Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ολο το οπλο παραγεται Ισπανια μερικοι π$&π$#ρες λενε οτι οι καννες παραγονται ιταλια αλλα αυτο δεν παιζει. καποιοι παραπονιονται για τις βαφες.
Αποτελει την πιο συμφερουσα αγορα στα 830. Την ιδια προσφορα εχει και ο καρασαββιδης σαλονικα. Αθηνα παει 960 και Χανια επειδη ειμαστε άπλες 1000 ευρωπαικα. ....
Εισαι σιγουρος οτι η καννη φτιαχνεται ισπανια; ποια ειναι η πηγη σου;
Τι εχεις ακουσει για τις βαφες; Ξεβαφει η βαση;
Η τιμη στα 830 ειναι απο την αντιπροσωπία. Αν οι μαγαζατορες δεν σας την κατεβαζουν την τιμη, θελουν να σας πιασουν...
...Σε αερίων έχει και η fabarm καλή προσφορά.... Ούτε οκτώ κατοσταρικα
Στην H4 ραγιζει η παπια. Ειναι φαρδιά αλλα δεν εχει πάχος.

Η τιμη στα 830 ειναι απο την αντιπροσωπία. Αν οι μαγαζατορες δεν σας την κατεβαζουν την τιμη, θελουν να σας πιασουν...

τολη για την fabarm δεν το ξερω αυτο που λες αλλα για την bellmonte εχει κανει παρουσιαση ο μπληζιωτης στο εθνος κυνηγι και αναφερει οτι τ οπλο ειναι εξ ολοκληρου κατασκευασμενο ισπανια.μολις το βρω θα το βαλω

Ηλια στην κατηγορια 790-900 ο φιλος μπορει να δει και την breda astro η οποια δεν ερχεται με φλατζες αλλαγης. Αλλη καλη περιπτωση ειναι η affinity αλλα για αξιοπιστια δεν ακουω και τα καλυτερα...
Αυτη η $#τανα η affinity μου ερχεται καρφι αλλα με αυτα που ακουω προβληματιζομαι...
Από δύο γνωστούς που την έχουν,ο ένας την μαύρη τη φθηνή και ο άλλος με την sporting είναι και οι δύο απόλυτα ικανοποιημένοι... Δυστυχώς τα σύγχρονα όπλα είναι και λαχεία....Ειδικά τα φθηνά και μέσης οικονομικής κατηγορίας....Έχει πέσει πολύ η ποιότητα των όπλων!

Από γνωστό που την έχει ένα χρόνο και κάτι δεν μου έχει κάνει κανένα παράπονο!Αλλά δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω κιολας

το belmonte είναι η συνέχεια του es100 αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο στο σύνολο του
καλύτερο βλέπω τα μακρύτερα τσόκ το καπάκι της βάσης όμως είναι....μάλλον δεν είναι
ελαφρύτερο από το es100 με ότι αυτό συνεπάγεται για όπλο γενικής χρήσης
τουφεκιά πολύ καλή από γνωστούς που την έχουν
τελευταίους 5-6 μήνες έχω δεί 5 να πωλούνται κι αυτό δεν είναι καλό για ένα καινούργιο μοντέλο...κατ εμέ
η brεda astro(που λέει ο Παναγιώυης)πολύ καλή περίπτωση για τα χρήματα που προσφέρεται
η affinity έχει κάποιες κακές κριτικές αλλά 2 φίλοι που την έχουν είναι ευχαριστημένοι :)
καλή επιλογή

Last edited:
Από γνωστό που την έχει ένα χρόνο και κάτι δεν μου έχει κάνει κανένα παράπονο!Αλλά δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω κιολας
Ηλια για το H4 μου το ειπε γνώστης του αντικειμενου. Προσωπικα δεν το εχω δει για να μιλισω με σιγουρια.
μάλλον δεν είναι
ελαφρύτερο από το es100 με ότι αυτό συνεπάγεται για όπλο γενικής χρήσης
τουφεκιά πολύ καλή από γνωστούς που την έχουν
τελευταίους 5-6 μήνες έχω δεί 5 να πωλούννται κι αυτό δεν είναι καλό για ένα καινούργιο μοντέλο...κατ εμέ
Μακη εννοεις οτι θα εχει μεγαλη αναπηδηση και κακο swing? Το οπλο ειναι 3 κιλα με 71 εκατοστα καννη.
Οι πεντε που το πουλησαν γιατι το εκαναν ξερουμε;

Αποστόλη τι έκανες τελικά με την ES100 Vitoria;
Χρήστο δεν την εκλεισα. Ψαχνομαι αναμεσα σε αυτη, στην μπελμοντε και στην αστρο.
Θα προτιμούσα να την παρω απο εναν γνωστο μου που εχει καταστημα περισσότερο. Οποιο ειναι βλητικα καλυτερο, αυτο θα παρω.
Τελος μαιου με βολευει που θαεχω μερικες μερες κενο, για να το δηλωσω κιολας.
Με τρεναρε η δουλεια, αλλιως θα το ειχα παρει

.
Αποστολη σχετικα με τις βαφες σε γνωστο του εχει θολωσει σημειο στη βαση. Σε αλλον εχει ακουστει οτι οταν σκουπιζε την καννη με πανι του αφηνε καφε χρωμα...

Χρήστο δεν την εκλεισα. Ψαχνομαι αναμεσα σε αυτη, στην μπελμοντε και στην αστρο.
Θα προτιμούσα να την παρω απο εναν γνωστο μου που εχει καταστημα περισσότερο. Οποιο ειναι βλητικα καλυτερο, αυτο θα παρω.
Τελος μαιου με βολευει που θαεχω μερικες μερες κενο, για να το δηλωσω κιολας.
Με τρεναρε η δουλεια, αλλιως θα το ειχα παρει
Οπότε βρήκες. Γιατί θυμάμαι που ήσουν αγχωμένος και είχα ποστάρει κάτι στο Beretta team αλλά δεν ξέρω αν το έχεις δει:
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/beretta-team.100/page-84#post-177491

Μακη εννοεις οτι θα εχει μεγαλη αναπηδηση και κακο swing? Το οπλο ειναι 3 κιλα με 71 εκατοστα καννη.
Οι πεντε που το πουλησαν γιατι το εκαναν ξερουμε;
Αποστόλη το es100 ήταν πολύ σταθερό και με ανάκρουση άριστη για αδρανείας κάτι που για μένα οφείλεται στο μη περιστροφικό κλείστρο πρωταρχικά και στα γεμάτα ξύλα που είχαν όλα τα μοντέλα ασχέτα με την ομορφιά τους
το belmonte έχει το ίδιο κλείστρο μεν αλλά τα ξύλα του δεν είναι τα ίδια ποιοτικά σε βάρος και δομή...αυτό βέβαια πάντα είναι υποκειμενικό για τον καθένα
αν τα ξύλα και το κοντάκι του BBI δεν σου άρεσαν(όπως είχαμε μιλήσει)σου λέω ότι είναι ακριβώς τα ίδια ;)
αυτές που πουλήθηκαν η πουλιούνται από αγγελίες τις είδα δεν ξέρω κάτι περισσότερο :)

Αλλη μια που μπορει να λαβει υποψη ο φιλος στα 950 ειναι η sx3. O καρασαββιδης την εχει προσφορα την ξυλινη και την πλαστικη. Ο κος Μακης που την εχει καθως και τα αλλα παιδια μπορουν να μας δωσουν εντυπωσεις
τον Μάκη τον ξέρω τον κο ποιόν λές;;;;; .sarcastic.
μη με λες κο ρε Παναγιώτη με αγχώνεις θα πάω να βάψω τ ασπρα μου μαλλιά ha haaa

Οπότε βρήκες. Γιατί θυμάμαι που ήσουν αγχωμένος και είχα ποστάρει κάτι στο Beretta team αλλά δεν ξέρω αν το έχεις δει:
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/beretta-team.100/page-84#post-177491
Το ειδα Χρήστο και σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφέρον!! :)
Αποστόλη το es100 ήταν πολύ σταθερό και με ανάκρουση άριστη για αδρανείας κάτι που για μένα οφείλεται στο μη περιστροφικό κλείστρο πρωταρχικά και στα γεμάτα ξύλα που είχαν όλα τα μοντέλα ασχέτα με την ομορφιά τους
το belmonte έχει το ίδιο κλείστρο μεν αλλά τα ξύλα του δεν είναι τα ίδια ποιοτικά σε βάρος και δομή...αυτό βέβαια πάντα είναι υποκειμενικό για τον καθένα
αν τα ξύλα και το κοντάκι του BBI δεν σου άρεσαν(όπως είχαμε μιλήσει)σου λέω ότι είναι ακριβώς τα ίδια ;)
αυτές που πουλήθηκαν η πουλιούνται από αγγελίες τις είδα δεν ξέρω κάτι περισσότερο :)
Καταλαβα Μάκη.. Η πυκνότητα στο ξυλο ειναι μεφαλη ιστορία αλλάζει σε ολο το μηκος του κορμου του δεντρου, στον καθε αυξητικο δακτύλιο, σε ολη τη μικροσκοπικη δομη του ξυλου..
Προφανως χρησιμοποιουν περισσοτερο σομφο ξυλο, η ενδεχομενος και καποιο τροπικο που μοιάζει με καρυδια αλλα δεν ειναι και για να το αποδειξεις ειναι εξαιρετικα δυσκολο. Στην BBI δεν μου αρεσε καθολου η σκανδαλη της(πραγματικα θυμιζε το αεροβολο που εχω).
Θα παω μετα τη δουλεια αυριο να δω μια μπελμοντε και θα επανελθω να γραψω εντυπωσεις.

ενταξει το οτι πουλιουνται 5 δεν λεει κατι ακομα και το τονιζω το ακομα.αν δειτε τωρα στο car πουλιουνται αρκετες es 100 οπως και 400 καλα απο μπενελια ειναι γεματο
σίγουρα δεν λέει κάτι αλλά σε σχέση πόσα es100 και benelli έχουν αγοραστεί δεν υπάρχει σύγκριση :)

Status
Not open for further replies.
Back