Με τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω δεν είναι στις πρώτες επιλογές μου,ένα 682 sporting 81cm ίσως να με έκανε να αλλάξω γνώμη!
Tσιγκλας ασχημα εσυ.... .asking.
Δυσκολα να βρεις τετοιο καινουριο
Με τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω δεν είναι στις πρώτες επιλογές μου,ένα 682 sporting 81cm ίσως να με έκανε να αλλάξω γνώμη!
Το ακύρωσε ο Ηλίας.....γιατι από Οκτώβρη και μετά θα αργήσω να το χαρώ...την περίοδο κυνηγίου ρίχνω μόνο περιστασιακά σκοπευτήριο!To θεμα ειναι πως δε παιρνεις αυτο που θες.
Πχ, του ειπανε οτι σε 2-3 βδομαδες θα ειναι εδω (αν θυμαμαι καλα) και τωρα παει για Οκτωβρη; Αν ηθελε να προπονηθει και να ριξει το καλοκαιρι, απλα το ξεχναει. Απο την αλλη αναρωτιεμαι γιατι ο αντιπροσωπος δεν λεει στην αρχη οτι αυτο συμβαινει, και θα περιμενεις τοσο καιρο. Αδικο θα χει ο Ηλιας να το ακυρωσει τωρα;
Και μεταχειρισμένο να έβρισκα δεν έχω κανένα θέμα,αρκεί να ήταν όπως πρέπει....ανέφερα 682 γιατί δεν μπορώ να πάρω ακριβότερα σκοπευτικό Μπερέτα....όχι ότι με χαλάνε τα dt αλλά ξεφεύγουν οικονομικαTσιγκλας ασχημα εσυ.... .asking.
Δυσκολα να βρεις τετοιο καινουριο
δεν κυνηγας καθολου με το δικανο??Το ακύρωσε ο Ηλίας.....γιατι από Οκτώβρη και μετά θα αργήσω να το χαρώ...την περίοδο κυνηγίου ρίχνω μόνο περιστασιακά σκοπευτήριο!
Απ' oτι καταλαβα το θελει ποιο πολυ για σκοπευτηριο...δεν κυνηγας καθολου με το δικανο??
https://www.car.gr/parts/view/9582840/Και μεταχειρισμένο να έβρισκα δεν έχω κανένα θέμα,αρκεί να ήταν όπως πρέπει....ανέφερα 682 γιατί δεν μπορώ να πάρω ακριβότερα σκοπευτικό Μπερέτα....όχι ότι με χαλάνε τα dt αλλά ξεφεύγουν οικονομικα
Αυτο εννοεις Ευρη; https://www.car.gr/parts/view/9582840/ηλια στο car νομιζω οτι εχει 682 αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι 76 η 81στα 2000 ευρωπαικα. μετα που θα παω σπιτι θα το ψαξω
Δεν θέλω να δώσω πάνω από 2500€Ηλια μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις ?
Μόνο σε κανένα απογευματινό τσίχλας,ααα μπορεί και στην έναρξη σε καρτερακι τρυγονιουδεν κυνηγας καθολου με το δικανο??
Δυστυχώς θα ήθελα να έχει τσοκακια....έχω δει ένα στο car,στην Κέρκυρα αν δεν κάνω λάθος....76αρι είναι επομένως σχετικά με καλύπτει....αλλά 2000€ δεν τα λες και λίγα για μεταχειρισμένο!
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εφ οσον διαθεσεις κατι πανω απο 1000 πραγματικα και οχι οτι ζητανε και κανοντας λιγη υπομονη θα βρεις κανονι.Δυστυχώς θα ήθελα να έχει τσοκακια....έχω δει ένα στο car,στην Κέρκυρα αν δεν κάνω λάθος....76αρι είναι επομένως σχετικά με καλύπτει....αλλά 2000€ δεν τα λες και λίγα για μεταχειρισμένο!
Ελπιζω!Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εφ οσον διαθεσεις κατι πανω απο 1000 πραγματικα και οχι οτι ζητανε και κανοντας λιγη υπομονη θα βρεις κανονι.![]()
υπαρχει ενα sporting νικοΑυτο εννοεις Ευρη; https://www.car.gr/parts/view/9582840/
Αστα, τραγικό είχε μετατεθεί η ημερομηνία άφιξης 10 φορές, μετα απο αυτό είχα ξενερώσει τόσο που θα το επαιρνα με κρύα καρδιά. Έτσι τελείωσα τη φάση αυτή με ένα τηλεφώνημα θυμάμαι 1 λεπτού ακύρωσης στη browning κι 1 λεπτου στην beretta για το 690. Ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν ο οπλοπωλης , ο ανθρωπος οτι του ελεγαν ελεγε και γενικα μου χει φερθει πολυ ενταξει. Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τα μαγαζια δεν στοκαρουν οπλα, οι αντιπροσωποι φερνουν με το σταγονομετρο και τελικα ουτε να βρεις να επωμισεις υπαρχουν , ουτε και να παραλαβεις αμεσα. Παραδειγμα εγω ξεκινησα για 725 76 εκ καννη, δεν υπηρχε ουτε να το επωμισω, επωμισα το 71 εκ, μετα ειδα ενα 686 71 κι ενα select energy 76 αρι, το οποιο το απεκλεισα και τελικα παρειγγειλα το 725 σε 71. Το 690 δεν υπηρχε καν πουθενα να το επωμισω.Οταν ακυρωσα το 725 ζητησα απ τον οπλοπωλη να μου φερει το 690 απο τη beretta εσπευσε να το κανει ο ανθρωπος γιατι στο τηλ του ειπα αποφασισμενος αν το επωμισω και μου αρεσει στο πληρωνω επιτοπου και φευγω.Καπως ετσι παρορμητικα επραξα και δεν το μετανιωσα.Την περιπτωση σου ειχα στο μυαλο μου, οταν διαβασα το πρωτο ποσταρισμα του Ηλια.
Βασίλη όπως έχεις καταλάβει είναι κάποια χρήματα από το υστέρημα επομένως δεν θέλω να την ξαναπατήσω!η επόμενη αγορά θα είναι πολύ προσεγμένη και σίγουρα σε όπλο που θα το πιάσω στα χέρια μου και όχι σε τυχαία παραγγελία οπότε και ανΦίλε Ηλία και μόνο που διάβασα το μήνυμα σου ξενέρωσα φίλε. Κάνε υπομονή, μην βιαστείς και κάνε σωστή κίνηση φίλε. Τα λεφτά που θα διαθέσεις δεν τα βγάζεις εύκολα!!![]()