Ωραίοι οι μάγκες!!!Μερικές φωτογραφίες από το σκοπευτήριο:
Ωραίοι οι μάγκες!!!Μερικές φωτογραφίες από το σκοπευτήριο:
Αρη δεν έχετε γήπεδο Σπόρτινγκ στην Καλαματα!;Αυτος ο μουστακαλης κ ο αλλος που περιεργαζεται τα φυσιγγια πρεπει να εχουν μπει βαθεια στους σκοπευτικους κυκλους...
Σε ολα τα σκοπευτηρια παρων ειναι...
Μου εχει λειψει η καλη παρεα στο σκοπευτηριο κ ενα ωραιο γηπεδο Sporting, Μπραβο!!!!
Eχουμε αλλα εμενα μου αρεσει η ποικιλια...Αρη δεν έχετε γήπεδο Σπόρτινγκ στην Καλαματα!;
Μετά όμως,ήρθαν 40 κούτες..χαχαχαχαχαΠαρέα με τον Θεόφραστο σημερα,πιατακια δεν είχε γιατί τα σπάσαμε ολα
Μη ξοδευτούν και στοκάρουν πολλά ,γιατί μπορει να χαλάσουν.Μετά όμως,ήρθαν 40 κούτες..χαχαχαχαχα
ήσουν εκεί όταν ήρθαν για είναι παλιά η φωτό!Μετά όμως,ήρθαν 40 κούτες..χαχαχαχαχα
Για να πηγαινεις μετά και να λες ότι δεν ήταν φρέσκιοι και δεν πηγαίνουν γρήγορα;Μη ξοδευτούν και στοκάρουν πολλά ,γιατί μπορει να χαλάσουν.
Γνωστή φάτσα μάλλον ρίξαμε μαζί εγώ ειμουν με το άσπρο καπελάκι της Γιουβέντους και έριχνα με 391 παραλλαγής.Δεν νομίζω..να'μαι:
Ωραία περάσαμε σήμερα με Διαμαντή και γιωργο sk πήγα για 2 πουλες τελικά λόγω παρέας έριξα 4 ευτυχώς είχε ο Διαμαντής φυσίγγια και μου έδωσε....δυνατά τουφέκια και οι δύο συμπαίκτες....έριξα στα 61ενα μου πρώτη φορά με πάνω κάτω με το winchester του Γιώργου και κατάλαβα τι διαφορά με τα αυτογεμη!Συμβαίνει τώρα, με Zamorano και george_sk . Φωτογράφος ο Γιώργος...
Ωραία περάσαμε σήμερα με Διαμαντή και γιωργο sk πήγα για 2 πουλες τελικά λόγω παρέας έριξα 4 ευτυχώς είχε ο Διαμαντής φυσίγγια και μου έδωσε....δυνατά τουφέκια και οι δύο συμπαίκτες....έριξα στα 61ενα μου πρώτη φορά με πάνω κάτω με το winchester του Γιώργου και κατάλαβα τι διαφορά με τα αυτογεμη!