Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Aν σκεφτουμε ότι κατά καιρους έχουν προκυψει τα γνωστά προβλήματα κ σε ακριβότερα μονοσκανδαλα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το δισκανδαλο στις οικονομικές εκδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή......
Το θετικό είναι πως τα boito έχουν σπειρωμα invector, όποτε αν χρειαστεί θα βρεις ευκολα, ασε που μπορεί να έχεις ήδη από άλλο όπλο....

Ας δουμε κ μια διαφημιση αρχές δεκαετίας '90.......
View attachment 45634
Το πήρε φιλαράκι μου πρειν χρόνια δεν του έβγαλε 2 χρόνια βάραγε όποτε ήθελε και άλλο πολλά προβλήματα ντουφεκιές μετριες

Η Βραζιλία παιδιά βγάζει καλό καφέ, καλούς ποδοσφαιριστές και ωραίες γυναίκες. Για ντουφέκια... Δεν ξέρω.
Έχουν πουληθει αρκετά τέτοια (και) στην χώρα μας, και εδώ κ χρονια παραμενουν λειτουργικά,χωρίς να βγάζουν βλάβες,όπλα αντοχής για τα χρήματα τους...

Το πήρε φιλαράκι μου πρειν χρόνια δεν του έβγαλε 2 χρόνια βάραγε όποτε ήθελε και άλλο πολλά προβλήματα ντουφεκιές μετριες
Μονοσκανδαλο ποζε?

Aν σκεφτουμε ότι κατά καιρους έχουν προκυψει τα γνωστά προβλήματα κ σε ακριβότερα μονοσκανδαλα, τότε καταλαβαίνουμε ότι το δισκανδαλο στις οικονομικές εκδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή......
Το θετικό είναι πως τα boito έχουν σπειρωμα invector, όποτε αν χρειαστεί θα βρεις ευκολα, ασε που μπορεί να έχεις ήδη από άλλο όπλο....

Ας δουμε κ μια διαφημιση αρχές δεκαετίας '90.......
View attachment 45634

Invector plus?

Ex

Εχει φιλος μου μια Magtech απο το '95 επαναληπτικη και του εχει βγει σκυλι.
Μagtegh επαναληπτική είχε παλια κ ο Νικήτας Κυπριδημος κ είχε γραψει κ ενα αρθρο που τις είχε κάνει λείανση με γυαλοχαρτα στα σημεία τριβής, το ίδιο προτεινε κ για τις άλλες επαναληπτικές για καλυτερη κ πιο ομαλή λειτουργία....

Βγαζει προβλημα ναι εδω τα εχει ο καρδαρας στα 410 € εχω το πλαγιοκανο μια χαρα για τα λεφτατου καλο βαψιμο φινιρισμα με πολυ καλες τουφεκιες και σταβαρο
Έχουν πουληθει αρκετά τέτοια (και) στην χώρα μας, και εδώ κ χρονια παραμενουν λειτουργικά,χωρίς να βγάζουν βλάβες,όπλα αντοχής για τα χρήματα τους...

Μονοσκανδαλο ποζε?
O Καρδαρας μονο μονοσκανδαλα εχει απο οτι βλεπω.
Τα εχει κανενας αλλος?
Σε τετοιες τιμες δικανα καλυτερα να πας σε ασφαλη επιλογη baikal η cz η lanber αξιοπιστα και απροβληματιστα!!
Cz και Lanber, εχεις κανα λινκ απο πωλητες/αντιπροσωπους?

Ex

Εχει φιλος μου μια Magtech απο το '95 επαναληπτικη και του εχει βγει σκυλι.
Μια μαγκτεκ επαναληπτική που έχω ρίξει εγώ ήταν χάλια μαύρα. Δεν είχε ρίγα, την επωμιζω και βλέπω την εξωτερική επιφάνεια της κάννης αντί για λεία, κυματιστή και την κάννη θεοστραβη, ανηφόριζε. Χάλια σου λέω αλλά να στο λέω εγώ και άλλο να το βλέπεις. Ένα σαρανταπενταρι πιστόλι πάλι βραζιλιάνικο, αντιγραφή 1911, κάθε βολή μάζευα το γεμιστήρα από τον πάγκο και ξανά μανα τα ίδια, σε κάθε βολή.

Aπο Αυστραλια αυτο ειναι καπως δυσκολο...
Έλεγα ότι γυρισες...

Μια μαγκτεκ επαναληπτική που έχω ρίξει εγώ ήταν χάλια μαύρα. Δεν είχε ρίγα, την επωμιζω και βλέπω την εξωτερική επιφάνεια της κάννης αντί για λεία, κυματιστή και την κάννη θεοστραβη, ανηφόριζε. Χάλια σου λέω αλλά να στο λέω εγώ και άλλο να το βλέπεις. Ένα σαρανταπενταρι πιστόλι πάλι βραζιλιάνικο, αντιγραφή 1911, κάθε βολή μάζευα το γεμιστήρα από τον πάγκο και ξανά μανα τα ίδια, σε κάθε βολή.
Μπορει να ήθελαν να χορέψουν σάμπα... .yel.

O Καρδαρας μονο μονοσκανδαλα εχει απο οτι βλεπω.
Τα εχει κανενας αλλος?

Cz και Lanber, εχεις κανα λινκ απο πωλητες/αντιπροσωπους?
lanber artemis-sport.gr Γιαλιτακης κρητη cz εχει ο καλκατζακος αν βαλεις cz καλκατζακος θα στα βγαλει

Δεν σκέφτομαι…γιατί θα το πάρω με τιμή στα $900AUD δεν θα μου φύγει.
Miroku MK12 Skeet (?) με όλα τα τσοκ πανελαφρώς μεταχειρισμένο.

Attachments

• 6F2F5626-9348-4BCF-AC90-240FCD96CEBD.jpeg
    6F2F5626-9348-4BCF-AC90-240FCD96CEBD.jpeg
    265,9 KB · Προβολές: 53
  • 83C71BEF-24EC-4A98-B582-91C36167F7D6.jpeg
    83C71BEF-24EC-4A98-B582-91C36167F7D6.jpeg
    257,9 KB · Προβολές: 53
  • 518CC474-1D75-4D4B-A941-31CEC6893E35.jpeg
    518CC474-1D75-4D4B-A941-31CEC6893E35.jpeg
    351,4 KB · Προβολές: 53
  • 9CF04E70-F0AE-4E7B-8D84-B8B6C4710AD3.jpeg
    9CF04E70-F0AE-4E7B-8D84-B8B6C4710AD3.jpeg