Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παντως η μονεφελτρο αριστερη που την πηρε φιλος λιγες ημερες πριν τη ληξη και την ειδα απο κοντα και την επωμισα, ειναι ωραιο οπλο στιβαρο με πολυ ωραια ξυλα, ειχε τη m2 και την εδωσε αλλα μου ειπε πως μετανοιωσε που το εκανε

Έξτρα βίδα ναι αλλά καλύτερη σταθεροποίηση της πάπιας νομίζω αντί να είναι ένα ενιαίο κομμάτι με πιθανούς τζογους όσο για την montefeltro τα ξύλα άποψη μου πάντα σαν laminate ήταν απαραδεκτα

Βέβαια θα πάω να τις επωμισω από εβδομάδα και τα δυο και βλέπουμε τώρα που τα βλέπω και από κριτικές που διαβάζω με πείθουν αρκετά τα Fabarm αλλά άμα δεν τα δω και από κοντά είδωμεν

Έξτρα βίδα ναι αλλά καλύτερη σταθεροποίηση της πάπιας νομίζω αντί να είναι ένα ενιαίο κομμάτι με πιθανούς τζογους όσο για την montefeltro τα ξύλα άποψη μου πάντα σαν laminate ήταν απαραδεκτα
Η παπια της xlr5, τουλαχιστον η δικη μου, δεν εχει κανεναν τζογο, γι αυτο ειπα πως δεν πολυχρειαζεται αυτο. Αντιθετως η maxus του πατερα μου εχει τζογο. Και για να πω τα πραγματα με το ονομα τους αν συγκρινεις αυτα τα δυο οπλα πιο φθηνο φαινεται το maxus.

Βέβαια θα πάω να τις επωμισω από εβδομάδα και τα δυο και βλέπουμε τώρα που τα βλέπω και από κριτικές που διαβάζω με πείθουν αρκετά τα Fabarm αλλά άμα δεν τα δω και από κοντά είδωμεν
Αν σε ενδιαφέρει τελικά η l4s ρίξε μία ματιά εδώ
https://www.car.gr/xyma/?ca=3887&q=Fabarm+l4s

Αυτή την αγγελία την έχω ξανά ποστάρει εδώ,την βλέπω εδώ και 2-3 βδομαδες και όπως αναφέρθηκε πάλι είναι τουλάχιστον παράξενο για καινούργιο όπλο να το δίνει τόσο χαμηλά με προβληματίζει λίγο
Οι οπλουργοί κλέφτες θα γίνουν; Δεν χάνεις κάτι εκτός από λίγο χρόνο, αλλά αν όλα είναι καλά κερδίζεις αρκετά.

Ίσως αυτό δικαιολογεί και την τιμή της όπου δεν έπεσε αν και βγήκε καινούργιο μοντέλο και είναι πιο ακριβή και επίσης τώρα βγάζει στην Αμερική 3 μοντέλο σε camo έκδοση που δεν είχε ακριβώς το ίδιο με την μαύρη που κυκλοφορεί χρόνια σε εμάς

Ε καλά τότε πάω την επωμιζο μου κάνει την παίρνω .my man. xlr5 και τα μυαλά στα κάγκελα
ότι σου αρέσει στην επώμιση να ξέρεις ότι προηγείται στην επιλογή σου ;)
επώμισε τόσο γρήγορα η αργά (όπως όταν κυνηγάς)που να καταλάβεις ποιό οπλο κουμπώνει καλύτερα και πιο γρήγορα στις 10 τουλάχιστον επωμίσεις που θα κάνεις :)

Last edited:
Καλημερα αν και σε μενα εκατσε καλα η Μ2 σαν οπλο δεν μου αρεσε πολυ στα γουστα μου αλλα η XLR 5 μαρεσε σας οπλο σαν πιασιμο που εκει μαλλον εχω κατασταλαξει να παρω σαν αριστερος και
γω που δεν εχω πολλες επιλογες,οποτε πιστευω αν την δω αριστερη την xlr5 στην εκθεση θα την δοκιμασω και αν ειναι καλυτερη απο την δεξια που επωμησα την πηρα:)

Μια ερώτηση γενική πως διαχειρίζεστε τα ελαφριά φυσίγγια η xlr5 από περιέργεια γνωρίζει κανεις

Μια ερώτηση γενική πως διαχειρίζεστε τα ελαφριά φυσίγγια η xlr5 από περιέργεια γνωρίζει κανεις
Εχω ριξει 28 αρια αλλα μονο rio και lambro sporting χωρις το παραμικρο προβλημα. Απροβληματιστη λειτουργια, το μονο θεμα ειναι η καπνα, καθαρισμα θελει, δεν ειναι benelli, σε αυτο το κομματι, ουτε καν beretta απαιτει λιγη ωρα παραπανω στο καθαρισμα.

Λοιπόν σήμερα πήγα και στον τουρη είδα και την xlr5 και την L4s.
Θα αρχίσω από την δεύτερη ωραίο όπλο ελαφρύ καλά ξύλα πιο λεπτεπίλεπτο αλλά εμένα δεν μου έκανε κάτι με χάλαγε.
Τώρα πάμε στο πρώτο όπως είχα πει αφού εγώ δοκιμάσει όλα τα αριστερά μέχρι τα 1600€ μόνο η m2 μου έκατσε καλά και η xlr5.
Λοιπόν από τα δυο μου φάνηκε πιο στιβαρό για τα δικά μου γούστα και πιο όπλο η xlr5 και μετά από συζήτηση και θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη από την εταιρία που μου τα έδειξε και ασχολήθηκε και μετά και από έκπτωση που μου έκανε όσο την είχα βρει από το φθηνότερο μαγαζί σήμερα αφού όπως μου είπε προτιμούσε αντί να μου την πουλήσει ο ίδιος να υποστηρίξει και τα μαγαζιά που τον υποστηρίζουν κανονίσαμε να την πάρω από Περβολαρακη από το Ηράκλειο βέβαια χωρίς να στείλουμε το όπλο εκει και ξανά πάλι Αθήνα κανόνισε να στείλει τα χαρτια αυτός και να γυρίσουν πίσω χωρίς να πηγαίνει βόλτες το όπλο το παίρνω κατευθείαν από τον αντιπροσωπεία στην Κηφισιά.
Έτσι μπορώ να πω τώρα ότι επιτέλους έκλεισα την xlr5 .my man..
Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε και ελπίζω να μου βγει το όπλο κανόνι .hunter.

Status
Not open for further replies.
Back