Σκοπευτήριο Ασπροπύργου - Σκοπευτικός όμιλος ΑΨΙΔΑ

Τι εννοείς φθηνότερα? Πουλάει στην Ευρώπη φθηνότερα τα ίδια φυσίγγια απ' ότι στην χώρα παραγωγής τους???

Nαι Βασιλη, παραδειγμα Lambro Direct 5,70 λιανικη στην Ιταλια, 6,40 στην Ελλαδα (kalkantzakos)

NSI Direct Lambro Cal 12

5,70 € IVA incl.

Codice Dimar: 181164

grammi 34

SCAT. DA 10

Nαι Βασιλη, παραδειγμα Lambro Direct 5,70 λιανικη στην Ιταλια, 6,40 στην Ελλαδα (kalkantzakos)

NSI Direct Lambro Cal 12

5,70 € IVA incl.

grammi 34

SCAT. DA 10
Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πουλάει ο παραγωγός ακριβότερα στην Ελλάδα ή ότι ο πωλητής στην Ελλάδα λόγω περισσότερων φόρων τα δίνει ακριβότερα από τον αντίστοιχο στην Ιταλία?

NSI Direct Lambro Cal 12

5,70 € IVA incl.

grammi 34

SCAT. DA 10
Ειναι γνοστο πανγκοσμια οτι οι Ελληνες ειναι λευταδες..very funny..sarcastic.ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΟΥΥΥΥΥΥΥΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιοοοο!!! Κοκκινη καρτα σε ολλους αυτους ρε παιδια!!οσο μπορουμε να υποστηριζουμε τους μηκρους που κανουν φηλοτιμες προσπαθηες.Και οχι το καθε Λαμογιο.Τις διαφημησεις και τα σπονσοριλικια να τα πλρ. Αυτοι!!και οχι ο κηνηγος..fiurius.

ναι να σταματήσουμε να αγοράζουμε από λαμόγια όπως είπε και ο skyfall πιο πάνω
Δεν ξερω παιδια για εσας αλλα εγω τα πηρα φετος πολη ασχημα οταν αναγκαστικα αγορασα καποια ετιμα φησηγκια λογο οτιτελ. Τα δικαμου....Ειπαμε αλλα οχι και ετσι!!! Να πλιρωνω ενα κουτι φησ. 32γρ.7και 8eura και να ειναι και σαπακια.Τι εμπλοκες τι καπνες τι λαβομενα τι τσουφια.Απο ολλα ειχαν μεσα. Ειπα να σταμ. Την ιδιογ. Στα ψηλα λογο οτι δεν σημφ.Με αυτα που ειδα??Ας μου στιχηζει σχεδον 6,50 eura αλλα να ξερω τι κανω .Οχι σε ενα κουτι 10 διαφορετικα set up..hair.

Που Ιταλια έχει και τα μεταφορικά και τους εκεί μεσάζοντες και πάλι βγαίνει πιο φθηνά... απαραδεκτο κόκκινο στο lambro μόνο αυτό τους αξίζει. Αλλά επειδή είναι κλίκα θα τα κάνουν τακιμια με τους εισαγωγείς να παρούν τα εισαγόμενα πάνω ...έτσι ώστε να είναι κ αυτοί στην ίδια τιμη. στην ιταλια ο φπα είναι 22% άρα ελάχιστη διάφορα μιλάμε για 10-12 λεπτά στο κουτί
..που υπερκαληπετε από τα μεταφορικά

Που Ιταλια έχει και τα μεταφορικά και τους εκεί μεσάζοντες και πάλι βγαίνει πιο φθηνά... απαραδεκτο κόκκινο στο lambro μόνο αυτό τους αξίζει. Αλλά επειδή είναι κλίκα θα τα κάνουν τακιμια με τους εισαγωγείς να παρούν τα εισαγόμενα πάνω ...έτσι ώστε να είναι κ αυτοί στην ίδια τιμη. στην ιταλια ο φπα είναι 22% άρα ελάχιστη διάφορα μιλάμε για 10-12 λεπτά στο κουτί
..που υπερκαληπετε από τα μεταφορικά
Πες τα τολη!

Ωραία τα λέτε παιδιά.... Αλλά παλι σε αυτούς θα καταλήξουμε;)

Oσο οι εναλλακτικες δηλαδη κατευθειαν εισαγωγες απο φυσιγγια, πυρομαχικα ειναι κλεισμενες δυστυχως ναι. Δεν ειμαι δυστυχως νομικος να ξερω γιατι εισαγωγες απο χωρες της Ενωσης δεν μπορουν να γινουν. Μηπως χρειαζονται ειδικες αδειες?

Δυστυχως αυτοι οι λιγοι που κανουν εισαγωγες απο πυρομαχικα και φυσιγγια και γεμιζουν για αλλους εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι στο χερι τους και μοιραζουν τις φετες οπως τους συμφερει. Η τιμη του μολυβδου (που εχει πεσει 3.4% τον τελευταιο μηνα και 8.1% αποταν επιασε τη μεγιστη τιμη της τον περασμενο Δεκεμβριο) ειναι μοχλος πιεσης και σταχτη στα ματια για να δικαιολογηθουν οι ακριβες τιμες. Αν το ελληνικο 32 γρ πηγαινει 7 Ευρω μεσον ορο να ειστε σιγουροι οτι το εισαγωμενο που ελεγχουν οι ιδιοι θα φτασει συντομα 7.5 πχ.
Για να γινομαστε κατανοητοι δεν υπηρχε φετος αυξηση σε τιμες φυσιγγιων σε Ιταλια και Ισπανια λογω αυξησης της τιμης μολυβδου και οποιος Ελληνας καταστηματαρχης μπορει ακομη και εισαγει καποια μαρκα φυσιγγιων εκτος των μεγαλων γνωστων του χωρου τη διαθετει στην αγορα σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες.

χθες όσοι πήγαν στο σκοπευτηριο ασπροπυργου εφαγαν πορτα,,,σημερα έμαθα ότι πήγε η ασφάλεια και το έκλεισαν μεχρι νεωτέρας,,,,πάει και αυτό ακόμα δεν άνοιξε

Χωρις να ξερω λεπτομερειες αναρωτιωμαι με τι χαρτια ανοιξε το συγκεκριμενο σκοπευτηριο. Αν παρουσιασε ολα τα δικαιολογικα που χρειαζονται και πηρε νομιμη αδεια λειτουργειας, πως μπορει η ασφαλεια να σε κλεισει? Αν προκειται για παραπτωμα γιατι κλεισιμο? Γιατι να ταλαιπωρειται παντα τοσος κοσμος αδικα?

Χωρις να ξερω λεπτομερειες αναρωτιωμαι με τι χαρτια ανοιξε το συγκεκριμενο σκοπευτηριο. Αν παρουσιασε ολα τα δικαιολογικα που χρειαζονται και πηρε νομιμη αδεια λειτουργειας, πως μπορει η ασφαλεια να σε κλεισει? Αν προκειται για παραπτωμα γιατι κλεισιμο? Γιατι να ταλαιπωρειται παντα τοσος κοσμος αδικα?
πολυ απλα παυλο γιατι ειμαστε ελλαδισταν

χθες όσοι πήγαν στο σκοπευτηριο ασπροπυργου εφαγαν πορτα,,,σημερα έμαθα ότι πήγε η ασφάλεια και το έκλεισαν μεχρι νεωτέρας,,,,πάει και αυτό ακόμα δεν άνοιξε
Παύλο χτες μάζεψαν κάποιους για το τμήμα απο κει, δεν ξέρω γιατί όμως, φαντάζομαι οχι επειδή δεν υπήρχε άδεια σκοπευτηρίου.

Παύλο χτες μάζεψαν κάποιους για το τμήμα απο κει, δεν ξέρω γιατί όμως, φαντάζομαι οχι επειδή δεν υπήρχε άδεια σκοπευτηρίου.

Διονύση εννοείς μάζεψαν απλό κόσμο που είχε πάει για να ρίξει;

Διονύση εννοείς μάζεψαν απλό κόσμο που είχε πάει για να ρίξει;
Ναι αλλα δεν ξέρω γιατί, κάτι άκουσα για όπλα χωρίς ΑΚΚΟ, αλλα δεν ξέρω αν ισχύει, εκεί την ζητάγανε απαραίτητα όταν έπαιρνες τις πουλες.

Back