Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Και φενετε ελαφρυ αφου ειναι πλαστικο ρε συ το ατιμο ασε εχω ριξει με δικανα και δικανα αλλα η μοσμπερκ χραπα χρουπα με μελανιασε
Όταν ένα όπλο πραγματικά κλωτσαει υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι. Η σούπερ νόβα έρχεται με ένα πραγματικά μαλακό πέλμα και σύστημα κομφορτ. Μου έχει τύχει να με πιάσει πονοκέφαλος μετά από μια μέρα στο σκοπευτήριο με αυτό το όπλο ΑΛΛΆ είχα ρίξει 280 φυσίγγια και πολλά από αυτά ήταν από 34 έως 42 γραμμάρια ( ξεσαβουριασα). Όταν ρίχνεις τόσα φυσίγγια και ειδικά βαριά και όχι σκοπευτικά λογικό είναι να θες κάτι για τον πονοκέφαλο μετά χαχαχαχαχα

Όταν ένα όπλο πραγματικά κλωτσαει υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι. Η σούπερ νόβα έρχεται με ένα πραγματικά μαλακό πέλμα και σύστημα κομφορτ. Μου έχει τύχει να με πιάσει πονοκέφαλος μετά από μια μέρα στο σκοπευτήριο με αυτό το όπλο ΑΛΛΆ είχα ρίξει 280 φυσίγγια και πολλά από αυτά ήταν από 34 έως 42 γραμμάρια ( ξεσαβουριασα). Όταν ρίχνεις τόσα φυσίγγια και ειδικά βαριά και όχι σκοπευτικά λογικό είναι να θες κάτι για τον πονοκέφαλο μετά χαχαχαχαχα
Εχουνε βγει πολλα χαπια για πονοκεφαλο πχ ενα που το στελνουν στο διαστιμα και γινετε καλα ο αστροναυτης αλλα δε το παιρνει κανενας σα τα οπλα με τις φαρμακερες κανες ολοι τα οικολογικα παιρνουν

Και η δικιά μου έριχνε 24
Και η μπρεντα αλτερ σπεσιαλ του παππου μου ριχνει 24 αλλα οπλα αεριων που ριχνουν καλα τα 24αρια χωρεις συστημα ανακουφισης βαλβιδας εχουνε ενα θεμα στα πολυ δυνατα φυσιγγια διοτι περνανε πολλα εαρια στο μηχανισμο οποτε προσοχη η ζιμια δε θα αργησει

επομενως πιστευετε οτι το Franchi δεν εχει προβλημα να ριξει τα 28 gr
Εδώ ρίχνει η άχρηστη μ2 αδράνειας τα 24γρ, στα 28γρ θα κολλήσει η φράνκι ;;;
Δες αν σου έρχεται και αν σου αρέσει οπτικά.

Το όπλο που το βλέπεις και λες "τι πατσαβουρο-γκασμάς είναι αυτός" να ξέρεις δεν σκοτώνει.

Καλησπέρα σας,
Θέλω να αγοράσω ένα όπλο γύρω στα 1000 ευρώ, δεν έχω θέμα για δίκαννο ή καραμπίνα, θα ήθελα να μου προτείνετε τις καλύτερες επιλογές που μπορώ να κάνω σε αυτή την τιμή. Τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσα με ένα ποζε Marrocchi Spa license του πατέρα μου αγορασμένο το 80. Σκεφτόμουν για την Benelli m2 comfort. Κυνηγάω κυρίως λαγό και τσίχλα. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας,
Θέλω να αγοράσω ένα όπλο γύρω στα 1000 ευρώ, δεν έχω θέμα για δίκαννο ή καραμπίνα, θα ήθελα να μου προτείνετε τις καλύτερες επιλογές που μπορώ να κάνω σε αυτή την τιμή. Τα προηγούμενα χρόνια κυνηγούσα με ένα ποζε Marrocchi Spa license του πατέρα μου αγορασμένο το 80. Σκεφτόμουν για την Benelli m2 comfort. Κυνηγάω κυρίως λαγό και τσίχλα. Ευχαριστώ!
A και επωμίζω από αριστερά

Καλησπέρα σας,
Αφου δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις παρε κατι καταξιωμενο και αριστερο. Η Μ2 που σκεφτεσαι ειναι εξαιρετικοτατο και βγαινει και σε αριστερο. Μια ενσταση εχω ως προς το κομφορτ αλλα αυτα ειναι προσωπικες ιδιοτροπιες. Απο μενα Μ2 λοιπον, εφοσον σου φαινεται οκ οταν επωμιζεις. Δε σπαει δε χαλαει. Ριξε και μια ματια στη franchi affinity, που ειναι κι αυτο παρα πολυ καλο και εχει και ωραιο κοντακι και το ελατηριο επαναταξης μπροστα (παρα πολυ βολικο). Υπαρχουν βεβαια κι αλλες επιλογες αλλα για αυτα τα δυο εχω αποψη μιας και τα ειχα. Η βαφη της καννης στη φρανκι δεν ειναι πολυ καλη.

Καλησπέρα σας,
Συνάδελφε πέρνα από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλύτερα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-598

Θ
Από ότι βλεπω οι περισσότεροι λέτε την M2 αλλά γιατί όχι το κομφορτ κοντάκι ; Με ελαφριά φυσίγγια για τσίχλα δεν θα έχει πρόβλημα έτσι ;
Να πάρεις την comfort αριστερή ,η διαφορά είναι μικρή σε σχέση με την απλή .Το κοντάκι comfort έκανε την αδράνεια τελείως φιλική στις πολλές τουφεκιές αλλά και τις βαριές.Να διαλέξεις μέγεθος πέλματος για το τελικό μήκος του κοντακιου ,για να μην το πληρώσεις έξτρα μετά αν χρειαστεί, είναι και ακριβό.Αν δεν σκέφτεσαι την σκοποβολή με μικρή αποθήκη .

Από ότι βλεπω οι περισσότεροι λέτε την M2 αλλά γιατί όχι το κομφορτ κοντάκι ; Με ελαφριά φυσίγγια για τσίχλα δεν θα έχει πρόβλημα έτσι ;
Η ραχη πολυμεριζεται και φθείρεται ευκολα, τα σινεμπλοκ στο πλαι δεν εφαρμοζουν καλα εχουν κενα και τριζουν. Το κοντακι το ζουλας με τα δακτυλα και μπαινει μεσα. Αυτα σε μια Μ2. Τωρα πια γενια κομφορτ ειχε δε ξερω. Το οπλο ηταν δικο μου, αγορασμενο καινουργιο το 2019, δεν λεω οτι ακουσα. Τα πλαστικα της SX4 ηταν πολυ καλυτερα

Η ραχη πολυμεριζεται και φθείρεται ευκολα, τα σινεμπλοκ στο πλαι δεν εφαρμοζουν καλα εχουν κενα και τριζουν. Το κοντακι το ζουλας με τα δακτυλα και μπαινει μεσα. Αυτα σε μια Μ2. Τωρα πια γενια κομφορτ ειχε δε ξερω. Το οπλο ηταν δικο μου, αγορασμενο καινουργιο το 2019, δεν λεω οτι ακουσα. Τα πλαστικα της SX4 ηταν πολυ καλυτερα
Αντίστοιχη τιμή σε δίκαννο ποζε δεν θα βρω κάτι καλύτερο έτσι ; Αρχικά σκεφτόμουν για κάνα Baikal αλλά αφού ανέβηκα στα 1000 έλεγα για κάτι καλύτερο

Status
Not open for further replies.
Back