Δεν το βλέπω Ηλια για ενα γήπεδο, το βρίσκω βαρετό50 δίσκοι σε ένα γήπεδο....αύριο πρωί σε περιμένω να ρίξουμε,θα ρίξει και ο Παύλος!
Δεν το βλέπω Ηλια για ενα γήπεδο, το βρίσκω βαρετό50 δίσκοι σε ένα γήπεδο....αύριο πρωί σε περιμένω να ρίξουμε,θα ρίξει και ο Παύλος!
Τι ώρα πήγες?Σκοπευτήριο σήμερα με ωραία ημέρα,καλουτσικα μπορώ να πω ότι πήγα....μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά!εαν είχα και γνωστή παρέα θα ήταν ακόμα καλύτερα,...τα παιδιά του σκοπευτηρίου πολλη εντάξει!
11,30-13,30ηπια καφεδάκι και στις 12 περίπου έριξα 2 πουλες στο επάνω γήπεδο Σπόρτινγκ..Τι ώρα πήγες?
Ήμουν και εγώ με τον πατέρα μου αυτή την ώρα εκεί!11,30-13,30ηπια καφεδάκι και στις 12 περίπου έριξα 2 πουλες στο επάνω γήπεδο Σπόρτινγκ..
Εγω έριξα δύο πουλες στο πρώτο.....με ένα 682 και γαλάζιο καπέλο!Ρίχναται πεντάδα;
Οπότε δεν συναντηθηκαμε,ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθουμε να πιούμε καφεδάκι και να ρίξουμε και τα σμπαρα μας...Εγω έριξα δύο πουλες στο πρώτο.....με ένα 682 και γαλάζιο καπέλο!
Πολύ ευχαριστως!Οπότε δεν συναντηθηκαμε,ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθουμε να πιούμε καφεδάκι και να ρίξουμε και τα σμπαρα μας...
Μπαίνεις δεν υπάρχει πρόβλημα....για να το βρεις με το GPS από το κινητό πας άνετα!Με άδεια κατοχής και άδεια κυνηγιού μπαίνεις μέσα η θέλει και αλλα εγραφα;
εδω θα βρεις τι χρειαζεσε για το σκοπευτηριοΜε άδεια κατοχής και άδεια κυνηγιού μπαίνεις μέσα η θέλει και αλλα εγραφα;
Σήμερα που δοκίμαζα το 686, μετά από μια πρόχειρη επέμβαση από τον οπλουργό, συναντήθηκα και ρίξαμε με τους φίλους Θεόφραστο, Χρήστο, Θοδωρή και τον κ. Νίκο.
Συνέχεια αύριο πρωΐ..