Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδια για α400 light εχετε ακουσει τι παιζει?? Προβληματα κλπ?
εχει αναλυθει εκτενως το θεμα συντοπιτη.φετος ακουω πολλα παραπονα απο ξεβαματα βαφης μεχρι φαγωμα στα δοντακια του σιδηροδρομου οσο και αρκετες εμπλοκες.2 γνωστοι πηραν φετος και ο ενας ηδη την πηγε για πουλημα.ο αλλος το σκεφτεται.για την lite δεν εχω ακουσει κατι οπως και για την light του συνκηγου μου ο οποιος την εχει αρκετα χρονια χωρις κανενα προβλημα και με αριστες τουφεκιες

Γιατι δεν κοιταζεται σε browning , κι αφηστε τα ιταλικα οπλα.... γιατι αυτα
εχουν χαση την αξιοπιστια και την ποιοτητα τους εδω και καποια χρονια.
Νομιζω δεν αξιζει να δωσεις 100-150 ευρω λιγοτερα και να φορτωθεις
μια ιταλικη πατατα.
Γι αυτο προσεξτε πολυ τις αγορες σας και μην επειρεαζεστε με λογια και
κουβεντες που ακουγονται τριγυρω.

Last edited:
Παιδιά μην τα εκμηδενίζουμε όλα....Οποίος θέλει καραμπίνα για πάρα πολλά χρόνια ας πάει να πάρει μία benelli rafaello crio να μην χρειαστεί να ξανασχοληθει με αυτογεμες για τουλάχιστον 20 χρόνια!

Η4 για μένα το καλύτερο στα 800 ευρώ, στο χιλιάρικο sx3 και αααααααν βρεις στοκ καμία urica 2 . Montefeltro light sta 1100 και ανεβαινουμε.

η es 100 πολύ καλή επίσης για τα λεφτά της αν υπάρχει στοκ
Ραπτορ αφινιτη αστρο και μπελμοντε δεν τις έχω ρίξει

Ο πελοπς έβγαλε Belmonte 1 699 euro
Kαλη τιμη. Την επωμισα σημερα την μπελμοντε 1 σε συνθετικα μέρη με 66 εκατοστά καννη. Πισοβαρη, αβολη και η σκανδαλη ειναι ιδια με την bbi. Μεγαλη διαδρομή και "πλαστικουρα".
Απο τριτη θα επανέλθω με εντυπωσεις απο bellmonte due.

Kαλη τιμη. Την επωμισα σημερα την μπελμοντε 1 σε συνθετικα μέρη με 66 εκατοστά καννη. Πισοβαρη, αβολη και η σκανδαλη ειναι ιδια με την bbi. Μεγαλη διαδρομή και "πλαστικουρα".
Απο τριτη θα επανέλθω με εντυπωσεις απο bellmonte due.
belmonte 1 ;;;;;;;.xm.
έρχεται Ελλάδα;;;;;

Την μπερετα Α302 την ειχα κι εγω παλια, δεν εμεινα και ενθουσιασμενος
ενα κοινο οπλο ηταν, τιποτα ιδιαιτερο οπως ελεγαν πολυ.
Εμενα ηταν με σταθερη κανη 71 εκατοστα 2 αστερια.
απο τουφεκιες οχι και τοσο ευχαριστημενος.

απαντω ως κατοχος 302 με 2 καννες.η μια ειναι 71π.με τσοκ και η αλλη 76π.φουλ μαγκνουμ.ως ποιοτητα κατασκευης οι μπενελι ειναι πολυ μακρια της.ως τουφεκιες ειναι απλα καταπληκτικη.ειδικα με την φουλ καννη εχω δει απιστευτα πραγματα.σημειωση οτι εχω κυνηγησει και με μπενελι και με διαφορα οπλα.ομως σεβομαι ολες τις αποψεις.αλλωστε ο καθενας μας εχει τις προτιμησεις του

Η 302 είναι η καλύτερη ποιοτικά καραμπίνα που έχω κυνηγήσει...Γνωστές του είδους λένε πως για να βγει καραμπίνα στις μέρες μας με τα ατσάλια της 302 θα στοίχιζαν 3000αρα...Όλες οι απόψεις σεβαστες,μόνο να μην εκμηδενίζονται τα υπόλοιπα όπλα για να φανεί σωστή η δικιά μας αποψη

Status
Not open for further replies.
Back