Ωραίο και με tramline ρίγα.Δεν σκέφτομαι…γιατί θα το πάρω με τιμή στα $900AUD δεν θα μου φύγει.
Miroku MK12 Skeet (?) με όλα τα τσοκ πανελαφρώς μεταχειρισμένο.
71CM?Λογικά sporter είναι.
θα το ευχαριστηθείς.
Ωραίο και με tramline ρίγα.Δεν σκέφτομαι…γιατί θα το πάρω με τιμή στα $900AUD δεν θα μου φύγει.
Δολάρια Αυστραλίας;Αυτή είναι τιμή!!!!Δεν σκέφτομαι…γιατί θα το πάρω με τιμή στα $900AUD δεν θα μου φύγει.
Ναι 71 ειναι.Ωραίο και με tramline ρίγα.
71CM?Λογικά sporter είναι.
θα το ευχαριστηθείς.
Ναι αυστραλεζικα, απο ιδιωτη γνωστο.Παραγγειλε Perazzi!Δολάρια Αυστραλίας;Αυτή είναι τιμή!!!!
Μην το χάσεις με τίποτα.Ναι 71 ειναι.
Ναι αυστραλεζικα, απο ιδιωτη γνωστο.Παραγγειλε Perazzi!
Τώρα ,......... Αυτό που σου αρέσει οπτικά και στην αισθησηBeretta greystone η Benelli cordoba???
Αφού κυνηγάς τσίχλα και βάλτο η Benelli θα είναι πιό εύκολη στην συντήρηση λόγω αδράνεια και πλαστικάBeretta greystone η Benelli cordoba???
Την greystone την ξερό καλά την έχει φίλος μου οπλαρα λεμε για την cordoba δεν ξερό τίποτα δεν ήπαρ χει εδώ ξερω μόνο που είναι μια βελτιωμένη μπενελι .. έχουμε καιρό μέχρι την έναρξη θα δουμεΑφού κυνηγάς τσίχλα και βάλτο η Benelli θα είναι πιό εύκολη στην συντήρηση λόγω αδράνεια και πλαστικά
Αλλά καλύτερα πάρτα στα χέρια σου να δεις με ποιό νιώθεις πιό άνετα σύγκρινε και τιμές και διάλεξε
Και τα δύο είναι ωραία όπλα και αξιόπιστα
Τι ερώτηση είναι αυτή!!!! Εννοείται άμα βρήκες την graystone παρτην τώρα!!!Beretta greystone η Benelli cordoba???
Δεν έχω απόφασησει ακόμα έχω διαφορά πρότζεκτ στο μυαλό μου..Τι ερώτηση είναι αυτή!!!! Εννοείται άμα βρήκες την graystone παρτην τώρα!!!
Έλα στο club και εσύΔεν έχω απόφασησει ακόμα έχω διαφορά πρότζεκτ στο μυαλό μου..
Τι να αποφασίσεις Ηλία μου; Όπλο που σκοτώνει ακαριαία δε θέλεις; Ε greystone. Τι, να παιδευοντε τα πουλάκια και να αλλάζεις φανελάκια στο κυνήγι από την τρεχαλα;Δεν έχω απόφασησει ακόμα έχω διαφορά πρότζεκτ στο μυαλό μου..
Πώς κατεληξες σε αυτά , μια βελτιωμένη benelli, από την ίδια την εταιρεία ποιός δεν θα την ήθελε; Που πάνε και κάνουν ότι μ@λ@κια τους κατέβει χωρίς να ξέρουν τι κάνουν.Beretta greystone η Benelli cordoba???
Ουτε να το πιασεις στα χερια μαριεView attachment 45631
Boito Miura...
Σκεφομαι για ενα φτηνο αλλα καινουργιο αλληλεπιθετο με 60εκ καννες και τσοκ.
Εχει κανενας γνωμη η' κατοχη για το συγκεκριμενο μοντελο?
Το δίλλημα λέγεται cal20 με αυτό ξεκίνησα το λετρευω αυτό το διαμέτρημα.., αλλά μου είναι δύσκολο να γεμηζω για δυο διαμετρήματα …θα δουμεcordoba φυσικα....που ειναι το δίλλημα;;;
και τα 2 ειναι πολυ καλα παρε οποιο σου κανει κλικBeretta greystone η Benelli cordoba???
Σ’ευχαριστω Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι εχω αλλάξει άποψη ήδη.Ουτε να το πιασεις στα χερια μαριε
Χίλα και μυρια ΕΥΓΕ Καπετάν-Γιάννη!!! @tratsisView attachment 45101
ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ
12/5/15 (συνέχεια...)
Μαθηματικός Τύπος 3
View attachment 45099
Μαθηματικός Τύπος 4
View attachment 45100