Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Χρονια πολλα χριστος ανεστη και απο εμενα.Ειδα στον παρδαλακη εχει φερει καποιες beretta bellmonte στα 820 με βαλιτσα πολη καλη τιμη για οποιον ενδιαφερεται!
Σ΄αυτά τα λεφτά αξίζει πολύ η αγορά του συγκεκριμένου όπλου. Πριν 2 βδομάδες πήγαινε 960 όπου αν βάλεις κάτι παραπάνω έχεις περισσότερες επιλογές..........

Εγω δεν ηθελα να στο πω
Ετσι ειχα παθει και εγω οταν ειχα παραγγειλει το ζαμπαλα το 2002
Αφηνουν να μαζευτουν οι πραγγελιες της νεκρης περιοδου τα φτιαχνουν αλλα τα στελνουν ολα μαζι για να μειωνουν το κοστος αποστολης
Εγω ετσι καταλαβα οτι γινεται παντως

Ηλια, ποσο περιπου να ειναι το κοστος αποστολης για να φερεις ενα μεμονωμενο οπλο Ελλαδα;
Βικτωρα δεν ειναι εκει το θεμα , καθε αντιπροσωπος στην συμφωνια με την εκαστοτε εταιρεια ειναι να γινονται μαζικες παραγγελιες και οχι μεμονομενες γιατι ετσι εξασφαλιζουν και εκπτωσεις...

Παντως ουτε στο ενδοιαφερον της εκαστοτε εταιρειας δεν ειναι ο αντιπροσωπος να μην εχει οπλα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
Και εκει πρεπει να υπαρχει καποια νομικη υποχρεωση στο συμβολαιο αντιπροσωπειας που εχουν κανει. Αν ο Ηλιας πχ δεν θελει να περιμενει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα και στραβωσει και αντι για Guerini παρει πχ Beretta, ζημιωνεται η πρωτη εταιρεια γιατι λογω της αδρανειας του αντιπροσωπου χανει πελατες.

Παντως ουτε στο ενδοιαφερον της εκαστοτε εταιρειας δεν ειναι ο αντιπροσωπος να μην εχει οπλα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
Και εκει πρεπει να υπαρχει καποια νομικη υποχρεωση στο συμβολαιο αντιπροσωπειας που εχουν κανει. Αν ο Ηλιας πχ δεν θελει να περιμενει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα και στραβωσει και αντι για Guerini παρει πχ Beretta, ζημιωνεται η πρωτη εταιρεια γιατι λογω της αδρανειας του αντιπροσωπου χανει πελατες.
Γιατι θα του κακοπεφτε η μπερετα.......my man.

To θεμα ειναι πως δε παιρνεις αυτο που θες.

Πχ, του ειπανε οτι σε 2-3 βδομαδες θα ειναι εδω (αν θυμαμαι καλα) και τωρα παει για Οκτωβρη; Αν ηθελε να προπονηθει και να ριξει το καλοκαιρι, απλα το ξεχναει. Απο την αλλη αναρωτιεμαι γιατι ο αντιπροσωπος δεν λεει στην αρχη οτι αυτο συμβαινει, και θα περιμενεις τοσο καιρο. Αδικο θα χει ο Ηλιας να το ακυρωσει τωρα;

Αυτο ειναι σιγουρα το γαμωτο..@#@#@ .εγω το 2015 που εψαχνα για οπλο μου ειχε καθησει το 686 σε 71cm , που ομως δεν υπηρχε και επρεπε να περιμενω 2 με 3 μηνες . Εγω δεν μπορουσα να περιμενω πανω στην τρελα μου , αρxιζε και το κυνηγι , οποτε κσταληξα και πηρα την a 400. Οχι οτι το μετανιωσα ,ειμαι πολυ ευχαριστημενος ...πηρα και το δικανο την επομενη χρονια . Αλλαη καραμπινα θα μπορουσε να περιμενη 3 με 4 χρονια...ετσι τα ειχα στο μυαλο μου....:)

Αν ο Ηλιας πχ δεν θελει να περιμενει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα και στραβωσει και αντι για Guerini παρει πχ Beretta, ζημιωνεται η πρωτη εταιρεια γιατι λογω της αδρανειας του αντιπροσωπου χανει πελατες.

Γιατι θα του κακοπεφτε η μπερετα.......my man.
Ψιλοάσχετο, αλλά κι εγώ το 1990 που αποφάσισα να πάρω αγροτικό, για τον ίδιο ακριβώς λόγο αντί για NISSAN που ήταν η αρχική μου επιλογή, πήρα τελικά MITSUBISHI ... .sarcastic. Πάντως, ποτέ δεν το μετάνιωσα, ούτε μια στιγμή μέχρι και σήμερα ... .my man.

To θεμα ειναι πως δε παιρνεις αυτο που θες.

Πχ, του ειπανε οτι σε 2-3 βδομαδες θα ειναι εδω (αν θυμαμαι καλα) και τωρα παει για Οκτωβρη; Αν ηθελε να προπονηθει και να ριξει το καλοκαιρι, απλα το ξεχναει. Απο την αλλη αναρωτιεμαι γιατι ο αντιπροσωπος δεν λεει στην αρχη οτι αυτο συμβαινει, και θα περιμενεις τοσο καιρο. Αδικο θα χει ο Ηλιας να το ακυρωσει τωρα;

Οχι δεν θα εχει αδικο. Οπως τα λες ειναι. Αυτο το παραδειγμα, το οποιο το εζησα κι εγω ο ιδιος προσφατα με αλλη αντιπροσωπεια δειχνει και τις αδυναμιες του τωρινου συστηματος. Λογικα μεσα στην ΕΕ θα πρεπει να ειχες την δυνατοτητα να εισαγεις εσυ το οπλο αποπου εσυ θελεις, παροτι υπαρχουν αντιπροσωπειες. Εχει γινει ηδη με τα αυτοκινητα. Να υπαρχει μια εταιρεια, κατι σαν gun broker, που να κανονιζει τα γραφειοκρατικα και να παιρνει ενα service fee για τη δουλεια της. Και πολυ ανταγωνιστικες τιμες θα υπηρχαν, αλλα και πολλες δυνατοτητες να αγορασεις και οπλα που δεν αντιπροσωπευονται

Aλλο ομως να σου πουνε οτι θα καθυστερησει 5 μηνες, και να το ξερεις. Αλλο να σε πανε απο βδομαδα σε βδομαδα ομως.
Ετσι ειχε κανει σε εμενα
Με ειχε ψησει αυτη τη βδομαδα και αυτη την βδομαδα και κανε πανω απο εξι μηνες να ερθει
ηρθε το οπλο και ειχε προβληματα αλλα δεν ηταν ουτε αυτο που ηθελα
Επιπλεον ενω ταχα ειχε παρει μετρα για την πραγγελεια το οπλο ηρθε στις γενικες διαστασεις της παραγωγης του
20 χρονων κοπελι ειμουν ομως ουτε δικαιωματα ηξερα ουτε τιποτε ηθελα μονο το πρωτο μου οπλο
Δεν πεζεις με αυτα τα πραγματα στον πελατη

απο τοτε οσοι με ρωτησαν δεν τους αφησα να πανε στον συγκεκριμενο οπλόπωλη

Πληρωσε πολυ ακριβα την μαλακια του

Το οπλο πηγε σε οπλουργο και φτιαχτηκε και μπηκε στο ερμαρι για πολλα χρονια καινουργιο
βγηκε πριν τρια χρονια φτιαχτηκε το κοντακι και πλεον ειναι το αγαπημενο μου και κυριο οπλο

Μαζι του εχασα την πρωτη βολη σε ορτυκι που σημαδεψα και τον πρωτο του λαγο

Ηταν αρκετο να το μισησω τοτε
Εβλεπα εφιαλτες οτι ενγαζα τον λαγο και επεζα και αυτο εσπασε αντι να πεξει

Σημερα το λατρευω

Ολα αυτα γιατι ο οπλοπολης επεξε με τα ονειρα και τος ελπιδες ενος νεου κυνηγου

Στην πριπτωση του Ηλια ομως του πε το ποσο καιρο θα παρει για να ερθει
Οποταν ξερει και δεν θα αγωνια
Αδου εχει αλλο οπλο και αυτο ειναι το ονειρο του να το παρει ας περιμενει αρκει να ερθει οπως το ζητησε

Eιναι τουλαχιστον κριμα να γινεται ολο αυτο. Και φανταζομαι την αντιδραση του πωλητη, εαν ο Ηλιας του πει οτι σε 2 βδομαδες θα σε εξοφλησω, αλλα μετα αλλαξει γνωμη και του πει οτι θα παρει λεφτα απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη.violin.

Status
Not open for further replies.
Back