Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα να οι φωτογραφίες από το μωρό μου .my man.
GetFileAttachment
GetFileAttachment
GetFileAttachment

Λοιπόν σήμερα πήγα και στον τουρη είδα και την xlr5 και την L4s.
Θα αρχίσω από την δεύτερη ωραίο όπλο ελαφρύ καλά ξύλα πιο λεπτεπίλεπτο αλλά εμένα δεν μου έκανε κάτι με χάλαγε.
Τώρα πάμε στο πρώτο όπως είχα πει αφού εγώ δοκιμάσει όλα τα αριστερά μέχρι τα 1600€ μόνο η m2 μου έκατσε καλά και η xlr5.
Λοιπόν από τα δυο μου φάνηκε πιο στιβαρό για τα δικά μου γούστα και πιο όπλο η xlr5 και μετά από συζήτηση και θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη από την εταιρία που μου τα έδειξε και ασχολήθηκε και μετά και από έκπτωση που μου έκανε όσο την είχα βρει από το φθηνότερο μαγαζί σήμερα αφού όπως μου είπε προτιμούσε αντί να μου την πουλήσει ο ίδιος να υποστηρίξει και τα μαγαζιά που τον υποστηρίζουν κανονίσαμε να την πάρω από Περβολαρακη από το Ηράκλειο βέβαια χωρίς να στείλουμε το όπλο εκει και ξανά πάλι Αθήνα κανόνισε να στείλει τα χαρτια αυτός και να γυρίσουν πίσω χωρίς να πηγαίνει βόλτες το όπλο το παίρνω κατευθείαν από τον αντιπροσωπεία στην Κηφισιά.
Έτσι μπορώ να πω τώρα ότι επιτέλους έκλεισα την xlr5 .my man..
Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε και ελπίζω να μου βγει το όπλο κανόνι .hunter.
Καλοντουφεκο το οπλο τα σπάει εκανεσ πολυ καλη επιλογή .shake.

Κοίταξε χωρίς να θέλω να ανοίξω κόντρες benelloberetakides από τα όπλα για αριστερούς αν εξαιρέσεις sbe2 και rafaello που πάνε κοντά στα 2000€ Έχει στιβαρή κατασκευή σαν σύνολο πάντα για τα αριστερά που κυκλοφορούν

Κοίταξε χωρίς να θέλω να ανοίξω κόντρες benelloberetakides από τα όπλα για αριστερούς αν εξαιρέσεις sbe2 και rafaello που πάνε κοντά στα 2000€ Έχει στιβαρή κατασκευή σαν σύνολο πάντα για τα αριστερά που κυκλοφορούν
Θα συνφωνησω πως οι μεγαλες εταιριες εχουν ριξει παρα πολυ την ποιοτητα στα αυτογεμη τους!σε μια συζητηση με γνωστο αθηναιο κοντακα-οπλουργο μου ελεγε πως για να ξαναβγαλει η beretta 302 θα την χρεωνω κανενα 3000€

Status
Not open for further replies.
Back