πχ benelli M1, montefeltro (παλια), beretta A300 outlander, beretta bellmonteΓια 200-300ευρω πας για καινούργιο, αν επιλέξεις σωστά και στα μέτρα σου θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για μια ζωή.
πχ benelli M1, montefeltro (παλια), beretta A300 outlander, beretta bellmonteΓια 200-300ευρω πας για καινούργιο, αν επιλέξεις σωστά και στα μέτρα σου θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για μια ζωή.
Κάνα δικανακι δενΛαγο κυριως.
Εξου και το λινκ που εβαλα...πολυ καλο φαινεται!Αν θες μεταχ παρε κατι καταξιωμενο και αποδεδειγμενα αξιοπιστο. Υπαρχουν παρα πολλα. Τα benelli κρατανε τιμη, η αληθεια ειναι, αλλα ειναι top. Στα λεφτα που θες κοιτα beretta 390 και vitoria. Θα ησυχασει το κεφαλι σου. Δεν εχει ακουστει τιποτα για αυτα. H 391 κραταει κι αυτη υψηλες τιμες. Μιλαω παντα για καλοδιατηρημενα οπλα οχι χρεπια.
Αμα δεν θες να πάρεις benelli m1 παρτην εφόσον είναι καινούργια και αμα μπορείς να σου κατεβάσει την τιμή.Λαγο κυριως.
Αυτη την εχω αγορασει twice Μάριε. Το τουφεκι ειναι απεθαντο. Αυτο και η 390. Δε μπλοκαρουν ποτε. Δε παω παραπισω σε Α30... , sl80 για να ειναι και λιγο up to date. Μιλωντας παντα για μεχρι 500 (-) γιουρια.Εξου και το λινκ που εβαλα...πολυ καλο φαινεται!
https://www.car.gr/xyma/view/321008477-karabina-tetrakosia-peninta
Βαμπίρ δλδτουτέστιν, θα σου πιει το αίμαΑυτη την εχω αγορασει twice Μάριε. Το τουφεκι ειναι απεθαντο. Αυτο και η 390. Δε μπλοκαρουν ποτε. Δε παω παραπισω σε Α30... , sl80 για να ειναι και λιγο up to date. Μιλωντας παντα για μεχρι 500 (-) γιουρια.
Ποια είναιΈχει δαγκωσει και το αλλο στις καννες.
View attachment 50202
Ετσι για να κάνουν παρέαΈχει δαγκωσει και το αλλο στις καννες.
View attachment 50202
Το θρανίο δουλεμένο το βλέπω ,τα υπόλοιπα στην τρίχα.Έχει δαγκωσει και το αλλο στις καννες.
View attachment 50202
Αχ αυτη η 391 μου γλίστρησε απο τα χερια. Τα kicks δε βλεπω.Ετσι για να κάνουν παρέα View attachment 50205
Εχει χρησιμοποιηθεί για τα πάντα. Πάγκος εργασίας, τραπέζι φαγητού,Το θρανίο δουλεμένο το βλέπω ,τα υπόλοιπα στην τρίχα.
Verney carron sagittaire. I love to hate it. Εχω πάθει ψύχωση μ' αυτό.Ποια είναι
το πατωμα ειναι μαρμαρο η μαρμαρινηΈχει δαγκωσει και το αλλο στις καννες.
View attachment 50202
Τι μάρκα είναι το θρανίο;Εχει χρησιμοποιηθεί για τα πάντα. Πάγκος εργασίας, τραπέζι φαγητού,
Μαρμαρινη. Ειναι σκληρη και κρυα. Δεν βολευει........το πατωμα ειναι μαρμαρο η μαρμαρινη
σατοΤι μάρκα είναι το θρανίο;
Αστην μωρέ την παλιογρια που την έχω άπο μωρό έχει δεθεί μαζί μου . Kicks θα δεις τώρα τέλος του μήνα που θα τα κάνω ζευγάρι και θα τα κολλήσω πάνω στο 686 με ηλεκτροκολληση..Αχ αυτη η 391 μου γλίστρησε απο τα χερια. Τα kicks δε βλεπω.
Κριμα που δεν παιρνει προεκταση...Αυτη την εχω αγορασει twice Μάριε. Το τουφεκι ειναι απεθαντο. Αυτο και η 390. Δε μπλοκαρουν ποτε. Δε παω παραπισω σε Α30... , sl80 για να ειναι και λιγο up to date. Μιλωντας παντα για μεχρι 500 (-) γιουρια.
Εισαι τρελος. F και XF?Αστην μωρέ την παλιογρια που την έχω άπο μωρό έχει δεθεί μαζί μου . Kicks θα δεις τώρα τέλος του μήνα που θα τα κάνω ζευγάρι και θα τα κολλήσω πάνω στο 686 με ηλεκτροκολληση..