Σκοπευτήριο Ασπροπύργου - Σκοπευτικός όμιλος ΑΨΙΔΑ

Συμβαίνει τώρα, με Zamorano και george_sk . Φωτογράφος ο Γιώργος...
7cGAuw7.jpg
Θειε Τακη ασε τα σκοπευτηρια και παμε για καμια φασσα στο καλιανεικο γιατι σε λιγο θα αρχισουν να περνανε.;)

Ωραία περάσαμε σήμερα με Διαμαντή και γιωργο sk πήγα για 2 πουλες τελικά λόγω παρέας έριξα 4 ευτυχώς είχε ο Διαμαντής φυσίγγια και μου έδωσε....δυνατά τουφέκια και οι δύο συμπαίκτες....έριξα στα 61ενα μου πρώτη φορά με πάνω κάτω με το winchester του Γιώργου και κατάλαβα τι διαφορά με τα αυτογεμη!

........ έριξε δύο τουφεκιές με το poze ( που έπιανε πρώτη φορά ) και έκανε δύο σπασίματα - καπνίσματα.
έλα και άλλος ένας να ψάχνει για poze ...congrats..congrats..congrats.

Πάτε να με μπλεξετε ....πολύ ωραία όντως η αίσθηση της σκανδάλης,λες και μετά την εντολή του εγκεφάλου να μην μεσολάβησε το πάτημα με το δάκτυλο.....αλλά προς το παρών δεν θα ξαναπιάσω δικανο στα χέρια μου γιατί μπαίνουν ιδέες που δεν είναι για την τρέχουσα περίοδο!

Μόνο πρωί δεν ήταν τελικά. Έφθασα 12:00, ίσα που πρόλαβα τον Τάκη(zamorano) και τώρα Ρίχνουμε με τον George sk και την παρέα του από Ναύπλιο.
Αυτή τη στιγμή ρίχνει ένα μπουρίνι και περιμένουμε να σταματήσει, να συνεχίσουμε.
HcVh7n0.jpg

8tW2lvs.jpg

Μόνο πρωί δεν ήταν τελικά. Έφθασα 12:00, ίσα που πρόλαβα τον Τάκη(zamorano) και τώρα Ρίχνουμε με τον George sk και την παρέα του από Ναύπλιο.
Αυτή τη στιγμή ρίχνει ένα μπουρίνι και περιμένουμε να σταματήσει, να συνεχίσουμε.
HcVh7n0.jpg

8tW2lvs.jpg
γιασου διαμαντηηηη φιλε ευχωμαι να περασεται ωμορφααααα, το beretaki ειναι του φιλουμας πανο απο χιο;; εργαλιοοοο .well done. παντως εφω και με μπουρινια θα επαιζαααα.my man.

Γεια σου Σακη!!!! Ναι του Πάνου ειναι το 686. Αν βρέξει μετά παπαλα το σκοπευτήριο....κολλάνε τα δισκάκια. Με το ζόρι μπήκα στο αμάξι να έρθω σπίτι φιλε. Κατακλυσμοςςςςςς!!!! Και μου έμεινε μια πούλα για το επόμενο..
οταν λες φιλε διαμαντη κολλανε τα δισκακια πουυυ;; στο μηχανημα δεν νωμιζω διωτι ειναι σκεπασμενοοthink

ακούστηκε σήμερα οτι σε λίγο καιρο θα αλλάξει ιδιοκτησία το σκοπευτήριο, η αλήθεια είναι ότι το έχουν παραμελήσει αρκετά και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη,τουλάχιστον υπο νέα ιδιοκτησία ελπίζω να γίνει καλύτερο

οι μηχανές ανέκαθεν είχαν θέματα με τα κολλήματα όσο καιρό ρίχνω εκεί,,,6 μηχανές σε κάθε γήπεδο και να παίζουν οι 4 ή 5 ή στην καλύτερη να παίζουν και οι 6 αλλά να σε σκίζει στα no bird

Σάκη οι μηχανές παρόλο που είναι σκεπασμένες έχουν πρόβλημα με την υγρασία,ειδικά τα πιατάκια που αν τα πιάσει υγρασία κολλάνε και σπάνε

Last edited:
Δεν εχω άκουσει οτι θα αλλάξει ιδιοκτησία Παύλο. Θα μάθω ομως την επόμενη φορά και θα σου πω. Τωρα για τα κολλήματα εχεις δίκιο, ή θα τα πετάνε σπασμένα οι μηχανές.
Σακη οι μηχανές στα γήπεδα σκιτ και τραπ,μπορεί να ειναι καλυμμένες,αλλά η υγρασία επηρεάζει τα πιάτα και δεν στεγνώνουν εύκολα,λόγω υλικού κιόλας.
Στα γήπεδα σπορτιγκ οι μηχανές ειναι υπαίθριες,στο συγκεκριμένο σκοπευτήριο.
Πάντως αν και καινούριο, το 2015 άνοιξε, έχει 5 γήπεδα και ετοιμάζεται και αλλο,εκτός των πυροβόλων, που ειναι σε αλλο χώρο.
Δεν φταίνε οι ιδιοκτήτες,ειναι καλα παιδιά και τους ξερω....,απλά θέλει χρήμα να επενδύσεις για σύγχρονες μηχανές,στέγαστρα κλπ,αλλα Πούντα!!!
Ένα τω μεταξύ δεν έχει ρεύμα,με γεννήτρια λειτουργούν οι εγκαταστάσεις και μάλιστα προχθές το διέρρηξαν. Σπάσανε το τζαμι στον χώρο του κυλικείου στην πίσω μεριά.
Αν αλλάξει χέρια αν λέω, τουλάχιστον να το πάρουν άνθρωποι οικονομικά ευκατάστατοι,που να μπορούν να επενδύσουν αρκετά στον χώρο.
Όσο για τους τωρινούς τον Ακη και τον Τάσο,νομίζω οτι εχουν κανει αρκετές καλές προσπάθειες,ώστε να φέρουν το χώρο εκει που ειναι και τόσο γρήγορα. Και ακόμα προσπαθούν.....

αυτό ειπώθηκε στην "πιάτσα" σήμερα,μπορεί να είναι και παπαριές δεν ξέρω θα δείξει

Διαμαντή έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Άκη και τον Τάσο και σε καμία περίπτωση δεν τους κατηγορώ,,,είναι αυτό που είπες όμως με το χρήμα αλλά και την οργάνωση γενικά,,,από το πιο μικρό π.χ τα φυσίγγια μέχρι το πιο μεγάλο στέγαστρο,μηχανές κ.λ.π

τον χώρο δυστυχώς τον επισκέπτομαι 1-2 μέρες πριν τον αγώνα για προπόνηση ή αν κάποιος καψερός φίλος θέλει ντε και καλά να ρίξουμε εκεί

Back