gvp9000
Banned
Κουμπαρά τότεΑυτά εχω τωρα. Μια Βιτόρια και ένα βερνε Καρόν.
Κουμπαρά τότεΑυτά εχω τωρα. Μια Βιτόρια και ένα βερνε Καρόν.
Παντελή ενδιαφέρουσα αγγελία, αλλά είναι κάποια προσφορά απ'ότι κατάλαβα. Το όπλο δεν είναι B FAST, δεν είμαι σίγουρος ότι στην τιμή αυτή θα είναι με 76αρα κάνη και αν θα ισχύει η τιμή αν κάποιος ενδιαφερθεί. Μπορεί όμως να κάνω λάθος.........https://www.car.gr/xyma/view/322470029-beretta-686-silver-pigeon-sporting
...και γλυτώνεις και 90 ευρωπαϊκά από το να το πάρεις καινούργιο:
https://www.pervolarakis.gr/el/proi...epitheta/beretta-686-silver-pigeon-i-sporting
Σε κάθε αγγελία βλέπω και διαφορετικό βάρος. Το δικό μου πάντως 686 είναι 3670.Και πίστεψέ με για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το σκοπευτήριο,το βάρος το χρειάζεταιΤο χω δει. Αν ήμουν οικονομικά οκ θα το έβλεπα σοβαρά. Είναι πολύ καλή η τιμή του.
Και Άγιος ο ΘεοςΚουμπαρά τότε
Άμα η αγγελία είναι τύπου για αυτούς που ξέρουν...Σε κάθε αγγελία βλέπω και διαφορετικό βάρος. Το δικό μου πάντως 686 είναι 3670.Και πίστεψέ με για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το σκοπευτήριο,το βάρος το χρειάζεται
Γύρω στο 1000ρικο αν είναι σε άριστη κατάσταση είναι μια λογική τιμή.Λιγα μεταχειρισμένα την πιάνουν και μονο αν το όνομα αρχίζει από b.Καλό μεσημέρι!! Σου εύχομαι να το αποκτήσεις όσο πιο σύντομα γίνετε ! Η επιλογή κατά την γνώμη μου παρά πολύ καλή! Το είχε 3-4 χρόνια κάποια στιγμή ένας φίλος που πηγαίναμε μαζί κυνήγι και σκοπευτήριο ,εντελώς απροβλημάτιστο,ωραίες τουφεκιές.
Αυτή την αγγελία αν έψαχνα αυτό το όπλο θα την κοίταζα σοβαρά.
https://www.car.gr/xyma/view/323435194-beretta-sporting-686-silver-pigeon-1-76cm
Αυτό το δίκανο όσο περνάει ο καιρός το γουστάρω και πιο πολύ. Παθαίνεις εθισμό. Όταν πηρα τη Βιτόρια στο σκοπευτήριο μετά από αυτό, μου φάνηκε πανβαρη και γκουμουτσα.Οτι οτι καλυτερο!
Μακάρι να έφτανε 1000 το Σπόρτιγκ. Κρατάει τιμήΓύρω στο 1000ρικο αν είναι σε άριστη κατάσταση είναι μια λογική τιμή.Λιγα μεταχειρισμένα την πιάνουν και μονο αν το όνομα αρχίζει από b.
Καινούργιο πάρε ...Μακάρι να έφτανε 1000 το Σπόρτιγκ. Κρατάει τιμή
Κώστα το όπλο αυτό έκανε καινούργιο 1890 ευρώ ,όταν παρουσιάστηκε .Τώρα αν δεις κάποιο που σου αρέσει πολύ και θα έδινες 100-200 παραπάνω και αυτό παίζει.Κατι παρόμοιο γίνεται και με το 525 .Μακάρι να έφτανε 1000 το Σπόρτιγκ. Κρατάει τιμή
Ο πόλεμος φταίει που αυξήθηκε η τιμή; Από το Αζοφσταλ παίρνουν ατσάλι;Κώστα το όπλο αυτό έκανε καινούργιο 1890 ευρώ ,όταν παρουσιάστηκε .Τώρα αν δεις κάποιο που σου αρέσει πολύ και θα έδινες 100-200 παραπάνω και αυτό παίζει.Κατι παρόμοιο γίνεται και με το 525 .
Που να φανταστω ότι η αγκραφα του ήταν από μέταλλο αποκριάτικου πιστολιού ρε Μπίλυτο πήρα κ 8 γιούριαΚάνε μαλακίες .. του πατέρα μου σαβουριάστηκε.
Αγόρασε κρυπτοκοινς έχουν πατώσει....περιμένουμε άνοδορίξε 100 € σε χρόνο ντε τε (μέσα στο (22 -23)θα γίνει χιλιάρικο μίνιμουμ....απλά θέλει ψάξιμο σε ποια να ποντάρειςΚαι Άγιος ο Θεος
Αύριο ,μπορεί όχι κάρτα αλλά ούτε εμείς να μη υπάρχουμεΜετρητά, η κάρτα ,η συνδιασμός με άτοκες δόσεις,αυτά είναι τα σίγουρα.
Αυτά που είπα εγώ είναι για να το πάρεις σήμερα.Αύριο ,μπορεί όχι κάρτα αλλά ούτε εμείς να μη υπάρχουμε
Ξέχασα να γράψω ότι η απόδειξη αγοράς λέει 3.200 €.1200€