Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Εμενα το ζυγισμα της συγκεκριμενης καραμπινας με κερδισε...και σκεψου μακη δεν τα γουσταρω τα ελαφρυα οπλα...καννη fabarm ειναι επομενως εγγυηση...και αν δεν κανω λαθος ο μηχανισμος xlr5 αρα με σωστη συντηρηση θεωρω πως δεν θα εχεις κανενα θεμα!σε αλλες εποχες θα την ειχα αγορασει αλλα....
Ηλία για την κάννη δεν έχω γνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει διαφορά από την παράδοση της εταιρείας μια χαρά θα είναι
το ελαφρύ που λές φίλε στην πράξη το φοβάμαι ;) μπερδεύει

Ηλία για την κάννη δεν έχω γνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει διαφορά από την παράδοση της εταιρείας μια χαρά θα είναι
το ελαφρύ που λές φίλε στην πράξη το φοβάμαι ;) μπερδεύει
Μακη και εγω ειμαι κατα τον ελαφρων οπλων αλλα το swing του οπλου στους 71 ποντους πραγματικα με ενθουσιασε!

Οταν λετε βαρια οπλα, ποσα κιλα εννοειτε; .
Για μενα κατω απο 3.1κιλα ελαφρυα,εως 3.3κιλα κανονικα και 3.4 +βαρυα. Παντα για δωδεκαρι.
καλα εσυ εισαι και κατηγορια φτερου. ε συγγνωμη μυγας ηθελα να πω
ha haaa

Last edited:
Εξαρτάται το κυνήγι.... στο καρτερι 3.3 είναι ελαφρυ όταν έχειΣ περπατήσει 4 ώρες στο βουνό θες να κόψεις το κοντακι να γίνει 3 . Για περπατητο το ιδανικό είναι μέχρι 3.1 πιστεύω χωρίς να είναι απαγορευτικα μεγαλύτερα βάρη

Εξαρτάται το κυνήγι.... στο καρτερι 3.3 είναι ελαφρυ όταν έχειΣ περπατήσει 4 ώρες στο βουνό θες να κόψεις το κοντακι να γίνει 3 . Για περπατητο το ιδανικό είναι μέχρι 3.1 πιστεύω χωρίς να είναι απαγορευτικα μεγαλύτερα βάρη
Εξαρτατε και το ζυγισμα του οπλου;) μεχρι 3.3 πιστευω ειναι καλα για γενικης χρησης.

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας σήμερα όπως κοίταγα για αριστερά όπλα πάντα έπεσα πάνω σε αυτά https://www.p-peppas.gr/pietta-zephyrus-p-673.html και https://www.p-peppas.gr/pietta-mistral-p-671.html ξέρουμε κάτι για αυτά δεν έχω ξανακούσει για μάρκα pietta
Ιταλικη εταιρια που κατασκευαζει κυριως περιστροφα τυπου western, αγρια δυση κλπ Εβγαλε μια καραμπινα με 2 συστηματα λειτουργιας την zephyrus[αδρανεια] κα την mistral [αερια]Εδω στην ελλαδα εχω την εντυπωση οτι τα φερνει ο Τουρης

Την αδράνειας την έχει χρόνια ένας από την παρέα μας πρέπει να είναι προηγούμενο μοντέλο . Δεν σου γεμίζει το μάτι ποιότητα χαμηλή πετάει σκουριες για πλάκα τσοκ ψεύτικα . Εμπλοκες κάνει μόνο με καλυκες με μικρό μέταλλο. Ζυγισμα καλουτσικο . Προτιμώ την stoager από την φθηνή κατηγορία.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά ξανά ,όσο πλησιαζουν οι μέρες και περιμένω την έκθεση να κλείσω το όπλο μου ,μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να πάρω αυτό το όπλο καινούργιο A400 XPLOR ACTION KICK-OFF ,σε σχέση με Affinity και M2 που κοίταγα,θα το πάρω στην ίδια τιμή με μια Μ2 1100€ δηλαδή να πάω κατά εκει τι λέτε .lazy.

Νομίζω σε σύγκριση με τις άλλες που σκεφτόμουν και για τα λεφτά αυτά αξίζει η αγορά της
Εχω ακουσει απο πολλους διαμαρτυριες για εμπλοκες κατα κορον για παρε και αλλες γνωμες πριν αποφασισεις καιπεριμενε την εκθεση για τυχον προσφορες...

Νομίζω σε σύγκριση με τις άλλες που σκεφτόμουν και για τα λεφτά αυτά αξίζει η αγορά της
Και εγω εχω ακουσει διαφορα....ενα φιλος που εχει την action kick off δεν μου εχει κανει παραπονα!αλλα γενικα ακουγονται διαφορα,παντως δεν εχω προσωπικη αποψη!

Απο προσωπικη εμπειρια με δυο φιλους, ο ενας αλλαξε σε εγγυηση βεβαια γλωσα και ελατηριο, και ο αλλος την εστειλε(πουλησε)λογω αμετρητων εμπλοκων οταν την εφτιαξε...Εγω με τη beretta που επαθα ηταν με την 391 οχι τη λαιτ,τη μαγκνουμ,αυτο μαλιστα ειναι οπλαρα οσοι το εχουν ξερουν

Απο προσωπικη εμπειρια με δυο φιλους, ο ενας αλλαξε σε εγγυηση βεβαια γλωσα και ελατηριο, και ο αλλος την εστειλε(πουλησε)λογω αμετρητων εμπλοκων οταν την εφτιαξε...Εγω με τη beretta που επαθα ηταν με την 391 οχι τη λαιτ,τη μαγκνουμ,αυτο μαλιστα ειναι οπλαρα οσοι το εχουν ξερουν
Για 391 urica 2 εχω ακουσει τα καλυτερα....θα με ενδιεφερε αν δεν αμα αλλαζα την γριουλα μου που δεν το βλεπω αν δεν χαλασει!

κι εγω τωρα αν εψαχνα αυτογεμες θα εψαχνα αναμεσα σε σειρα 304,302,391.η 400 δεν μ αρεσε απ την αρχη

Status
Not open for further replies.
Back