Σκοπευτήριο Ασπροπύργου - Σκοπευτικός όμιλος ΑΨΙΔΑ

Μερικές φωτογραφίες από το σκοπευτήριο:
l5pJY5O.jpg

D40vjdv.jpg

eXyfL3R.jpg

qO0Yg75.jpg

TyFHJzI.jpg

Kr77Bn3.jpg
Ωραίοι οι μάγκες!!!

Αυτος ο μουστακαλης κ ο αλλος που περιεργαζεται τα φυσιγγια πρεπει να εχουν μπει βαθεια στους σκοπευτικους κυκλους... .love.
Σε ολα τα σκοπευτηρια παρων ειναι... .love.

Μου εχει λειψει η καλη παρεα στο σκοπευτηριο κ ενα ωραιο γηπεδο Sporting, Μπραβο!!!!
Αρη δεν έχετε γήπεδο Σπόρτινγκ στην Καλαματα!;

Λίγο πριν φύγει ο Θεόφραστος,είχε πάει ο Τσιρικος,να φορτώσει στον Τουρή. Επειδή δεν είχαν όλες οι μηχανές πιατάκια,περίμενα μέχρι να έρθουν,να τις γεμίσουν..
Πληροφοριακά,η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα,στις 12:57

Συμβαίνει τώρα, με Zamorano και george_sk . Φωτογράφος ο Γιώργος...
7cGAuw7.jpg
Ωραία περάσαμε σήμερα με Διαμαντή και γιωργο sk πήγα για 2 πουλες τελικά λόγω παρέας έριξα 4 ευτυχώς είχε ο Διαμαντής φυσίγγια και μου έδωσε....δυνατά τουφέκια και οι δύο συμπαίκτες....έριξα στα 61ενα μου πρώτη φορά με πάνω κάτω με το winchester του Γιώργου και κατάλαβα τι διαφορά με τα αυτογεμη!

Ωραία περάσαμε σήμερα με Διαμαντή και γιωργο sk πήγα για 2 πουλες τελικά λόγω παρέας έριξα 4 ευτυχώς είχε ο Διαμαντής φυσίγγια και μου έδωσε....δυνατά τουφέκια και οι δύο συμπαίκτες....έριξα στα 61ενα μου πρώτη φορά με πάνω κάτω με το winchester του Γιώργου και κατάλαβα τι διαφορά με τα αυτογεμη!

Μπράβο σας παιδιά. Όσο ζούμε μαθαίνουμε θεωρώ, για σκοπευτήριο δεν μου πάει η καραμπίνα. Για τα δικά μου γούστα μόνο pose βέβαια αν θες να κάνεις τις δοκιμές σου θα πάρεις και το ανάλογο όπλο.

Back