Στελιο με γλιτωσες απο κοπο φιλε...
Ειχα σκοπο να κανω την καρδια μου πετρα κ να τα μετρησω τα σκαγια αλλα ελειψα κ με προλαβες... Ο λογος γιατι με με προχειρη ματια μου φαινονταν αρκετα πανω στον πινακα για 8αρια... Απο εκει κ περα κανεις δεν πρεπει να περιμενει οτι στα 35 μετρα με 4 αστρα πρεπει να εχει εικονα που να του διασφαλιζει κ μακρυνοτερη επιτυχια... Πρεπει ομως να εχει για μενα εικονα που εστω κ οριακα με ψιλα σκαγια να του διασφαλιζει πυκοντητα κατανομης σε αυτη την αποσταση... Απο τις μετρησεις του Στελιου αυτο δειχνει να συμβαινει κ αν λαβουμε υποψη μας οτι η τουφεκια δεν ειναι ακριβως κεντρο ενδεχομενως κ μεχρι τα 40 μετρα να προσεφερε σχετικα ικανοποιητικη πυκνοτητα...
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να περιμενει κανεις με ενα τσοκ 4 αστρων κ ενα εμπορικο φυσιγγι με ψιλα σκαγια για κυνηγι μικρων φτερωτων θηραματων? Εδω αλλοι υποστηριζουν οτι στην "οριακη" αποσταση
για το λειοκανο, τα 35 μετρα χρειαζεται φουλ κ δυο αστρα κ χιλια δυο... Οσο τα σκαγια ειναι ψιλα, τα ανοιχτα τσοκ μας επιτρεπουν για πιασουμε ευκολοτερα τον απαιτουμενο αριθμο σκαγιων για αμεση καταβολη κ σε μεγαλυτερες αποστασεις...
Αργυρη, αν τα σκαγια δεν ειναι 8αρια 2,3 χιλ αλλα 8,5 η 9, δυστυχως συμβαινει συχνα, αλλα σχετικα μικρο το κακο...
Το οπλο σου, για μενα, εχει μια πολυ καλη καννη... Κ τι σημαινει , παλι για μενα, καλη κανη??? Οτι σχεδον οτι φυσιγγι κ να του βαλεις, καλο η κακο, θα το εξομαλυνει κ θα αποδοσει τα αναμενομενα βαση τσοκ κ αποστασης...
Τωρα απο φυσιγγια αυτο ειναι κ θεμα προτιμησεων... Εγω εχω καταευχαριστηθει το euromix 8-9 με ολους τους καιρους κ περυσιι δοκιαμσα κ ενα εξισου φοβερο κ σταθερο φυσιγγακι, το Gorilla Red το οποιο δεν με κρεμασε πουθενα κ με κανενα καιρο αλλα εχει κ λιγο τσιμπημενη τιμη για τσιχλοφυσιγγο....