Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τώρα είδα ότι δεν υπάρχει δεξιά SBE1 στη τιμή των 790 ευρώ ,πως έγινε αυτό ; Μεροληψία υπέρ των αριστεροεπωμιζοντων;Μ1 πάντως υπάρχει για όλους.
Ε δεν πειραζει. Να χουν κι αυτοι κατι παραπανω μια φορά. Ειναι αδικημένοι σε πολλα. Να μην εχουν και δικαιολογια για τις αστοχιες τους

Έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο για καρτέρι. Η SBE1 είναι παλιό μοντέλο γιατί βλέπω μόνο στον καλαντζάκο να υπάρχει και είμαι απο Κρήτη, αν την αγοράσω θα μπορώ να βρώ ανταλλακτικά αν κάτι συμβεί?
Παλιό καινούργιο σχεδόν ίδιες είναι όλες
Ότι χρειαστείς και αν το χρειαστείς πράγμα σπάνιο για benelli θα το βρεις

καλη και αθανατη η sbe1 αλλα εγω δεν θα επαιρνα ενα οπλο 20ετιας....δεν βρισκω κατι που μπορει να κανει αυτη και δεν μπορει να κανει η μ2 ή αλλο συγχρονο αυτογεμες...μονο το σουπερ μαγκνουμ...που χρειαζεται αυτο; να βγω στο καφενειο και να λεω οτι την εχω μεγαλυτερη;...τη θαλαμη ρε σεις..ελεος..χαχα...

Απο την αντιπροσωπεια της μπενελι στη Θεσ/νικη. Η καλυτερη απ ολες τις αντιπροσωπειες
https://eshop.kirgias.gr/el/
κωστα δεν νομιζω να υπαρχει αλλος αντιπροσωπος...οι υπολοιποι ειναι μεταπωλητες...απο κυργια παιρνουν ολοι...κανω λαθος;

Κι εγω ετσι ξερω
Kυργιας ειναι Κωστα, τα οπλα αυτα ειναι απο ακυρωμενες παραγγελιες και τις πηρε ο κυργιας .Η αριστερη gamo μου αρεσει πολυ οπως και η απλη μ1 Εαν αγοραζα τωρα οπλο σιγουρα θα ηταν απο τις επιλογες μου Benelli καινουργια με 800ε πιστευω οτι ειναι ευκαιρια

Εχεις απολυτο δικιο επανω εχουν μεινει ελαχιστες
Θυμάμαι το 17-18 είχε στα Ε790 SBE1 παραλλαγής με 61εκ και πιστολέρο κοντάκι και γώ ο μαγιάκας νόμιζε ότι θα είναι εκεί για πάντα.
Πολύ το γούσταρα αυτό το setup. Ακόμα το κλαίω που δεν το πήρα.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις λογικά θα πάω σε affinity ή m2. Μία ερώτηση, τελευτάια είχα βγάλει άδεια για ένα παλιό όπλο που δεν ήταν δηλωμένο πριν 2 χρόνια, για να βγάλω τώρα την άδεια για το καινούριο χρειάζεται ξανά χαρτιά παθολόγου? ( τότε δεν χρειαζόταν ψυχίατρου). Ευχαριστώ

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις λογικά θα πάω σε affinity ή m2. Μία ερώτηση, τελευτάια είχα βγάλει άδεια για ένα παλιό όπλο που δεν ήταν δηλωμένο πριν 2 χρόνια, για να βγάλω τώρα την άδεια για το καινούριο χρειάζεται ξανά χαρτιά παθολόγου? ( τότε δεν χρειαζόταν ψυχίατρου). Ευχαριστώ
Νομίζω για 3 χρόνια μπορις χωρίς χαρτιά… ρωτά καλητερα στην αστυνομια

Συμφωνα με το νομο δεν απαιτειται τουλαχιστον του παθολογου, με επιφυλαξη αν χρειαζεται επιπλεον του ψυχιατρου. Παντως ασαφεια του νομου ειναι υπερ του πολιτη.

Συμφωνα με το νομο δεν απαιτειται τουλαχιστον του παθολογου, με επιφυλαξη αν χρειαζεται επιπλεον του ψυχιατρου. Παντως ασαφεια του νομου ειναι υπερ του πολιτη.
Καλα οχι και παντα μη μπλεξεις ειναι

να πας σε μ2 μ1

Θα χρειαστείς σίγουρα ψυχιάτρου, το άλλο αν δεν έχεις κλεισει διετία ισχύει σίγουρα (κάποιοι λένε και τριετία)

Θα χρειαστείς σίγουρα ψυχιάτρου, το άλλο αν δεν έχεις κλεισει διετία ισχύει σίγουρα (κάποιοι λένε και τριετία)
3 ετια ειναι σιγουρα.

3. Η υποπερίπτωση 3 της περ.α’της παρ.1 του άρθρου 2
αντικαθίσταται ως εξής:
«3) Πιστοποιητικό ιατρού ειδικότητας ψυχιάτρου, από
το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας
του ενδιαφερομένου, καθώς και πιστοποιητικό ιατρού
ειδικότητας παθολόγου ή νευρολόγου ή γενικής ιατρι-
κής, από το οποίο να προκύπτει η απουσία οργανικών
νοσημάτων και συνεπώς η σωματική ικανότητα και κα-
ταλληλότητα του ενδιαφερομένου να φέρει όπλο. Τα ως
άνω πιστοποιητικά παραδίδονται από τους ιατρούς, στο
πρόσωπο που ζήτησε την εξέτασή του εντός σφραγι-
σμένων φακέλων. Η αρμόδια για την έκδοση της άδειας
αστυνομική αρχή ελέγχει το απαραβίαστο των φακέλων
και δεν παραλαμβάνει πιστοποιητικό που ο φάκελος του
παραβιάσθηκε.
Τα ως άνω πιστοποιητικά δεν απαιτούνται για τη χορή-
γηση της άδειας αγοράς όπλου για θήρα, σε περίπτωση
που ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοχος άλλου όπλου για
θήρα και δεν έχει παρέλθει τριετία από την ημερομηνία

χορήγησης της άδειας αυτής.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΝΟΜΟΙ-ΚΑΙ-ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΣΧΕΤΙΚΑ-ΜΕ-ΟΠΛΑ.4123/

3τριετια εχει ισχυ το πιστοποιητικό παθολογου και 1ετος το πιστοποιητικό ψυχιάτρου.
2δυο παραβολα 2.04 ευρω
πληρωνεις στην τραπεζα με προμηθεια 2.80ευρω εκαστο
2δυο φωτο
3τρεις υπευθυνες δηλωσεις υπογραφεις στο ΑΤ
Ταυτοτητα
περιμενεις το πιστοποιητικο για το Ποινικο Μητρωο
και εκδίδεται η αδεια αγορας οπλου.
Εισαι ετοιμος για την αγορα σου.

Απο που προκυπτει οτι το πιστοποιητικο ψυχιατρου ειναι για ενα ετος και οχι για 3 οπως του παθολογου?
Η πληροφοριση ειναι απο τον υπευθυνο περι οπλων στο ΑΤ της περιοχης μου.Ολα οσα περιεγραψα ειναι διοτι προσφατα εγω ακολουθησα των διαδικασια για την αγορα οπλου.

Status
Not open for further replies.
Back