Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εκανα λιγο σεξ. Το μονο που δεν ελυσα ειναι η αποθηκη, γιατι δεν ειχα παξιμαδια. Αυριο αυτο.
Παραγγειλα και ενα ελαστικο πελμα γιατι αυτο που εχει ειναι πλαστικο τραγικο.

View attachment 45241
Καλορίζικο φίλε να το χαρείς.

Συγνώμη, αλλά το όπλο είναι Xplor unico. Αλήθεια δεν ξέρουν τι πουλάνε; Κατά τα άλλα το όπλο είναι δύναμη. Πολύ καλή τιμή αν δεν έχει πρόβλημα
Το δίνει απλά σε αυτή τη τιμή για να φύγει γρήγορα το όπλο πρέπει να έχει σημάδια κακής χρήσης αν κρίνω γιατί να χρειαστεί βαφή κερακοτ ένα καινούριο όπλο και από τα ξεθωριασματα του λούστρου στη πάπια .Ασχέτως το ότι σημάδι και να έχει δεν έχει δουλειά με την λειτουργικότητα του όπλου εγώ το θεωρώ καλή τιμή με ανώτατη το 900

Θα ήθελα να τονίσω οτι εαν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για το τι κανουμε στα οπλα μας (εκτος απο συντηρηση στο επίπεδο χρήστη εννοώ), καλό θα ειναι να πηγαίνουμε σε εναν ΄΄επαγγελματία΄΄ οπλουργό. Σε ενα πυροβολο οπλο δημιουργούνται πιέσεις και δυνάμεις που ειναι εν δυνάμει επικίνδυνες για την ασφαλεια μας πρωτα και δευτερευόντως για τι οπλο.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Βαγγέλη για την πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε και τον έλεγχο που έκανε στο καινούργιο μου όπλο.
Φίλε Βαγγέλη, ευχαριστώ πολύ και ο Θεός να σε χει πάντα καλά. .love.

Σκέφτομαι να αγοράσω την πρώτη δική μου καραμπίνα έτσι να υπάρχει και ενα αυτογεμή στον οπλοβλαστό μου γιατί ως τώρα έχω μόνο δίκαννα.
Μου αρέσει η Benelli super vinci. Ο μόνος λόγος που προτειμώ την super vinci και όχι την απλή vinci είναι διότι από ότι θυμάμαι είχε βγει μερικούς μήνες αργότερα διορθώνοντας κάποιες σχεδιαστικές ατέλειες της vinci όπως πχ. τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Οπότε παρόλο που στοιχίζει πιο ακριβά και είναι super magnum που δεν το χρειάζομαι στο άμεσο μέλλον (εκτός και αν καταργήσουν τα μολύβδινα σκάγια) σκέφτομαι να πάω σε αυτή λόγο ότι πιστεύω πως είναι λίγο πιο βελτιωμένο από την απλή vinci και επομένως οι πιθανότητες να αντιμετωπίσω δυσλειτουργίες είναι μικρότερες.
Πολλά μπορούν να αλλάξουν βέβαια διότι δεν την έχω επωμίσει και δεν ξέρω πως θα μου κάτσει αλλά αν μου έρχεται όπως κάθε άλλη Benelli που έχω πιάσει ως τώρα τότε μάλλον θα προτιμήσω αυτή.
Άλλα υποψήφια όπλα είναι η Benelli sl80 το καινούριο μοντέλο (το παλιό το έχει ο πατέρας μου και δεν το αλλάζει με τίποτα), το Fabarm l4s και το ταπεινό και φτηνό Baikal mp155.
To budget μου είναι λιγότερο από 1500 ευρώ αλλιώς θα αγόραζα χωρίς σκέψη κάποια Benelli με Powerbore κάννη. Την super Vinci την βρίσκω σε προσφορά λίγο χαμηλότερα.

Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο όπλο?

Εκανα λιγο σεξ. Το μονο που δεν ελυσα ειναι η αποθηκη, γιατι δεν ειχα παξιμαδια. Αυριο αυτο.
Παραγγειλα και ενα ελαστικο πελμα γιατι αυτο που εχει ειναι πλαστικο τραγικο.

View attachment 45241
Καλορίζικη Κωστή, οταν τη δεσεις παλι φυσικά...yel....εργαλείο απο τα λιγα...

Κοίταξε και αυτήν δεν έχει να ζηλέψει τίποτα
Η διαφορά με την vinci είναι πολύ μικρή στην τιμή οπότε και μόνο λόγο εγγύησης που δίνει η benelli 10 χρόνια θα προτιμήσω την Benelli που μου αρέσει περισσότερο. Αν η vinci ήταν λίγα χρόνια στην αγορά θα έλεγα ότι είναι λίγο ρίσκο λόγο της ιδιαιτερότητας της σχεδίασης της. Όμως κλείνει 10 χρόνια σχεδόν τώρα στην αγορά και τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει κυρίως από αμερικανικά forums είναι θετικά οπότε λέω να πάω σε αυτό το όπλο.

Θα ήθελα να τονίσω οτι εαν δεν ειμαστε απολυτα σιγουροι για το τι κανουμε στα οπλα μας (εκτος απο συντηρηση στο επίπεδο χρήστη εννοώ), καλό θα ειναι να πηγαίνουμε σε εναν ΄΄επαγγελματία΄΄ οπλουργό. Σε ενα πυροβολο οπλο δημιουργούνται πιέσεις και δυνάμεις που ειναι εν δυνάμει επικίνδυνες για την ασφαλεια μας πρωτα και δευτερευόντως για τι οπλο.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Βαγγέλη για την πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε και τον έλεγχο που έκανε στο καινούργιο μου όπλο.
Φίλε Βαγγέλη, ευχαριστώ πολύ και ο Θεός να σε χει πάντα καλά. .love.
Ενταξει μια βαφη και κανα λουστρο οκ ειναι ρε συ

View attachment 45631

Boito Miura...

Σκεφομαι για ενα φτηνο αλλα καινουργιο αλληλεπιθετο με 60εκ καννες και τσοκ.
Εχει κανενας γνωμη η' κατοχη για το συγκεκριμενο μοντελο?
Ειναι εργαλειο δε μασαει τπτ απλα θα το παρεις δισκανδαλο οπωσδηποτε

ποσο το βρισκεις εκει?
Εδω κατω κανει $700AUD αλλα για Ελλαδα κοιταω.

Ειναι εργαλειο δε μασαει τπτ απλα θα το παρεις δισκανδαλο οπωσδηποτε
Δεν ξερω αμα το συγκεκριμενο βγαινει δισκανδαλο αλλα αν ναι σιγουρα!
Το μονοσκανδαλο εχει προβληματα?

Η διαφορά με την vinci είναι πολύ μικρή στην τιμή οπότε και μόνο λόγο εγγύησης που δίνει η benelli 10 χρόνια θα προτιμήσω την Benelli που μου αρέσει περισσότερο. Αν η vinci ήταν λίγα χρόνια στην αγορά θα έλεγα ότι είναι λίγο ρίσκο λόγο της ιδιαιτερότητας της σχεδίασης της. Όμως κλείνει 10 χρόνια σχεδόν τώρα στην αγορά και τα περισσότερα reviews που έχω διαβάσει κυρίως από αμερικανικά forums είναι θετικά οπότε λέω να πάω σε αυτό το όπλο.
Μια χαρά είναι η vinci και με ιδιαιτερότητες πολλές και ωραίες αρκεί να αρχίσει και κουνάει γιατί είναι όλα κουμπωτα.Ενοειται ότι μέτρα και η 10ετη εγγύηση το θετικότερο της marochi είναι ότι είναι βαμμένη ceracote .Γιατί κατά τα υπόλοιπα δύο όπλα αδράνειας είναι δεν παθαίνουν κάτι.

Εδω κατω κανει $700AUD αλλα για Ελλαδα κοιταω.

Δεν ξερω αμα το συγκεκριμενο βγαινει δισκανδαλο αλλα αν ναι σιγουρα!
Βγαζει προβλημα ναι εδω τα εχει ο καρδαρας στα 410 € εχω το πλαγιοκανο μια χαρα για τα λεφτατου καλο βαψιμο φινιρισμα με πολυ καλες τουφεκιες και σταβαρο

Βγαζει προβλημα ναι εδω τα εχει ο καρδαρας στα 410 € εχω το πλαγιοκανο μια χαρα για τα λεφτατου καλο βαψιμο φινιρισμα με πολυ καλες τουφεκιες και σταβαρο
αμα το εχεις για μπεκατσα δεν θα εχεις προβλημα ,αμα το πλακωσεις στης τσιχλες μπορει.

Μια χαρά είναι η vinci και με ιδιαιτερότητες πολλές και ωραίες αρκεί να αρχίσει και κουνάει γιατί είναι όλα κουμπωτα.Ενοειται ότι μέτρα και η 10ετη εγγύηση το θετικότερο της marochi είναι ότι είναι βαμμένη ceracote .Γιατί κατά τα υπόλοιπα δύο όπλα αδράνειας είναι δεν παθαίνουν κάτι.
Το έχω ψάξει και αυτό με τα κουμπώματα της vinci αν χαλαρώσουν και υπάρχει λύση και σε αυτό. Το έχει προβλέψει η Benelli και στο κοντάκι η βάση που κουμπώνει η κάννη σφίγγει από πίσω με μία βίδα μέσα στο κοντάκι. Υπάρχει και στο internet αναφορά σε αυτό. https://www.refugeforums.com/threads/super-vinci-loose-buttstock.1083198/page-3
Νομίζω ότι και στην πάπια αυτό που την σφίγγει είναι η αποσπώμενη αποθήκη οπότε αν ξεσφίξει ποτέ απλά αντικαθιστάς την αποθήκη και το έλυσες το πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος. Οπότε πραγματικά προσωπικά δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στην vinci. Το μόνο που διαφέρει από τις άλλες Benelli στον τρόπο λειτουργίας είναι η τοποθέτηση του ελατηρίου επανάταξης που βρίσκεται πάνω στο κλειστρο κατά τα άλλα έχουν το ίδιο μηχανισμό στο κλείστρο οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο που να δημιουργεί πρόβλημα. Επίσης η super vinci έχει δυο ελατήρια επανάταξης ένα το κανονικό και ένα πιο μικρό για τις πιο βαριές γομώσεις. Σε μεταφρασμένο ρώσικο video από ότι κατάλαβα αν αφαιρέσεις το μικρό ελατήριο επανάταξης τότε ρίχνει κανονικά και πιο ελαφριές γομώσεις όπως δηλαδή και η απλή vinci. Δεν ξέρω αν ισχύει και αν γίνεται να αφαιρεθεί αυτό το ελατήριο αλλά έχει μία λογική. Από όσο το έχω ψάξει νομίζω είναι καλή επιλογή η super vinci. Αρκεί να μου κάθεται καλά.

Aν σκεφτουμε ότι κατά καιρους έχουν προκυψει τα γνωστά προβλήματα κ σε ακριβότερα μονοσκανδαλα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το δισκανδαλο στις οικονομικές εκδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή......
Το θετικό είναι πως τα boito έχουν σπειρωμα invector, όποτε αν χρειαστεί θα βρεις ευκολα, ασε που μπορεί να έχεις ήδη από άλλο όπλο....

Ας δουμε κ μια διαφημιση αρχές δεκαετίας '90.......
IMG_20220331_124027.jpg

Status
Not open for further replies.
Back