Αυριο το πρωι θα πεταχτω μια βολτα να το δω!οποιος φιλος θελει θα χαρω να τα πουμε!
Φυσικα και δεν πηγα μανο!εννοειται πως διαλεξα λαθος μερα!και αυριο τον ιδιο καιρο θα εχουμε;Νομίζω φίλε Ηλία πως διάλεξες λάθος μέρα! Αν πας ή έχεις πάει αναμένουμε εντυπώσεις!
Πολυ φιλικο περιβαλλον!απευθυνεται κυριως σε κυνηγους που θελουν να κρατουν μια επαφη με το οπλο τους και να κανουν τον χαβαλε τους!εξι μηχανες εχει το τερεν του σπορτινγκ,5€ κοστιζει η πουλα!παντως σε εναν τοσο μεγαλο χρονο με μερικα χρηματα και αρκετο μερακι μπορει να γινει καλη δουλεια!
Πολυ ευχαριστως μανο!Ωραία Ηλία, να κανονίσουμε να πάμε και παρέα σύντομα! Μετά τις 26/03 που αλλάζει και η ώρα θα είναι ιδανικά πιστευώ για μια καθημερινή!
Ηλία σταθερό πίνακα εχει ;Πολυ φιλικο περιβαλλον!απευθυνεται κυριως σε κυνηγους που θελουν να κρατουν μια επαφη με το οπλο τους και να κανουν τον χαβαλε τους!εξι μηχανες εχει το τερεν του σπορτινγκ,5€ κοστιζει η πουλα!παντως σε εναν τοσο μεγαλο χρονο με μερικα χρηματα και αρκετο μερακι μπορει να γινει καλη δουλεια!
Έχει δυοΗλία σταθερό πίνακα εχει ;
Οκ ευχαριστώ , γιατί θέλω να δοκιμάσω καμιά 10αριά συνταγές μήπως και καταλήξω για την επόμενη χρονιά σε 2-3.Έχει δυο
Οκ ευχαριστώ , γιατί θέλω να δοκιμάσω καμιά 10αριά συνταγές μήπως και καταλήξω για την επόμενη χρονιά σε 2-3.
Με προλαβε ο διονυσσης απο οτι ειδα,ο οποιος τον διελυσε κιολας!Ηλία σταθερό πίνακα εχει ;
8 φυσίγγια έριξα βρε ΗλιαΜε προλαβε ο διονυσσης απο οτι ειδα,ο οποιος τον διελυσε κιολας!
έβγαλε 24 κ 28 σε steel τα παρουσίασε στην έκθεση στην Νιρεμβέργη μαζι με άλλα κυνηγετικάγια ποιά φυσίγγια μιλάμε ;
Τι εννοείς φθηνότερα? Πουλάει στην Ευρώπη φθηνότερα τα ίδια φυσίγγια απ' ότι στην χώρα παραγωγής τους???αδιάφορο γιατί οι τιμές του στα σκοπευτικά είναι απλησίαστες,,,,μάλλον απευθύνεται για την αγορά της υπόλοιπης Ευρώπης μιας και εκεί τα δίνει φθηνότερα αν κρίνω από τα κυνηγετικά