Σκοπευτήριο Κέρκυρας

Καλησπέρα παρέα. Σήμερα ήταν άλλη μία ωραία μέρα στο σκοπευτήριο μας. Ήρθαν και σήμερα καινούργια άτομα και έδειξαν ενθουσιασμό για το σκοπευτήριο. Φτιαξε ένα πολλή ωραίο σχήμα σήμερα με μια λοξή εισερχόμενη που τουφεκουσαμε στα 35-40 μέτρα περίπου, 2 τραβέρσες με καμπύλες οι οποίες ήταν περίπου 30 έως 40 μέτρα και μία λοξή εξερχομενη στο ύψος των βατηρων. Ποιο μετά που μπήκαν και νέα παιδιά που ερχόταν πρώτη φορά γυρισαμε λίγο τις μηχανές και πέρναγαν πιο κοντά.
Πάντως οι βολές με καμπύλες είναι από τις πιο δύσκολες και σήμερα ήταν ακόμα δυσκολότερες λόγω της αποστασης. Δοκιμασα σε μία πούλα και εριξα με φυσίγγια σκητ, Νο 9 1/2 και τσοκ 4-3, πραγματικά κάποια μακρινά σπασίματα με άφησαν εκπληκτο.

Ναι Ηλία αλλά και πάλι να σπάει δισκάκι στα 40 μέτρα με φυσηγγι σκηταδικο όπως και να το κάνεις ειναι εκπληκτικο.
Σιγουρα...απλα αναφερω το οτι πρεπει να εισαι κεντρο γιατι πιστευω πως θελει μερικα σκαγια για να σπασει 9,5αρι στα 40 μετρα το δισκο...ειναι πολυ δυσκολο!

τον πρώτο που ρίχνει τον βοβήθηκε το μάτι μου
Παυλο το βίντεο αυτό είναι περσινό και τα περισσότερα παιδιά ήταν στην αρχή, τώρα έχουν ανέβει επίπεδο. Ο πρώτος που λες (ο Μιχαλης) είναι πολλή καλό τουφέκι, στο βίντεο ρίχνει με το perazzi SC, τώρα εδώ και 2 εβδομάδες έχει 692, άλλος ένας ο οποίος έχει γίνει πολλή καλός είναι ο τρίτος (Μπάμπης) με τη Benelli, όλα τα παιδιά όμως όπως και κάποιοι που δεν είναι στο βίντεο είναι σε καλό επίπεδο.

Παυλο το βίντεο αυτό είναι περσινό και τα περισσότερα παιδιά ήταν στην αρχή, τώρα έχουν ανέβει επίπεδο. Ο πρώτος που λες (ο Μιχαλης) είναι πολλή καλό τουφέκι, στο βίντεο ρίχνει με το perazzi SC, τώρα εδώ και 2 εβδομάδες έχει 692, άλλος ένας ο οποίος έχει γίνει πολλή καλός είναι ο τρίτος (Μπάμπης) με τη Benelli, όλα τα παιδιά όμως όπως και κάποιοι που δεν είναι στο βίντεο είναι σε καλό επίπεδο.
Μια χαρα είναι όλα τα παιδια Γιάννη ο καθένας βέβαια εχει το δικό του στύλ επώμισης ,εγω θα γκρίνιαζα μονο αν κάποιος με τον τρόπο που ρίχνει με κανει να μην νιώθω ασφάλεια αυτο είναι το πιο βασικό σε ενα σκοπευτήριο που υπάρχουν πολλοι ασκουμενοι σκοπευτές που δεν ειναι κατα αναγκη αθλητές του σπορτινγκ του σκεετ η του τραπ, απλως θέλουν να προπονηθουν.

Last edited:
Μια χαρα είναι όλα τα παιδια Γιάννη ο καθένας βέβαια εχει το δικό του στύλ επώμισης ,εγω θα γκρίνιαζα μονο αν κάποιος με τον τρόπο που ρίχνει με κανει να μην νιώθω ασφάλεια αυτο είναι το πιο βασιό σε ενα σκοπευτήριο που υπάρχουν πολλοι ασκουμενοι σκοπευτές που δεν ειναι κατα αναγκη αθλητές του σπορτινγκ του σκεετ η του τραπ, απλως θέλουν να προπονηθουν.
Φώτη ετσι πρεπει να ειναι, η ασφαλεια ειναι πρωταρχικός στόχος και στο δικο μας σκοπευτήριο ειναι το άλφα και το ωμεγα. Μπορει κάποιες φορές να γινόμαστε κουραστικοι και κακοι ενίοτε αλλα οταν ασχολησε με οπλα δεν χωρανε υποχωρήσεις.

δεν έκανα αναφορά για το επίπεδο κανενός στο βίντεο και δεν το παίζω κάποιος για να είμαι σε θέση να κρίνω,,,,το είπα επειδή μου έκανε εντύπωση η σπίντα του Μιχάλη
Παυλο μου δεν είπα ότι κρίνεις κάποιον, αλοιμονο!!!!! Και εγώ σχολιασα καλοπροαίρετα τη παρατήρηση σου για το Μιχάλη, γιατί το μάτι σου κόβει!!!!!!!!!!!;)

Καλησπέρα σας. Περονοσπορος επεσε σήμερα και ειμασταν λίγοι........αλλα εκλεκτοί .sarcastic. μονο 6 άτομα και μετα την πρωτη νορμάλ πουλα, υστερα το κάναμε ολιγον τσίρκο, βέβαια σε αυτο βοήθησε και ο δυνατος αερας που αλλαζε συνεχεια φορά και ένταση. Βαλαμε 2 βολές μεσουρανα και δυο που περναγαν ξυράφι και σφεντονα μισο μετρο πανω απο εδαφος ( η μια τραβερσα στα 30 μέτρα και αλλη λοξη εξερχομενη), τις κάναμε διπλές σιμ και ρεπορτ και εγινε γαματο στάδιο τελικά πλάκα πλάκα. .sarcastic.

Back