Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Σημερα οπως γραφει και ο Φωτης ανεβηκαμε για σκοπευτηριο με λιγη ταλαιπωρια τελικα ανοιξε ο δρομος και καταφεραμε να φτασουμε
μπορω να πω σαν εμπειρια αν και πρωτη φορα που βρεθηκα σε τετοιο χωρο αλλα και ωα ριξω ο ιδιος......το καλο ειναι οτι γνωρισα τον Φωτη απο κοντα και με την βοηθεια του που προσπαθησε να μου δειξη καποια πραγμα τον ευχαριστω πολυ για την σημερινη εμπειρια και εχουμε και συνεχεια πιστευω οτι με προπονηση θα με βοηθειση να γινω καλυτερος

Last edited:
Αρη σαν πρωτη επαφη ηταν ωραια ειχα καποιες δυσκολιες αλλα καθε αρχη και δυσκολη που λενε σιγουρα θελω δουλεια πολυ ακομα....αλλα γενικα το ευχαριστηθηκα με ολοι την καρδια μου
αν και καποια πιατα που μου ειπε ο Φωτης ειναι δυσκολα εμενα μου φανηκαν πιο ευκολα..οποτε με προπονηση και φιαχνοντας το κοντακι στα μετρα μου θα εχω καλυτερη επωμηση και πιστευω
καλυτερα αποτελεσματα στο συνολο τον προσπαθειον μου

Μπραβο που ξεκινας το σκοπευτηριο Δημητρη, δες το σαν διασκεδαση αλλα κ ευκαιρια να διορθωθεις κ να γινεις καλυτερος κ αγνοησε εντελως το αγχος να κανεις καλο "νουμερο"... Θα σε βοηθησει πολυ... Περιμενουμε να ακουσουμε κ για την επομενη επισκεψη σου... ;)

Δεν το κρυβω ειχα λιγο αγχος οσον αφορα τι θα συναντουσα εκει!!!!!και οχι αν κανω πολλα πιατα γιατι δεν ηξερα πως ητανε τα σκοπευτηρια μεσα και την διαδικασια ευτηχος ειχα τον Φωτη και με βοηθησε πολυ. .....μονο απο βιντεο με αγωνες που εβλεπα στο youtube πιστευω οτι θα ειναι καθε φορα και καλυτερα Αρη

Δεν το κρυβω ειχα λιγο αγχος οσον αφορα τι θα συναντουσα εκει!!!!!και οχι αν κανω πολλα πιατα γιατι δεν ηξερα πως ητανε τα σκοπευτηρια μεσα και την διαδικασια ευτηχος ειχα τον Φωτη και με βοηθησε πολυ. .....μονο απο βιντεο με αγωνες που εβλεπα στο youtube πιστευω οτι θα ειναι καθε φορα και καλυτερα Αρη
Να ευχαριστήσουμε απο κοινου τον Νικο σκοπευτη του σπορτινγκ που΄ προμυθοποιήθηκε και μας έδειξε απο μονος του αρκετά πράγματα αφιλοκερδως και χωρίς να μας γνωρίζει ο ανθρωπος.

Φωτη τα σκοπευτηρια εχουν αρκετα καλα παιδια που ειναι προθυμοι να βοηθησουν οσους ξεκινουν... Κ εμενα ετσι με βοηθησαν κ καπως ετσι ξεκινησαμε ολοι... Ειναι λαθος να πιστευουν πολλοι οτι θα πανε στο σκοπευτηριο κ επειδη θα ειναι απειροι θα εχουν υποτιμητικη συμπεριφορα απο τους πιο εμπειρους... Εχει επικρατησει μια τετοια αποψη σε πολλους η οποια ειναι εκτος πραγματικοτητας ειδικα μετα τη διαδοση του Sporting που εχει φερει στα σκοπευτηρια αρκετο κοσμο που δεν ειναι μονο αθλητες...

Παίδες και πάλι συγχαρητήρια, θα έρθει η ώρα που θα γίνουν όλα πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά. Αν μάλιστα μπορέσετε να διαχειριστείτε και λίγο τα συναισθήματα εθισμού που θα νιώσετε κάποια στιγμή για το σκοπευτήριο, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη πούλα της ζωής μου, 4/25 :)

Βεβαια υπάρχουν και καποιοι πονηροι που βλέπουν τους απειρους μόνο ως κερδος και βρίσκουν τρόπο να τους αρμέγουν αλλά ο καθένας μπορει να επιλέγει ελεύθερα ποιους θέλει να του δειχνουν πράγματα στο σκοπευτηριο , εγω ας πουμε που με ενδιαφέρει προπόνηση για το κυνηγι κυριως δεν θα πλήρωνα καποιον ειδικό αλλα καποιος που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να επιλέξει εναν δάσκαλο αν θελει να εχει υψηλές επιδόσεις αλλά δασκαλο που να είναι και ανθρωπος και όχι αρπακτικό και αν ψαξει σωστα θα βρει στα σκοπευτήρια τετοιους ανθρώπους δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λογους .

Παίδες και πάλι συγχαρητήρια, θα έρθει η ώρα που θα γίνουν όλα πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά. Αν μάλιστα μπορέσετε να διαχειριστείτε και λίγο τα συναισθήματα εθισμού που θα νιώσετε κάποια στιγμή για το σκοπευτήριο, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη πούλα της ζωής μου, 4/25 :)

ΧΑΧΑΧΑ Κατι μου θυμηθεις σαν καποιον μου θυμηθεις Γιωργο..xm..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Eσυ εισαι "πρωταθλητης" μπροστα στα δικα μου σκορ.....

Βεβαια υπάρχουν και καποιοι πονηροι που βλέπουν τους απειρους μόνο ως κερδος και βρίσκουν τρόπο να τους αρμέγουν αλλά ο καθένας μπορει να επιλέγει ελεύθερα ποιους θέλει να του δειχνουν πράγματα στο σκοπευτηριο , εγω ας πουμε που με ενδιαφέρει προπόνηση για το κυνηγι κυριως δεν θα πλήρωνα καποιον ειδικό αλλα καποιος που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να επιλέξει εναν δάσκαλο αν θελει να εχει υψηλές επιδόσεις αλλά δασκαλο που να είναι και ανθρωπος και όχι αρπακτικό και αν ψαξει σωστα θα βρει στα σκοπευτήρια τετοιους ανθρώπους δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λογους .

Το θεμα ειναι ομως οτι ενας προπονητης θα σου πει 5 πραματα που θα εφαρμοσεις σε ελεγχομενο περιβαλλον οπως το σκοπευτηριο, αρκετες επαναλαμβανομενες φορες ωστε να σου γινουν βιωμα. Και αυτα τα 5 πραματα θα βρουν και εφαρμογη στο κυνηγι.

Βικτωρα δεν ξερω την διαφορα του κυνηγιου με το σκοπευτηριο αν τα πουλια η το πιατο ειναι πιο δυσκολο οποτε περιμενω με την αρχη της σεζον του κυνηγιου να το δω....

Κοιτα, σκεψου πως ολα ειναι ενας στοχος που πρεπει να καταρριψεις. Δεν ειναι θεμα ευκολιας ή δυσκολιας. Ειναι θεμα να πετυχεις το στοχο, και το πως οι τεχνικες που θα χρησιμοποιησεις θα επιτυχουν αυτο το αποτελεσμα. Εμενα προσωπικα με βοηθησε να σταθεροποιησω την (λαθος) επωμιση μου

Δημητρη την πρωτη φορα μου τρεμαν τα χερια ηταν και σαββατο γεματο κοσμο και ειχα ανχωθει πρεπει να εκανα 6/25 και με τον Μιτα διπλα μου. Σκεφτητε να μην τον ειχα να μου εδινε οδηγιες...hair. 0/25 .well done.
Το θεμα ειναι να πηγαινουμε συχνα οχι οπως εγω που η προτελευταια φορα ηταν τελη γεναρη.?

Last edited:
Δημητρη την πρωτη φορα μου τρεμαν τα χερια ηταν και σαββατο γεματο κοσμο και ειχα ανχωθει πρεπει να εκανα 6/25 και με τον Μιτα διπλα μου. Σκεφτητε να μην τον ειχα να μου εδινε οδηγιες...hair. 0/25 .well done.
Το θεμα ειναι να πηγαινουμε συχνα οχι οπως εγω που η προτελευταια φορα ηταν τελη γεναρη.?

.well done..congrats.καλα ειναι αρκει να περασες ομορφα τωρα αν εκανες δεκα η εξη δεν πηραζει απλα μαθαινουμε το οπλο και τι χρειαζεται για να εχουμε καλυτερες επιτυχιες στο μελλον

Το σκοπευτήριο μόνο οφέλη προσφέρει. Παράδειγμα το καλύτερο άθλημα για την επωμιση είναι το σκητ, κοντα σε εναν γνώστη του αθλήματος θα μάθεις τη σωστή επωμιση η οποία με την επανάληψη γίνεται βίωμα. Συνεχιστε παιδιά και δεν θα χάσετε
Συνήθως τα δύσκολα και τα αγχοι αρχίζουν όταν έχουμε ξεκινήσει να έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας αλλά και πάλι πρέπει να θυμόμαστε ότι εκει πηγαίνουμε για ψυχαγωγία και όχι για να στρεσαριστουμε, κάτι όμως που είναι αναπόφευκτο εφόσον έχουμε απαιτήσεις από το εαυτό μας.

Back