κρατα την καννη που εχεις και μαζεψε να παρεις και μια με τσοκ. μετα τελειωσες απο αυτογεμηΓια να το λες εσυ σε εμπιστευομαι,δεν την αλλαζω!
κρατα την καννη που εχεις και μαζεψε να παρεις και μια με τσοκ. μετα τελειωσες απο αυτογεμηΓια να το λες εσυ σε εμπιστευομαι,δεν την αλλαζω!
Εσι ακριβως θα κανω ευρυπιδη!κρατα την καννη που εχεις και μαζεψε να παρεις και μια με τσοκ. μετα τελειωσες απο αυτογεμη
Αδρανεια η αεριων σε ενδιαφερει;Τώρα που το σκέφτομαι καλό θα ήταν να κάναμε ένα poll για το πια όπλα θα διαλέγαμε τώρα να πάρουμε από περιέργεια να δούμε τελικά προς τα που γέρνει η κυνεγιτικη κοινότητα αυτό το καιρο
Αμα δεν καταληξεις σε μηχανισμο πως να σε βοηθησουμε;αδρανεια αναγκαστικα σε benelli....απο αεριων σε καινουριο εγω θα επαιρνα την fabarm χωρια φοβο κιολας!Έγερνα προς την αδράνεια αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ανοιχτός να ακούσω οτιδηποτε
Εεεε απο franchi και benelli θα πηγαινα σε benelli....ασε να λενε οτι θελουν απο τις καλυτερες καραμπινες....ειχα την rafaello crio...απλα εξαιρετικη!Δεν είναι θέμα τεχνολογίας που θα διαλέξω inertia αναγκαστικά πας ως επί το πλείστον benelli ,άλλωστε οι επιλογές που έχω είναι σε αερίων Α400 και fabarm xlr5 αν απορρίψουμε την Α400 λόγω προβλημάτων, μένει μόνο αυτή, από αδράνειας έχει μόνο benelli και την affinity άρα τι θα παίρναμε από αδράνεια μιας και αερίων δεν πας αλλου
Δυστηχως αδελφε ειμαστε αδικημενοι εμεις οι αριστεροχειρες,οχι μονο στα όπλα αλλα και σε διαφορα εργαλεια..Καλά ρε παιδιά όλα αυτά ,αλλά επειδή όλοι έχουν από μια άποψη και τη σέβομαι απόλυτα και ούτε μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη εμπειρία με τα ημιαυτόματα ,δηλαδή ποιο όπλο θα αγοράζατε σε αριστερή έκδοση που το εμπιστεύεστε να δεχτώ Α 400 προβλήματα ,Franchi τι φοβόμαστε γιατί είχαν ακουστεί ότι σπάνε ράγες μπλα μπλα ,Μ2 καλό χρυσό αλλά δεν είναι λίγοι που λένε ότι η κάνες του σε αρκετούς ψιλό κάνει Σκουριές η γρατζουνιεται εύκολα ,fabarm αν και αρκετοί την υποστηρίζουν άλλοι τόσοι θέλουν να τα ξεφορτωθούν και δεν φεύγουν εύκολα ,Montefeltro απλά αίσχος τα ξύλα του που τα είδα από κοντά και οι απόψεις μοιρασμένες ,τι μας έμεινε η rafaello και η sbe2 λοιπόν τι κάνουμε τωρα επιλογές δεν υπάρχουν άλλες προς τα που θα ήταν σωστό να πάω και μην μου πείτε οποίο όπλο σου αρέσει επωμισετο και βλέπεις το σου κάθεται τα έχω κάνει όλα αυτά ο καλκατζακος σε λίγο θα με κερνάει καφέ για τις ώρες που του κάνω παρέα τα λέω αυτά γιατί ακόμα και να διαλέξεις κάτι όταν ακούς για εμπλοκές κτλ κτλ οσό να ναι σε τραβάει πίσω
Λοιπον φιλε μου ειχα την a400 εξερετικο οπλο χωρισ κανενα πρόβλημα και με μια εξερετικια κανη.θα την επερνα με χιλια πάλη fabarmxlr.τρομερό οπλο το εχει φιλοσ 5 χρονια χωρησ να βγάλει το παραμικρο η κανη του δεν εχει ανταγωνησμο. benelli αξιοπιστία κορυφαία η κανη τησ εχει θεματακια αλλα με εναν κονο την κανεισ κανονιΑμ εκει θέλω να καταλήξω μιας και μιλάμε για επιλογές που έχουμε είναι γύρω στα 10 όπλα δεν έχουμε μια πληθώρα επιλογών όπως οι δεξιόχειρες για αυτό και πρέπει αυτό που θα διαλέξω μια και μιλάμε για μένα τώρα και η έκθεση πλησιάζει να μην είναι κάτι που θα φάω φόλα αμέσως να δεχτώ ότι θα κάνει εμπλοκές είτε από χειρισμό δικό μου η από θέμα στο όπλο αλλά τουλάχιστον όταν πάρω κάτι να έχω καταλήξει έστω και με βοήθεια ότι τουλάχιστον για τα δεδομένα που έχουμε τώρα ήταν η καλύτερη επιλογη
Ξέχασες την 303κι εγω τωρα αν εψαχνα αυτογεμες θα εψαχνα αναμεσα σε σειρα 304,302,391.η 400 δεν μ αρεσε απ την αρχη