Παντως η μονεφελτρο αριστερη που την πηρε φιλος λιγες ημερες πριν τη ληξη και την ειδα απο κοντα και την επωμισα, ειναι ωραιο οπλο στιβαρο με πολυ ωραια ξυλα, ειχε τη m2 και την εδωσε αλλα μου ειπε πως μετανοιωσε που το εκανε
Η παπια της xlr5, τουλαχιστον η δικη μου, δεν εχει κανεναν τζογο, γι αυτο ειπα πως δεν πολυχρειαζεται αυτο. Αντιθετως η maxus του πατερα μου εχει τζογο. Και για να πω τα πραγματα με το ονομα τους αν συγκρινεις αυτα τα δυο οπλα πιο φθηνο φαινεται το maxus.Έξτρα βίδα ναι αλλά καλύτερη σταθεροποίηση της πάπιας νομίζω αντί να είναι ένα ενιαίο κομμάτι με πιθανούς τζογους όσο για την montefeltro τα ξύλα άποψη μου πάντα σαν laminate ήταν απαραδεκτα
Αν σε ενδιαφέρει τελικά η l4s ρίξε μία ματιά εδώΒέβαια θα πάω να τις επωμισω από εβδομάδα και τα δυο και βλέπουμε τώρα που τα βλέπω και από κριτικές που διαβάζω με πείθουν αρκετά τα Fabarm αλλά άμα δεν τα δω και από κοντά είδωμεν
Οι οπλουργοί κλέφτες θα γίνουν; Δεν χάνεις κάτι εκτός από λίγο χρόνο, αλλά αν όλα είναι καλά κερδίζεις αρκετά.Αυτή την αγγελία την έχω ξανά ποστάρει εδώ,την βλέπω εδώ και 2-3 βδομαδες και όπως αναφέρθηκε πάλι είναι τουλάχιστον παράξενο για καινούργιο όπλο να το δίνει τόσο χαμηλά με προβληματίζει λίγο
ότι σου αρέσει στην επώμιση να ξέρεις ότι προηγείται στην επιλογή σουΕ καλά τότε πάω την επωμιζο μου κάνει την παίρνωxlr5 και τα μυαλά στα κάγκελα
Εχω ριξει 28 αρια αλλα μονο rio και lambro sporting χωρις το παραμικρο προβλημα. Απροβληματιστη λειτουργια, το μονο θεμα ειναι η καπνα, καθαρισμα θελει, δεν ειναι benelli, σε αυτο το κομματι, ουτε καν beretta απαιτει λιγη ωρα παραπανω στο καθαρισμα.Μια ερώτηση γενική πως διαχειρίζεστε τα ελαφριά φυσίγγια η xlr5 από περιέργεια γνωρίζει κανεις
Εντάξει όλα τα όπλα θέλουν καθάρισμα τώρα αν το ένα θέλει 20 λεπτά και το άλλο 30 δε λέει τίποτα το θέμα είναι η αξιοπιστία του όπλου