Τι εννοείς Ηλία;Εγώ πήγα σήμερα γιατί κυρίως ήθελα πίνακα...αλλά κάθε φορά με απογοητεύει και περισσότερο...είχε προδιαγραφές να γίνει φοβερό σκοπεύτηριο!
Τι εννοείς Ηλία;Εγώ πήγα σήμερα γιατί κυρίως ήθελα πίνακα...αλλά κάθε φορά με απογοητεύει και περισσότερο...είχε προδιαγραφές να γίνει φοβερό σκοπεύτηριο!
Ότι πολλά πράγματα κατά την άποψη μου...είναι πολύ λάθος!Τι εννοείς Ηλία;
Αόριστη απάντηση.Ότι πολλά πράγματα κατά την άποψη μου...είναι πολύ λάθος!
Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι από κανενα σκοπεύτηριο για να κάνω διαφήμιση η δυσφήμιση....ούτε φίλοι μου το έχουν ούτε γνωστοί μου...τα χρήματα μου τους ακουμπάω....επομένως θέλω να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις....και θεωρώ πως ο καθένας μπορεί να απαντάει όπως κρίνει αυτός....αρκεί να μην προσβάλει τον άλλο ή κρύβει κάποιον δολο!Αόριστη απάντηση.
Να σου πω εγω την γνώμη μου; με χαλάει λιγο,γιατι δεν κάνω πρωταθλητισμό, το οτι μερικές φορές κολλάνε οι μηχανές και είχε πολλα νοου μπερντς.
Κατα τα αλλα μια χαρά ειναι και σαν χώρος και φυσικό τοπίο. Θέλει χρήμα Ηλια να επενδύσεις εκει,αλλα αλλα. Και πολυ γρήγορα έγινε οτι έγινε εκει,έπεσε πολυ χρήμα με πολυ αισιοδοξία, αλλα δεν τους "βγήκε" . Μελλοντικά ποιος ξέρει τι θα γινει... Πάντως επενδύθηκε πολυ μεγάλο ποσό,δεν θέλω να το αναφέρω, ειναι εξαψήφιο πάντως και μακάρι να γινει απόσβεση και να εκσυγχρονιστεί πιο πολύ.
Τεράστιο μειονέκτημα του Σχιστού και ο πίνακας αλλά και ο περιορισμένος χώρος...η Μαλακάσα είναι πολύ ανώτερο από όλα τα υπόλοιπα αλλά και εμένα μου πέφτει μακρινά....μετά τις δέκα το θεωρώ πολύ κουραστικό να ρίξεις στον Ασπρόπυργο σε όλα τα γήπεδα.. συν ότι άμα θέλεις να κάτσεις στο Σπόρτινγκ και όχι στο αναψυκτήριο...δεν σε σώζει τίποτα από τον ήλιο...πραγματικά με δυσκόλεψε πολύ σήμερα. Ταλαιπωρία....άσε που ήμουν καιε τρία άλλα παιδιά και ψάχναμε το υπεύθυνο για να μας βγάλει χαρτιά και να βρούμε πουλερ....γενικά μου φαίνεται ένα χάος Διαμαντή...μια φορά έριξα και έριχνα τα πιάτα μια πολύ καλή κυρία...πετούσε ότι ηθελε και όταν το ήθελε...συγγνώμη αλλά έτσι δεν γίνεται δουλεια!Δεν αντιλέγω Ηλια και φυσικά δεν εχουμε να κερδίσουμε τιποτα απο κανενα σκοπευτήριο, κουβέντα κάνουμε.
Ας πούμε εγω δεν πάω Σχιστό,γιατι μου την έσπασε ο υπεύθυνος με τον πίνακα, με το να με περιορίζει στις βολές, αλλιώς θα πήγαινα και εκει. Το μόνο μείον του,ενα μικρό και "κλειστό" σαν χωροθέτηση και κουφαινεσαι απο τις ντουφεκιες.
Για του Ασπροπύργου σου ειπα τα μείον. Τα υπέρ.... Χώρος άπλετος, 5 γήπεδα και ετοιμάζεται και αλλο,ανοίγει το μάτι σου ρε αδερφέ και ειναι και με γεννήτρια. Βρες μου ενα σκοπευτήριο, που να έχει υλοποιηθεί απο την αρχή και να έχει τόσα τεραιν, μέσα σε τρία χρόνια..
Γούσταρα πολυ και Μαλακάσα,αλλα μου πέφτει δυστυχώς μακρυά.
Ποιο πολύ λάθος από το Σχιστό είναι δύσκολο να είναι.Ότι πολλά πράγματα κατά την άποψη μου...είναι πολύ λάθος!
Ποιο πολύ λάθος από το Σχιστό είναι δύσκολο να είναι.
Δεν μπορώ να έχω την άποψη Γιώργο πως είναι χειρότερο από το σχιστό?πρέπει να μου επιβάλλεται την δικιά σας?Ποιο πολύ λάθος από το Σχιστό είναι δύσκολο να είναι.
Υποκειμενικό είναι αυτό, όπως σε κάποιον αρέσει ένα μαγαζί και δεν αρέσει κάποιο άλλο, έτσι είναι και το σκοπευτήριο.Τα λαθη τους που εστιαζονται?
Στις μηχανες;στους χωρους;
Η επιβολή της δικής μου άποψης ,από που προκύπτει βρε Ηλία; Μεγάλη έκπληξη το μήνυμα σου!Δεν μπορώ να έχω την άποψη Γιώργο πως είναι χειρότερο από το σχιστό?πρέπει να μου επιβάλλεται την δικιά σας?
Δεν αντιλέγω Ηλια και φυσικά δεν εχουμε να κερδίσουμε τιποτα απο κανενα σκοπευτήριο, κουβέντα κάνουμε.
Ας πούμε εγω δεν πάω Σχιστό,γιατι μου την έσπασε ο υπεύθυνος με τον πίνακα, με το να με περιορίζει στις βολές,
Θα λάβω πολυ σοβαρά υπόψιν τις παρατηρήσεις σου περί ορθής λειτουργίας των ενεργειών ως συντονιστής όπως είπες Γιώργο...μιας και στο παρελθόν έχεις αποτελέσει συντονιστής με επιτυχία.για το αν γίνεται να υπάρξει χειρότερο σκοπεύτηριο από αυτο του Σχιστού επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη....καθαρα υποκειμενική φυσικαΗ επιβολή της δικής μου άποψης ,από που προκύπτει βρε Ηλία; Μεγάλη έκπληξη το μήνυμα σου!
Επειδή είστε και συντονιστές ίσως θα βοηθούσε να αντιληφθείτε λίγο καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί η επιλογή της απάντησης μέσω quotation. Το να κάνω quote σε ένα βίντεο ή μια δήλωση και να εκφράσω την δική μου άποψη, δεν σημαίνει, αφαίρεση του δικαιώματος να έχεις την δική σου. Αντιθέτως δείχνει ότι ο συνομιλητής σε παίρνει στα σοβαρά και αποτελεί τιμή τουλάχιστον για μένα, να κάνει κάποιος reply σε μνμ μου, από το να πετάει απαντήσεις ξεκάρφωτες.
Αν από την άλλη για κάποιον λόγο, δεν δέχεται κάποιος τον σχολιασμό, τον διάλογο και γενικότερα την παράθεση του μνμ του σε μια νέα απάντηση, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει λίγο την άποψή του για την δημοσίευση των απόψεων του.
Κυριακή απαγορεύεται.Αυτό είναι τραγικό Διαμαντή,ειδικά Κυριακή σε κοιτάει μ'ένα περίεργο υφάκι χιλίων καρδιναλίων,άντε ρίξε γρήγορα γιατί Κυριακή απαγορεύεται λέει.