Καλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Λογικό είναι μέχρι ένα σημείο οι "καλοί" πελάτες να τυγχάνουν μιας διαφορετικής αντιμετώπισης. Επιχειρήσεις είναι και τα σκοπευτηρία, δεν φταίει αυτό, αυτό που φταίει είναι ότι δεν έχουμε σκοπευτήρια.Πεφτω απο τα συννεφα με αυτα που ακουω...
Ειναι δυνατον?.xm.
Σωστό και αυτό, η παραπάνω δήλωση μου, δεν αναιρεί την δική σουΕχω μαλλον διαφορετικη γνωμη. Σαφως και τον καλο πελατη πρεπει να τον προσεχεις, αλλα τον νεο μεχρι να τον πιασεις τακτικο πελατη, πρεπει να τον προσεξεις 2 φορες.
Την πρώτη φορά πήγαμε 6 άτομα και συναντήσαμε εκεί άλλους 4 (όλοι σκοπευτές με πλήρη εξοπλισμό και νομιμότατοι ) και τη δεύτερη ήταν σε φιλικό αγώνα sporting αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30-40 άτομα, οι περισσότεροι κυνηγοί. Την πρώτη φορά που πήγα στο Σχιστό, δεν ήξερα τι εστί δίκαννο, λειόκαννο, πήλινος δίσκος, κλπ αλλά όλα μου ήταν τόσο οικεία που αποφάσισα να ασχοληθώ με το αντικείμενο. (όσο ασχολήθηκα τελοςπάντων).Αν η πρώτη μου επαφή με τη σκοποβολή π.χ γινόταν στη Μαλακάσα μάλλον θα είχα γραφτεί μπαλέτο καλύτερα. ;-)οι πρώτες φορές παντού είναι έτσι ειδικά αν πηγαίνεις μόνος σου,αν έχεις παρέα κάποιο φίλο που ρίχνετε μαζί, θα είναι σίγουρα διαφορετικά και πιο διασκεδαστικά
Την πρώτη φορά πήγαμε 6 άτομα και συναντήσαμε εκεί άλλους 4 (όλοι σκοπευτές με πλήρη εξοπλισμό και νομιμότατοι ) και τη δεύτερη ήταν σε φιλικό αγώνα sporting αν θυμάμαι καλά γύρω στα 30-40 άτομα, οι περισσότεροι κυνηγοί. Την πρώτη φορά που πήγα στο Σχιστό, δεν ήξερα τι εστί δίκαννο, λειόκαννο, πήλινος δίσκος, κλπ αλλά όλα μου ήταν τόσο οικεία που αποφάσισα να ασχοληθώ με το αντικείμενο. (όσο ασχολήθηκα τελοςπάντων).Αν η πρώτη μου επαφή με τη σκοποβολή π.χ γινόταν στη Μαλακάσα μάλλον θα είχα γραφτεί μπαλέτο καλύτερα. ;-)
Δεν ξέρω για τα γήπεδα του skeet και του trap, αλλά στο γήπεδο του sporting στη Μαλακάσα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ... Άλλωστε οι προπονήσεις των αθλητών γίνονται δεν γίνονται στο sporting... Εκεί ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το ίδιο που συμβαίνει και στα γυμναστήρια , όπου οι "παλιοί" πάνε τις καλύτερες ώρες και κάνουν κατάληψη στα βασικά όργανα , και σε ποιόν δεν έχει συμβεί αυτό...
Δεν πάω και κάθε μήνα, αλλά Στο γήπεδο του sporting, πχ κανείς δεν με εχει τσεκάρει τι γραμμάρια φυσιγγια ρίχνω , τις περισσότερες φορές φέρνω δικά μου...
Για να λέμε και τα σύκα-σύκα, όποτε και να πας στη Μαλακάσα θα κάνεις τις δοκιμές σου στον πίνακα χωρίς παρεμβολές ... Τρεις φορές είχα πάει στο Σχιστό για τον ίδιο λόγο και δεν μπόρεσα να κάνω τη δουλειά που ήθελα... Και τις τρείς μου είπαν ότι ενοχλώ τους παίχτες που έκαναν προπόνηση, άσχετα εαν έκαναν μισάωρο διάλειμμα κάθε φορά και εγώ ζήτησα μερικες´ βολές για να δοκιμάσω 2 τσοκάκια ...
Όλα είναι υποκειμενικά...
Το πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει στη Μαλακάσα είναι ότι μπορεί να κάνεις 40 χιλιόμετρα και να βρεις το σκοπευτήριο κλειστό , σε ημέρα λειτουργίας του !!!! Μου εχει συμβεί δυό φορές , και το μπινελίκι πήγε σύννεφο...
Η να φύγω από Αθήνα με καλό καιρό , και στη Μαλακάσα να βρέχει , άλλος καιρός επικρατεί εκεί !!!