Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις ειλικρινεις ευχες σας. Το πρωτο του ματωμα θα ειναι αφιερωμένο σε ολους σας.
Αυτό θα ειναι το καρτερίσιο μου και το δικανακι μου για περπατητουλια.
Καλορίζικο φίλε μου
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις ειλικρινεις ευχες σας. Το πρωτο του ματωμα θα ειναι αφιερωμένο σε ολους σας.
Αυτό θα ειναι το καρτερίσιο μου και το δικανακι μου για περπατητουλια.
Καλορίζικο φίλε να το χαρείς.Εκανα λιγο σεξ. Το μονο που δεν ελυσα ειναι η αποθηκη, γιατι δεν ειχα παξιμαδια. Αυριο αυτο.
Παραγγειλα και ενα ελαστικο πελμα γιατι αυτο που εχει ειναι πλαστικο τραγικο.
View attachment 45241
Το δίνει απλά σε αυτή τη τιμή για να φύγει γρήγορα το όπλο πρέπει να έχει σημάδια κακής χρήσης αν κρίνω γιατί να χρειαστεί βαφή κερακοτ ένα καινούριο όπλο και από τα ξεθωριασματα του λούστρου στη πάπια .Ασχέτως το ότι σημάδι και να έχει δεν έχει δουλειά με την λειτουργικότητα του όπλου εγώ το θεωρώ καλή τιμή με ανώτατη το 900Συγνώμη, αλλά το όπλο είναι Xplor unico. Αλήθεια δεν ξέρουν τι πουλάνε; Κατά τα άλλα το όπλο είναι δύναμη. Πολύ καλή τιμή αν δεν έχει πρόβλημα
Καλορίζικη Κωστή, οταν τη δεσεις παλι φυσικά.....εργαλείο απο τα λιγα...Εκανα λιγο σεξ. Το μονο που δεν ελυσα ειναι η αποθηκη, γιατι δεν ειχα παξιμαδια. Αυριο αυτο.
Παραγγειλα και ενα ελαστικο πελμα γιατι αυτο που εχει ειναι πλαστικο τραγικο.
View attachment 45241
Η διαφορά με την vinci είναι πολύ μικρή στην τιμή οπότε και μόνο λόγο εγγύησης που δίνει η benelli 10 χρόνια θα προτιμήσω την Benelli που μου αρέσει περισσότερο. Αν η vinci ήταν λίγα χρόνια στην αγορά θα έλεγα ότι είναι λίγο ρίσκο λόγο της ιδιαιτερότητας της σχεδίασης της. Όμως κλείνει 10 χρόνια σχεδόν τώρα στην αγορά και τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει κυρίως από αμερικανικά forums είναι θετικά οπότε λέω να πάω σε αυτό το όπλο.Κοίταξε και αυτήν δεν έχει να ζηλέψει τίποτα
ποσο το βρισκεις εκει?View attachment 45631
Boito Miura...
Σκεφομαι για ενα φτηνο αλλα καινουργιο αλληλεπιθετο με 60εκ καννες και τσοκ.
Εχει κανενας γνωμη η' κατοχη για το συγκεκριμενο μοντελο?
Ενταξει μια βαφη και κανα λουστρο οκ ειναι ρε συΘα ήθελα να τονίσω οτι εαν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για το τι κανουμε στα οπλα μας (εκτος απο συντηρηση στο επίπεδο χρήστη εννοώ), καλό θα ειναι να πηγαίνουμε σε εναν ΄΄επαγγελματία΄΄ οπλουργό. Σε ενα πυροβολο οπλο δημιουργούνται πιέσεις και δυνάμεις που ειναι εν δυνάμει επικίνδυνες για την ασφαλεια μας πρωτα και δευτερευόντως για τι οπλο.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Βαγγέλη για την πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε και τον έλεγχο που έκανε στο καινούργιο μου όπλο.
Φίλε Βαγγέλη, ευχαριστώ πολύ και ο Θεός να σε χει πάντα καλά.
Ειναι εργαλειο δε μασαει τπτ απλα θα το παρεις δισκανδαλο οπωσδηποτεView attachment 45631
Boito Miura...
Σκεφομαι για ενα φτηνο αλλα καινουργιο αλληλεπιθετο με 60εκ καννες και τσοκ.
Εχει κανενας γνωμη η' κατοχη για το συγκεκριμενο μοντελο?
Εδω κατω κανει $700AUD αλλα για Ελλαδα κοιταω.ποσο το βρισκεις εκει?
Δεν ξερω αμα το συγκεκριμενο βγαινει δισκανδαλο αλλα αν ναι σιγουρα!Ειναι εργαλειο δε μασαει τπτ απλα θα το παρεις δισκανδαλο οπωσδηποτε
Μια χαρά είναι η vinci και με ιδιαιτερότητες πολλές και ωραίες αρκεί να αρχίσει και κουνάει γιατί είναι όλα κουμπωτα.Ενοειται ότι μέτρα και η 10ετη εγγύηση το θετικότερο της marochi είναι ότι είναι βαμμένη ceracote .Γιατί κατά τα υπόλοιπα δύο όπλα αδράνειας είναι δεν παθαίνουν κάτι.Η διαφορά με την vinci είναι πολύ μικρή στην τιμή οπότε και μόνο λόγο εγγύησης που δίνει η benelli 10 χρόνια θα προτιμήσω την Benelli που μου αρέσει περισσότερο. Αν η vinci ήταν λίγα χρόνια στην αγορά θα έλεγα ότι είναι λίγο ρίσκο λόγο της ιδιαιτερότητας της σχεδίασης της. Όμως κλείνει 10 χρόνια σχεδόν τώρα στην αγορά και τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει κυρίως από αμερικανικά forums είναι θετικά οπότε λέω να πάω σε αυτό το όπλο.
Βγαζει προβλημα ναι εδω τα εχει ο καρδαρας στα 410 € εχω το πλαγιοκανο μια χαρα για τα λεφτατου καλο βαψιμο φινιρισμα με πολυ καλες τουφεκιες και σταβαροΕδω κατω κανει $700AUD αλλα για Ελλαδα κοιταω.
Δεν ξερω αμα το συγκεκριμενο βγαινει δισκανδαλο αλλα αν ναι σιγουρα!
Το μονοσκανδαλο εχει προβληματα?
αμα το εχεις για μπεκατσα δεν θα εχεις προβλημα ,αμα το πλακωσεις στης τσιχλες μπορει.Βγαζει προβλημα ναι εδω τα εχει ο καρδαρας στα 410 € εχω το πλαγιοκανο μια χαρα για τα λεφτατου καλο βαψιμο φινιρισμα με πολυ καλες τουφεκιες και σταβαρο
Το έχω ψάξει και αυτό με τα κουμπώματα της vinci αν χαλαρώσουν και υπάρχει λύση και σε αυτό. Το έχει προβλέψει η Benelli και στο κοντάκι η βάση που κουμπώνει η κάννη σφίγγει από πίσω με μία βίδα μέσα στο κοντάκι. Υπάρχει και στο internet αναφορά σε αυτό. https://www.refugeforums.com/threads/super-vinci-loose-buttstock.1083198/page-3Μια χαρά είναι η vinci και με ιδιαιτερότητες πολλές και ωραίες αρκεί να αρχίσει και κουνάει γιατί είναι όλα κουμπωτα.Ενοειται ότι μέτρα και η 10ετη εγγύηση το θετικότερο της marochi είναι ότι είναι βαμμένη ceracote .Γιατί κατά τα υπόλοιπα δύο όπλα αδράνειας είναι δεν παθαίνουν κάτι.
Aν σκεφτουμε ότι κατά καιρους έχουν προκυψει τα γνωστά προβλήματα κ σε ακριβότερα μονοσκανδαλα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το δισκανδαλο στις οικονομικές εκδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή......Το μονοσκανδαλο εχει προβληματα?