Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
όχι φίλε μου δεν είμαι υπερμαχος κανενός όταν προτείνω κάτι ,βάζω στην άκρη προσωπικές προτιμήσεις, ασχέτως αν στις επιλογές που θα πω υπάρχει και ένα breda

εξάλλου το έχω γράψει και πιο παλιά στο φόρουμ ότι αν αγόραζα ποτέ αερίων θα ήταν fabarm ,,, μάλιστα έχω κλείσει και μια ata arms οπότε καταλαβαίνεις ότι έχω λίγο από όλα

στα λεφτά που θέλει να κινηθεί ο Δημήτρης και μιας και προτάθηκαν αδράνεια στην μέση ( affinity ) και XLR5 την οποία θα πρότεινα, θεώρησα καλό να έχει στις επιλογές του και την echo που αν μη τι άλλο είναι πολύ καλό όπλο με φοβερή τουφεκιά και πολύ καλά ζυγισμένο

ε να αλλάξει χέρια τότε,,,,,που να το ξέρω ότι είναι αριστερός .yelling.
Δεν προσεχεις !!
Δηλωνενος φανατικος αριστερος........my man.

Ποια εναι η φτηνη m2? Το λες λογω της προσφορας?,γιατι εγω οσους ξερω και εχουν m2 μονο ασθενειες δεν εχει η συγκεκριμενη.
Γιά πέρνα και ρείξε μια ματιά στο benelli team και δες τι γράφουν εκεί οι κάτοχοι των m2 .Οι περισότερες benelli προσφοράς βγάζουν προβλήματα και προπάντων οι πλαστικες.Τώρα αν πέσαν στην περίπτωση δεν ξέρω,αλλά και στο σκοπευτήριο τα ίδια μου λέγαν.Αλλά και στα άλλα φόρουμ τα ίδια λένε,γι'αυτό και πέσαν τόσο οι τιμές.Δεν ξέρω αλλά με την έρευνα που έκανα δεν θα το αποφάσιζα.

Καλησπερα στην παρεα. Γυρνωντας απο την εκθεση ειχα την ευκαιρια για πολυ χουφτωμα...
Λοιπον μου καθονται απολυτα οι bellemonte, franchi affinity, browning auto 5(εκει εμεινα καγκελο νομιζα οτι με το σκαλοπατι που κανει δεν θα μπορω να δω τιποτα αλλα με αφησε μαλ$&# κα).
Η baikala με το κ$#λο πελμα που εχει σκαλωνε στα ρουχα οποτε τελος....(φινιρισμα μαμησετα...)
Επωμισα την 930i με το χτενι χωρις να το πειραξουμε εβλεπα καρφι σκοπευτικο. Αυτο που με προβληματισε ηταν ο χοντρος "λαιμος" στο κοντακι δεν μπορουσα να το πιασω καλα. Επωμισα και την tittano κοσμημα καβλα. Και αυτη καρφι μου ρχονταν αλλα παλι στο πιασιμο ειχα το ιδιο θεμα με την 930i.
Aντε τωρα να αποφασισεις.
Παντως οι breda εχουν γαματο φινιρισμα σε σχεση με αλλα οπλα.
Στην sx4 βελτιωθηκε οντως το ζυγισμα αλλα η παπια κουναει........ουτε στο baikal ετσι ρε παιδια......

Γιά πέρνα και ρείξε μια ματιά στο benelli team και δες τι γράφουν εκεί οι κάτοχοι των m2 .Οι περισότερες benelli προσφοράς βγάζουν προβλήματα και προπάντων οι πλαστικες.Τώρα αν πέσαν στην περίπτωση δεν ξέρω,αλλά και στο σκοπευτήριο τα ίδια μου λέγαν.Αλλά και στα άλλα φόρουμ τα ίδια λένε,γι'αυτό και πέσαν τόσο οι τιμές.Δεν ξέρω αλλά με την έρευνα που έκανα δεν θα το αποφάσιζα.
Επειδη γενικα ειμαι και εγω πολυ στο ψαξιμο, και το benelli team το βλεπω οπως και τα αλλα,πηρα τη m2 μετα απο πολυ ψαξιμο και ημουν κατοχος rafaello spesial για 20 χρονια.Πηρα τη m2 εχοντας μιλησει με παρα πολλους κατοχους για θεματα προβληματων και ηταν ολοι θετικοι ως προς το οπλο.Εγω τη πηρα 11/2016 και δεν εχω το παραμικρο θεμα, δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η πλεοψηφια των γουρουναδων εχουν m2. Η προσφορα σιγουρα δημιουργει αποριες αλλα η εγγυση ειναι η ιδια οπως και οι προδιαγραφες,αλλωστε made in italy ειναι οχι τουρκια.Ομως υπαρχει σημερα εταιρεια που δεν κανει προσφορα με τον ανταγωνισμο που υπαρχει? η υπαρχει εταιρεια που δεν εχει οπλα με προβληματα? Στατιστικα τουλαχιστον συμφωνα με τις απαντησεις ολων τα benelli εχουν τα λιγοτερα και η m2 ειδικα συγκαταλεγεται στα πιο αξιοπιστα οπλα της αγορας.

θα το ξαναπω 1 ακομα φορα. πηρα τη m2 της προσφορας με τη μακρια αποθηκη. ενα ολοκληρο καλοκαιρι σκοπευτηριο μερικες φορες και 2 φορες την εβδομαδα ακαθαριστη γι αρκετο καιρο και μετα κυνηγι. ουτε εμπλοκες ουτε καμμια δυσλειτουργια ουτε κουνημα στη παπια. το μονο προβλημα που εχω ακουσει ειναι οτι μετα απο αρκετο καιρο χρησης εχουνε προβλημα τα πλαστικα

Κάτι off topic γιατί δεν μου αρέσει να το ακούω όταν παίρνουμε ένα όπλο δεν το παίρνουμε για να μην το καθαρίζουμε ποτέ η ποσό θα αντέξει χωρίς καθαρισμό η σωστή συντήρηση ενός όπλου πρέπει να γίνετε μετά από κάθε φορά που χρησημοποιητε και δεν νομίζω οι κατασκευαστές να λένε μην το καθαρίζετε να δείτε ότι αντέχει περισσότερο και δεν σημαίνει ότι επειδή είναι αδράνειας θα πρέπει να το καθαρίζουμε όποτε θυμόμαστε γιατί έχει λιγότερα μέρη που βρωμίζονται.

Κάτι off topic γιατί δεν μου αρέσει να το ακούω όταν παίρνουμε ένα όπλο δεν το παίρνουμε για να μην το καθαρίζουμε ποτέ η ποσό θα αντέξει χωρίς καθαρισμό η σωστή συντήρηση ενός όπλου πρέπει να γίνετε μετά από κάθε φορά που χρησημοποιητε και δεν νομίζω οι κατασκευαστές να λένε μην το καθαρίζετε να δείτε ότι αντέχει περισσότερο και δεν σημαίνει ότι επειδή είναι αδράνειας θα πρέπει να το καθαρίζουμε όποτε θυμόμαστε γιατί έχει λιγότερα μέρη που βρωμίζονται.
το καθαρισμα το αναφερα για να πω οτι παρολο που την αφησα ακαθαριστη δεν ειχα εμπλοκες. κανονικα τ οπλο θελει καθαρισμα μετα απο καθε κυνηγι αλλα η μπενελι εκει βασιζεται πιο πολυ και πουλαει

Πέρασα μια βόλτα απο την έκθεση με σκοπό να δω τι αριστερά όπλα υπήρχαν.......Απογοήτευση πρώτη , Ο αντιπρόσωπος της FABARM δεν μπήκε στον κόπο να φέρει ούτε μια αριστερή καραμπίνα στην έκθεση....τις κράτησε για το μαγαζί του. Απογοήτευση δεύτερη ο αντιπρόσωπος της Benelli είχε φέρει αριστερά όπλα αλλά τα είχε δεμένα σε βάση που ούτε να τα πιάσεις μπορούσες......
Τελικά η μόνη αριστερή που μπορούσες να δοκιμάσεις ήταν η Franchi affinity με 71 πόντους κάννη , συμπαθητική θα έλεγα ερχόταν εύκολα στο μάτι , αν την έπαιρνα θα επέλεγα την 76άρα κάννη πάντως , την είχε στην sporting και ήταν απλά τέλεια....

Πέρασα μια βόλτα απο την έκθεση με σκοπό να δω τι αριστερά όπλα υπήρχαν.......Απογοήτευση πρώτη , Ο αντιπρόσωπος της FABARM δεν μπήκε στον κόπο να φέρει ούτε μια αριστερή καραμπίνα στην έκθεση....τις κράτησε για το μαγαζί του. Απογοήτευση δεύτερη ο αντιπρόσωπος της Benelli είχε φέρει αριστερά όπλα αλλά τα είχε δεμένα σε βάση που ούτε να τα πιάσεις μπορούσες......
Τελικά η μόνη αριστερή που μπορούσες να δοκιμάσεις ήταν η Franchi affinity με 71 πόντους κάννη , συμπαθητική θα έλεγα ερχόταν εύκολα στο μάτι , αν την έπαιρνα θα επέλεγα την 76άρα κάννη πάντως , την είχε στην sporting και ήταν απλά τέλεια....
Το βασικο προβλημα αν ηθελες να δεις οπλα και να επωμισεις ηταν αυτο στην εκθεση. Μονο ο ναυπλιωτης ειχε οπλοβαστους και επωμιζες. Ολοι οι αλλοι τα ειχαν κλειδωμενα. Εξαιρεση ο δορκας που ειχε μια 930i και την επωμιζαμε. Ας ειναι καλα ενα κυνηγομαγαζο που ειχε φερει οπλα και τα επωμιζαμε για να καταληξουμε καπου.

το καθαρισμα το αναφερα για να πω οτι παρολο που την αφησα ακαθαριστη δεν ειχα εμπλοκες. κανονικα τ οπλο θελει καθαρισμα μετα απο καθε κυνηγι αλλα η μπενελι εκει βασιζεται πιο πολυ και πουλαει
Ευρυπίδη δεν αναφερόταν σε εσένα αλλά ήταν κάτι γενικότερο που παρακολουθώ πολύ συχνά να λέγεται
Εγώ που πήγα στο τουρι πριν μια βδομάδα μου είπε ότι δεξιά δεν είχε μόνο αριστερές του είχαν μείνει xlr5 και L4s τώρα δεν ξέρω γιατί δεν έφερε γενικότερα πάντως οι αριστεροί ήμαστε ριγμένοι

αναρωτηθειτε μονο για πιο λογο η briley στην cordoba δινει επιμηκυμενο κωνο porting αυλο 18,6 και optima plus cokes.ισως και το ελατηριο του κλειστρου να ειναι πιο κοντο απ τις υπολοιπες. κωνσταντινε την αποψη σου τυχερακια. ισως να ειναι η μοναδικη benelli που θα ηθελα στη συλλογη μου. αν και κατι ακουσα οτι στην καινουργια rafaello θα εχουνε αυλο 18,5 αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Status
Not open for further replies.
Back