Γιατί αν βιδώσεις βίδα με άλλο σπείρωμα θα χαλάσεις ένα ή και τα 2 σπειρώματα και μπορεί επίσης να σου κλωτσήσει κάποια βίδα.Γιατι Βασιλη????
Βάλε αλλά με σωστή βίδα ...Φιλε μη λες τετοια παντα βαζω
Φιλε εννοειται με τη σωστη βιδα. Βαζω τη μπλε τη 242. Τρομαξα ρε συ. Λεω πω πω εκανα μαλακιαΑν εννοούσες με την σωστή βίδα τότε συμφωνούμε ...
Κατάλαβα με όποια βίδα να ναι αρκεί να "πιάσει" ...
όχι ... καλά κάνεις ... είπαμε με τους αορτήρες και ότι έχει σχέση με αυτούς δεν παίζουμε ...Φιλε εννοειται με τη σωστη βιδα. Βαζω τη μπλε τη 242. Τρομαξα ρε συ. Λεω πω πω εκανα μαλακια
Τι θέλεις να κάνεις με αυτό , θέλεις να τοποθετήσεις καινούργιο ;
Όχι, λείπει μία βίδα εκεί στο όπλο και θέλω να πάρω άλλη.Αλλά εντάξει θα ξεβιδώσω την άλλην και θα δω.Θα βρεθεί η άκρη.Τι θέλεις να κάνεις με αυτό , θέλεις να τοποθετήσεις καινούργιο ;
Για πιο όπλο πρόκειται ;Όχι, λείπει μία βίδα εκεί στο όπλο και θέλω να πάρω άλλη.Αλλά εντάξει θα ξεβιδώσω την άλλην και θα δω.Θα βρεθεί η άκρη.
βγαλε μια φωτο εαν μπορεις στο σημειο του αορτηριουχουΌχι, λείπει μία βίδα εκεί στο όπλο και θέλω να πάρω άλλη.Αλλά εντάξει θα ξεβιδώσω την άλλην και θα δω.Θα βρεθεί η άκρη.
Λειπω φιλε, οποτε παω θα σου βγαλω.βγαλε μια φωτο εαν μπορεις στο σημειο του αορτηριουχου
Στοκαρισε την να μην την βλέπεις.λείπει μία βίδα εκεί
Κόψε μάστορα και πήρες φόρα, σχόλασες για σήμερα αύριο πάλιΣτοκαρισε την να μην την βλέπεις.
Ακόμα να πηδήξεις από την γέφυρα?Κόψε μάστορα και πήρες φόρα, σχόλασες για σήμερα αύριο πάλι
Κάτσε να ζεστάνει λίγο είναι κρύα τα νερά ακόμα θες να αρρωστήσω;Ακόμα να πηδήξεις από την γέφυρα?
Ωραίο όπλο ,τα μόνα κατά για μένα είναι το βάρος και ότι δεν βγαίνει σε αριστερό.Καλησπέρα σε όλους.... σκέφτομαι να αγοράσω μια benelli m4 για σκοπευτική χρήση και κυνήγι ( αγριογούρουνο μόνο με μονοβολα )... αν υπάρχουν κάτοχοι θα ήθελα τη γνώμη σας
Το βάρος για καρτέρι στα γουρούνια είναι μια χαρά.... όπως και για σκοποβολή..... και είμαι δεξιόχειρας με κυρίαρχο μάτι δεξί...Ωραίο όπλο ,τα μόνα κατά για μένα είναι το βάρος και ότι δεν βγαίνει σε αριστερό.
Γαματο. Φουλ επιχειρησιακο. Το οπλο ειναι απλα κορυφαιο (για το λογο που κατασκευαστηκε). Επιλογη στρατων και σωματων ασφαλειας.Καλησπέρα σε όλους.... σκέφτομαι να αγοράσω μια benelli m4 για σκοπευτική χρήση και κυνήγι ( αγριογούρουνο μόνο με μονοβολα )... αν υπάρχουν κάτοχοι θα ήθελα τη γνώμη σας