν τα θέλω θα τα σκοτώσω!. Άμα πουληθούν πουλήθηκαν, αλλά με μια τίμια τιμή που θα αντιπροσωπεύει την κατάσταση του όπλου, την μάρκα και το μοντέλο!. Αλλιώς να τα χαρίσω, αλλά τότε ΝΑΙ, θα πώ, τα χάρισα!.
Έτσι είναι , έδωσες αρκετά χρήματα και αγόρασες το Beretta αξία μεγάλη για εσένα όσο το κρατάς ,αν αποφασίσεις να το πουλήσεις αλλάζουν όλα.Θεωριτικα και πρακτικά.Ενα αντικείμενο μόνο την πρώτη φορά πώλησης είναι καινούργιο.Ειναι άλλη κατηγορία αγοραστές αυτοί που πληρώνουν τέτοια όπλα καινούργια.Αν το πουλουσες ποια τιμή θεωρείς σωστή .

Έτσι είναι , έδωσες αρκετά χρήματα και αγόρασες το Beretta αξία μεγάλη για εσένα όσο το κρατάς ,αν αποφασίσεις να το πουλήσεις αλλάζουν όλα.Θεωριτικα και πρακτικά.Ενα αντικείμενο μόνο την πρώτη φορά πώλησης είναι καινούργιο.Ειναι άλλη κατηγορία αγοραστές αυτοί που πληρώνουν τέτοια όπλα καινούργια.Αν το πουλουσες ποια τιμή θεωρείς σωστή .
Στην κατάσταση που είναι το όπλο θα ζητούσα 1800, και όχι 2000 για να φτάσω εκεί! Αυτό θεωρώ ότι θα έκανα εγώ εάν ήμουν στην θέση του αγοραστή και στην κατάσταση που είναι το όπλο!.! Και εάν με έπιανε και η καλοσύνη θα του χάριζα και κάνα τσοκάκι έσω έξω που έχω όλη την σειρά!

Στην κατάσταση που είναι το όπλο θα ζητούσα 1800, και όχι 2000 για να φτάσω εκεί! Αυτό θεωρώ ότι θα έκανα εγώ εάν ήμουν στην θέση του αγοραστή και στην κατάσταση που είναι το όπλο!.! Και εάν με έπιανε και η καλοσύνη θα του χάριζα και κάνα τσοκάκι έσω έξω που έχω όλη την σειρά!
Σωστή εκτίμηση, 1800 -1900€.

Αυτή η τιμή είναι πολύ κοντά στο επίπεδο αγοραστή 686 , σπόρτινγκ καινούργιου και με το κοντάκι ακόμα και αριστερό στα μέτρα του.Τα καλοσύνη , μόνο για εσένα ,και επειδή σε συμπάθησα δεν σχολιάζονται.Ισως κάποιος φίλος η συγγενής θα μπορούσε να το πάρει ,αλλά αυτοί θα το θέλουν πιο τζάμπα και από τούς ξένους .Ένας αγοραστής θα πρέπει σιγουρευτεί ότι δεν θα χρειαστεί να χαλάσει ούτε ευρώ επιπλέον .(δύσκολο)

Βρέ παίδες να σας ρωτήσω κάτι! Μιάς και βλέπω πώς έχετε άποψη από μεταχειρισμένα, θέλω να μου πείτε πόσο μπορεί να πιάσει αυτό? Beretta Perennia SV10 Kick off, κάνη 66cm ζήτημα εάν έχει ρίξει τρία κουτιά φυσίγγια!.View attachment 49615
Με ένα τέτοιο είχα ρίξει μπασίματα παλαιότερα.Ήταν ένας συνάδελφος Αθηναίος,δούλευε και κάλκα τότε νομίζω.Γνωριστήκαμε και είδε το τοζ34 και μου λέει να ρίξω καμία; Του το έδωσα και αυτός το δικό του ρίξαμε σε κανά 2 τσίχλες ο καθένας και μετά πάλι πίσω! Ωραίο όπλο φαινόταν!

Έτσι ήμουν κ γω σα νιος με τις γκόμενες,ως τα 48❓❓❓

Αυτή η τιμή είναι πολύ κοντά στο επίπεδο αγοραστή 686 , σπόρτινγκ καινούργιου και με το κοντάκι ακόμα και αριστερό στα μέτρα του.Τα καλοσύνη , μόνο για εσένα ,και επειδή σε συμπάθησα δεν σχολιάζονται.Ισως κάποιος φίλος η συγγενής θα μπορούσε να το πάρει ,αλλά αυτοί θα το θέλουν πιο τζάμπα και από τούς ξένους .Ένας αγοραστής θα πρέπει σιγουρευτεί ότι δεν θα χρειαστεί να χαλάσει ούτε ευρώ επιπλέον .(δύσκολο)
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα Λές γιατί έτσι είναι! Τα της καλοσύνης το είπα διότι δεν κάνουν αυτά για τα άλλα όπλα που έχω οπότε πάλι θα έπρεπε ξανά να μπώ στην διαδικασία να ζητάω πενηντάρια, οπότε δεν θα πείραζε από μόνος μου να του χαρίσω κάτι! Τώρα για το 686 το οποίο το είχα, και το 687 silver pigeon III επίσης, είναι άλλα όπλα σε σχέση με το perennia, με αυτό ρίχνεις κεραυνούς και δεν καταλαβαίνεις τίποτα λόγω του kick off. Αυτά…….

Άμα πουληθούν πουλήθηκαν, αλλά με μια τίμια τιμή που θα αντιπροσωπεύει την κατάσταση του όπλου, την μάρκα και το μοντέλο!. Αλλιώς να τα χαρίσω, αλλά τότε ΝΑΙ, θα πώ, τα χάρισα!.
Δεν έχουν σημασία τα 3 κουτιά φυσίγγια.
Αν η μια κάνη ρίχνει στην Λιβαδειά και η άλλη στο Ζητούνι ούτε 200€ δεν θα το έπαιρνα.
Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα βάλτη στα 2200€ αδιαπραγμάτευτη και αν πουληθεί πουλήθηκε.
Αν όχι κράτα την.
Για να φύγει γρήγορα κάτω από 1800€ αλλά και πάλι σχετικό είναι ...
Αν ο άλλος διαθέτει 2 χιλιάρικα για όπλο δεν θα κολλήσει στα 2 κατοστάρικα, θα πάρει καινούργιο.
Αυτό που ψάχνουν όλοι στο car είναι οι ευκαιρίες.
Αλλιώς τα όπλα σκουριάζουν μέχρι να πουληθούν.
Εδώ μέσα πιστεύω θα πουληθεί ευκολότερα γιατί πάνω κάτω ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας.

Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο αλλά δεν θα έδινα ποτέ πάνω από το 60%-70% της ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ αξίας του (όχι του τιμολογίου) και μετά από λεπτομερή έλεγχο του όπλου καθώς και δοκιμή σύγκλισης σε σκοπευτήριο.
Το παραμικρό ψεγάδι ή κάτι που βρέθηκε χωρίς να έχει αναφερθεί από πριν μειώνει την αξία στο 50% ή παρακάτω ανάλογα τι θα είναι.

Η λογική είναι απλή ... αν διαθέτω 100€ για καινούργιο όπλο θα προτιμήσω ένα σαν καινούργιο με 70€ αλλά δεν μου είναι και πρόβλημα τα άλλα 30€ αν κάτι δεν μου αρέσει ή καταλάβω ότι ο άλλος με δουλεύει.

Βάλτο εδώ ...

Status
Not open for further replies.
Back