Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στα ομορφοπαιδα εχω μια ερωτησει να σας κανω σκεφτομουνα να παρω την XLR5 και εχω και στην σκεψη και την affinity σαν λυση με οχι πολλα λεφτα τι λετε σαν επιλογη ???
λογο εποχης αλλα και με τα οικονομικα μας που ειμαστε τελευτεα.....λιγο πολυ ολοι μας,και επισης θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σαν καραμπινα για την φρανκι

Last edited by a moderator:
Καλησπερα στα ομορφοπαιδα εχω μια ερωτησει να σας κανω σκεφτομουνα να παρω την XLR5 και εχω και στην σκεψη και την affinity σαν λυσει με οχι πολλα λεφτα τι λετε σαν επιλογη ???
λογο εποχης αλλα και με τα οικονομικα μας που ειμαστε τελευτεα.....λιγο πολυ ολοι μας,και επισης θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σαν καραμπινα για την φρανκι
Xlr με 1000%

Καλησπερα στα ομορφοπαιδα εχω μια ερωτησει να σας κανω σκεφτομουνα να παρω την XLR5 και εχω και στην σκεψη και την affinity σαν λυση με οχι πολλα λεφτα τι λετε σαν επιλογη ???
XLR

M2 και xlr ποιοτικά είναι σχεδόν ίδιες αλλά εγώ που τις είδα τελευταία η xlr μου άρεσε περισσότερο και μου καθόταν καλυτερα όσο για την Franchi πολύ καλή και τα reviews από εξωτερικό λένε ότι είναι εξαιρετικό βέβαια όταν τις δεις όλες αυτές θα καταλάβεις ότι M2 και xlr είναι ανώτερες αλλά και η Franchi δεν είναι κακή ότι σου αρέσει περισσότερο αυτό να πάρεις όμως και τα 3 είναι πολύ καλά όπλα(επίσης να σκεφτείς αν θες αδράνειας η όχι ) αν δεν σε πειράζει καλυτερα να δώσεις κάτι παραπάνω τώρα για να το ευχαριστηθείς περισσότερο αργότερα και λόγο ποιότητας

Last edited:
Επίσης να αναφέρω και κάτι off topic σκέψου ότι (εκφράζοντας προσωπική μου άποψη ) η Fabarm είναι μια εταιρία που δεν βγάζει όπλα κάθε χρόνο αλλά κάνει έρευνα πριν βγάλει κάτι καινούργιο σκέψου ότι από την xlr στην L4s πέρασαν 8 χρόνια για να βγάλει κάτι καινούργιο άρα κάνει αρκετή έρευνα πριν βγάλει κάτι καινούργιο αν και τα δυο αυτά είναι σχεδόν εφάμιλλα αλλά όχι ίδια υπενθυμίζω άποψη μου παντα

Αποψη μου ειναι να ρωτησεις καποιον σοβαρο τεχνιτη καταρτισμενο και αμεροληπτο Αυτος πιστευω θα σε οδηγησει σε μια σωστη επιλογη

Δημήτρη φίλος έχει πάρει την affinity sporting κάτω από χιλιάρικο.Κυνήγησε όλη τη σεζόν που πέρασε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Εγώ που την είδα στο σχιστό,έχω να πω ότι μου άρεσε.76 πόντους κάννη και έρχεται αμέσως στο στόχο.Και για την xlr οι φίλοι απ' το φόρουμ που την έχουν λένε τα καλύτερα.Βέβαια να έχεις στο μυαλό σου οτι η μια είναι αδράνεια και η άλλη αερίων.Όσο για τη φτηνή m2 μακριά και αγαπημένοι,έχει άφθονες παιδικές ασθένειες.

Δημήτρη φίλος έχει πάρει την affinity sporting κάτω από χιλιάρικο.Κυνήγησε όλη τη σεζόν που πέρασε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Εγώ που την είδα στο σχιστό,έχω να πω ότι μου άρεσε.76 πόντους κάννη και έρχεται αμέσως στο στόχο.Και για την xlr οι φίλοι απ' το φόρουμ που την έχουν λένε τα καλύτερα.Βέβαια να έχεις στο μυαλό σου οτι η μια είναι αδράνεια και η άλλη αερίων.Όσο για τη φτηνή m2 μακριά και αγαπημένοι,έχει άφθονες παιδικές ασθένειες.
Ποια εναι η φτηνη m2? Το λες λογω της προσφορας?,γιατι εγω οσους ξερω και εχουν m2 μονο ασθενειες δεν εχει η συγκεκριμενη.

X
XLR5 η SX4 WINCHESTER

XLR5

Σε βλέπω πάντως υπέρμαχο της Βreda φιλικά παντα;) (η Βreda δεν βγάζει αριστερές)

όχι φίλε μου δεν είμαι υπερμαχος κανενός όταν προτείνω κάτι ,βάζω στην άκρη προσωπικές προτιμήσεις, ασχέτως αν στις επιλογές που θα πω υπάρχει και ένα breda

εξάλλου το έχω γράψει και πιο παλιά στο φόρουμ ότι αν αγόραζα ποτέ αερίων θα ήταν fabarm ,,, μάλιστα έχω κλείσει και μια ata arms οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω λίγο από όλα

στα λεφτά που θέλει να κινηθεί ο Δημήτρης και μιας και προτάθηκαν αδράνεια στην μέση ( affinity ) και XLR5 την οποία θα πρότεινα, θεώρησα καλό να έχει στις επιλογές του και την echo που αν μη τι άλλο είναι πολύ καλό όπλο με φοβερή τουφεκιά και πολύ καλά ζυγισμένο

Για αροστερη γινεται ο λογος...τετοια ψαχνει ο τζιμακος

ε να αλλάξει χέρια τότε,,,,,που να το ξέρω ότι είναι αριστερός .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back