Η Βραζιλία παιδιά βγάζει καλό καφέ, καλούς ποδοσφαιριστές και ωραίες γυναίκες. Για ντουφέκια... Δεν ξέρω.
Το πήρε φιλαράκι μου πρειν χρόνια δεν του έβγαλε 2 χρόνια βάραγε όποτε ήθελε και άλλο πολλά προβλήματα ντουφεκιές μετριεςAν σκεφτουμε ότι κατά καιρους έχουν προκυψει τα γνωστά προβλήματα κ σε ακριβότερα μονοσκανδαλα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το δισκανδαλο στις οικονομικές εκδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή......
Το θετικό είναι πως τα boito έχουν σπειρωμα invector, όποτε αν χρειαστεί θα βρεις ευκολα, ασε που μπορεί να έχεις ήδη από άλλο όπλο....
Ας δουμε κ μια διαφημιση αρχές δεκαετίας '90.......
View attachment 45634
Έχουν πουληθει αρκετά τέτοια (και) στην χώρα μας, και εδώ κ χρονια παραμενουν λειτουργικά,χωρίς να βγάζουν βλάβες,όπλα αντοχής για τα χρήματα τους...Η Βραζιλία παιδιά βγάζει καλό καφέ, καλούς ποδοσφαιριστές και ωραίες γυναίκες. Για ντουφέκια... Δεν ξέρω.
Μονοσκανδαλο ποζε?Το πήρε φιλαράκι μου πρειν χρόνια δεν του έβγαλε 2 χρόνια βάραγε όποτε ήθελε και άλλο πολλά προβλήματα ντουφεκιές μετριες
Aν σκεφτουμε ότι κατά καιρους έχουν προκυψει τα γνωστά προβλήματα κ σε ακριβότερα μονοσκανδαλα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το δισκανδαλο στις οικονομικές εκδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή......
Το θετικό είναι πως τα boito έχουν σπειρωμα invector, όποτε αν χρειαστεί θα βρεις ευκολα, ασε που μπορεί να έχεις ήδη από άλλο όπλο....
Ας δουμε κ μια διαφημιση αρχές δεκαετίας '90.......
View attachment 45634
Οχι το απλό!Invector plus?
Εχει φιλος μου μια Magtech απο το '95 επαναληπτικη και του εχει βγει σκυλι.Η Βραζιλία παιδιά βγάζει καλό καφέ, καλούς ποδοσφαιριστές και ωραίες γυναίκες. Για ντουφέκια... Δεν ξέρω.
Μagtegh επαναληπτική είχε παλια κ ο Νικήτας Κυπριδημος κ είχε γραψει κ ενα αρθρο που τις είχε κάνει λείανση με γυαλοχαρτα στα σημεία τριβής, το ίδιο προτεινε κ για τις άλλες επαναληπτικές για καλυτερη κ πιο ομαλή λειτουργία....Ex
Εχει φιλος μου μια Magtech απο το '95 επαναληπτικη και του εχει βγει σκυλι.
Βγαζει προβλημα ναι εδω τα εχει ο καρδαρας στα 410 € εχω το πλαγιοκανο μια χαρα για τα λεφτατου καλο βαψιμο φινιρισμα με πολυ καλες τουφεκιες και σταβαρο
O Καρδαρας μονο μονοσκανδαλα εχει απο οτι βλεπω.Έχουν πουληθει αρκετά τέτοια (και) στην χώρα μας, και εδώ κ χρονια παραμενουν λειτουργικά,χωρίς να βγάζουν βλάβες,όπλα αντοχής για τα χρήματα τους...
Μονοσκανδαλο ποζε?
Cz και Lanber, εχεις κανα λινκ απο πωλητες/αντιπροσωπους?Σε τετοιες τιμες δικανα καλυτερα να πας σε ασφαλη επιλογη baikal η cz η lanber αξιοπιστα και απροβληματιστα!!
Οχι δεν νομίζω....O Καρδαρας μονο μονοσκανδαλα εχει απο οτι βλεπω.
Τα εχει κανενας αλλος?
Μια μαγκτεκ επαναληπτική που έχω ρίξει εγώ ήταν χάλια μαύρα. Δεν είχε ρίγα, την επωμιζω και βλέπω την εξωτερική επιφάνεια της κάννης αντί για λεία, κυματιστή και την κάννη θεοστραβη, ανηφόριζε. Χάλια σου λέω αλλά να στο λέω εγώ και άλλο να το βλέπεις. Ένα σαρανταπενταρι πιστόλι πάλι βραζιλιάνικο, αντιγραφή 1911, κάθε βολή μάζευα το γεμιστήρα από τον πάγκο και ξανά μανα τα ίδια, σε κάθε βολή.Ex
Εχει φιλος μου μια Magtech απο το '95 επαναληπτικη και του εχει βγει σκυλι.
Aπο Αυστραλια αυτο ειναι καπως δυσκολο...Οχι δεν νομίζω....
Αλλά για κάνε του ένα τηλ κ θα σε καθοδηγήσει.....
Έλεγα ότι γυρισες...Aπο Αυστραλια αυτο ειναι καπως δυσκολο...
Μπορει να ήθελαν να χορέψουν σάμπα...Μια μαγκτεκ επαναληπτική που έχω ρίξει εγώ ήταν χάλια μαύρα. Δεν είχε ρίγα, την επωμιζω και βλέπω την εξωτερική επιφάνεια της κάννης αντί για λεία, κυματιστή και την κάννη θεοστραβη, ανηφόριζε. Χάλια σου λέω αλλά να στο λέω εγώ και άλλο να το βλέπεις. Ένα σαρανταπενταρι πιστόλι πάλι βραζιλιάνικο, αντιγραφή 1911, κάθε βολή μάζευα το γεμιστήρα από τον πάγκο και ξανά μανα τα ίδια, σε κάθε βολή.
Noεμβριο να ειμαστε καλα.Έλεγα ότι γυρισες...
Απο τα 3 δώσε προτεραιότητα πρώτα στα lanber. (ποιότητα και τιμή).O Καρδαρας μονο μονοσκανδαλα εχει απο οτι βλεπω.
Τα εχει κανενας αλλος?
Cz και Lanber, εχεις κανα λινκ απο πωλητες/αντιπροσωπους?
lanber artemis-sport.gr Γιαλιτακης κρητη cz εχει ο καλκατζακος αν βαλεις cz καλκατζακος θα στα βγαλειO Καρδαρας μονο μονοσκανδαλα εχει απο οτι βλεπω.
Τα εχει κανενας αλλος?
Cz και Lanber, εχεις κανα λινκ απο πωλητες/αντιπροσωπους?
https://www.artemis-sport.gr/brands/lanber.html https://www.kalkantzakos.gr/index.php?route=product/category&path=14_61Απο τα 3 δώσε προτεραιότητα πρώτα στα lanber. (ποιότητα και τιμή).