Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αντίστοιχη τιμή σε δίκαννο ποζε δεν θα βρω κάτι καλύτερο έτσι ; Αρχικά σκεφτόμουν για κάνα Baikal αλλά αφού ανέβηκα στα 1000 έλεγα για κάτι καλύτερο
Εγω πηρα ενα verney carron sagittaire με 900 Ειναι ομως πολυ ελαφρυ και με θαλαμες 70χιλ και σταθερα τσοκ. Δε ξερω αν το γουσταρεις
https://www.npapadakis.gr/δικαννο-αλληλεπιθετο-verney-carron-sagittaire-απλοι-εξωλκεισ-p-1704.html?sess=hffml6lpd2s8mq007h49rg2ej2
https://www.npapadakis.gr/δικαννο-αλληλεπιθετο-verney-carron-sagittaire-aytomatoi-εξωλκ-p-1705.html?sess=hffml6lpd2s8mq007h49rg2ej2
Το δευτερο εχει ενα συστημα που αν πατησεις δευτερη φορα την πρωτη σκανδαλη ριχνει την πανω καννη. Ειναι δηλαδη δισκανδαλο και μονοσκανδαλο

Ενα ποζε που παιζει ειναι το τουρκικο ata sp. Εγω για εκεινο πηγαινα αλλα τοτε που ηθελα να παρω δεν υπηρχε οπως το ηθελα (71 εκ καννες) και ποτε θα εφερναν ηταν αγνωστο. Οσοι το εχουν λενε τα καλυτερα. Και στο ιντερνετ θα δεις πολυ καλες κριτικες. Εγω δεν το εριξα αλλα το ειδα και το περιεργαστηκα (το ενα και μοναδικο που ειχε στη dispan). Μου αρεσε παρα πολυ. H δισπαν ειναι η αντιπροσωπεια. Νομιζω πουλαει ενα παλικάρι απο εδω, ο Στελιος. Τσεκαρε τις αγγελιες. Το εχει σαν καινουργιο ειναι ψειρας.

Αντίστοιχη τιμή σε δίκαννο ποζε δεν θα βρω κάτι καλύτερο έτσι ; Αρχικά σκεφτόμουν για κάνα Baikal αλλά αφού ανέβηκα στα 1000 έλεγα για κάτι καλύτερο
Η φθορά των ελαστικών μερών είναι οπτικη και επιφανειακή λόγο επαφής -τριβης με τά ρούχα .Εγώ έχω τα ίδια από το 2010 .Το τρίξιμο αν υπάρχει βελτιώνεται.Για δίκανο μόνο αριστερό , μην κάνεις καμιά υποχώρηση γιατί θα αναγκαστείς να φτιάξεις μετά, με μεγάλο κόστος.

Εγω πηρα ενα verney carron sagittaire με 900 Ειναι ομως πολυ ελαφρυ και με θαλαμες 70χιλ και σταθερα τσοκ. Δε ξερω αν το γουσταρεις
https://www.npapadakis.gr/δικαννο-αλληλεπιθετο-verney-carron-sagittaire-απλοι-εξωλκεισ-p-1704.html?sess=hffml6lpd2s8mq007h49rg2ej2
https://www.npapadakis.gr/δικαννο-αλληλεπιθετο-verney-carron-sagittaire-aytomatoi-εξωλκ-p-1705.html?sess=hffml6lpd2s8mq007h49rg2ej2
Το δευτερο εχει ενα συστημα που αν πατησεις δευτερη φορα την πρωτη σκανδαλη ριχνει την πανω καννη. Ειναι δηλαδη δισκανδαλο και μονοσκανδαλο
Ergal δίκανο για λαγό και τσίχλες θα του φύγουν οι μασελες.

Ergal δίκανο για λαγό και τσίχλες θα του φύγουν οι μασελες.
Εγω κυνηγαω σχεδον μονο τσιχλα. Χρησιμοποιω 24 και 28 γρ και ειναι οκ. Βεβαια αφου πρωτα κοντυνα το κοντακι εβαλα ελαστικο πελμα και αλλαξα το πιτς. Πριν απ αυτα ετρωγα πολυ ξυλο.

Εγω κυνηγαω σχεδον μονο τσιχλα. Χρησιμοποιω 24 και 28 γρ και ειναι οκ. Βεβαια αφου πρωτα κοντυνα το κοντακι εβαλα ελαστικο πελμα και αλλαξα το πιτς. Πριν απ αυτα ετρωγα πολυ ξυλο.
Αν έχεις πολλά όπλα μπορείς να έχεις και ένα ελαφρύ , αλλά ένα για γενικό κυνήγι......

Αν μ' αξιωσει ο Θεος θελω πολυ να παρω ενα ποζε skb. Τοτε που εψαχνα ηθελα ata sp και skb. Δε βρηκα ομως κανενα οπως το ηθελα. Το vc ομως ειναι πολυ ωραιο αμα συνηθισεις το μικρο βαρος. Η αληθεια ειναι οτι ακομα το νιωθω καπως ¨γρηγορο¨. Νιωθω να μου φευγει μπροστα. Δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως. Ειναι θεμα συνηθειας. Σ αυτη τη σεζον θα το χρησιμοποιω πολυ.

A και επωμίζω από αριστερά
Μπες στον Καλαντζάκο και πάτα να δεις καραμπίνες. Εκεί θα δεις επιλογή για αριστερά όπλα και έχει καλά οπλα και σε καλές τιμές ίσως βρείς κάτι που σου αρέσει. Με 800 ευρώ θα δεις καλά όπλα.

....Ειναι ομως πολυ ελαφρυ και με θαλαμες 70χιλ και σταθερα τσοκ. Δε ξερω αν το γουσταρεις...
Γιαυτο ο καθε ανθρωπος πρεπει να κοιτα τι του ταιριαζει.
Αυτα που εσυ γραφεις σαν αρνητικα στοιχεια, εγω τα ηθελα ετσι και παραγγειλα και το αγγλε κοντακι...

Το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι το m2 και μετά η frankie affinity απροβληματιστο και m2 μόνο με κομφορντ κοντάκι τα πλεονεκτήματα μπροστά στα οποία μειονεκτήματα ελάχιστα είναι τεράστια .Είναι τα καλύτερα όπλα σε αυτή τη κατηγορία για καινούρια και βγαίνουν και αριστερά.

Η δική μου χωρίς κομφορτ ηταν...εριχνα τσιχλα, τρυγονι 32 γραμμαρια ...λαγο,φασσα, περιστερια, παπια 36-39 γραμμαρια...κανενα θεμα ανακρουσης δεν ειχα αφου ειναι ενα οπλο 3,3 κιλα ...επισης ειχα ριξει και μερικα κουτια 28 γραμμαρια και δεν ειχα ποτε καμια εμπλοκη...μονο μια αφλογιστια σε 6αρι ροτβαιλ που εκεινη η παρτιδα μας εβγαλε αλλες 2 αφλογιστιες και με το δικανο...ισως εφταιγε οτι εμειναν για καποιο καιρο μεσα στο αμαξι και μαζεψαν υγρασια..δεν ξερω...η φρανκι, επειδη εχω μια, ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας οπλο....

Last edited:
Γιαυτο ο καθε ανθρωπος πρεπει να κοιτα τι του ταιριαζει.
Αυτα που εσυ γραφεις σαν αρνητικα στοιχεια, εγω τα ηθελα ετσι και παραγγειλα και το αγγλε κοντακι...
Δεν τα θεωρω αρνητικα Παναγιώτη. Απλα τα επισημαινω. Ιδιως για τα σταθερα τσοκ ειμαι οπαδος. Ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει magnum και σχεδον ποτε πανω απο 32 γρ. Το δε χαμηλό βαρος ειναι μεν βολικό αλλα για μενα ειναι λιγο καπως στο χειρισμο. Οχι κατι που δεν συνηθιζεται ομως.

Δ
Δες στο car.gr έχει εξερετικα οπλα στα 1000€

Status
Not open for further replies.
Back