Πολύ ωραία
Καλη ιδεα μου ακουγεται αυτη....να μου πεις και αν αξιζει κιολας σαν οπλο...αν θες μπορείς να το δώσεις σε εμένα να το φροντίζω όσο θα λείπεις![]()
με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
![]()
Σου αρέσει;με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?
καθολουΣου αρέσει;
Α400με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?
Όντως χάλια για IC και 35+ μέτρα ...καθολου
Γιωργο οντως....η κανεις πλακα ?Όντως χάλια για IC και 35+ μέτρα ...![]()
Πλάκα κάνεις ρε Αργύρη; Θα ήθελες εσύ να ήσουν τσίχλα ή τρυγόνι εκεί μέσα; Εγώ πάντως όχιΓιωργο οντως....η κανεις πλακα ?
Δεν καταλαβες το ερωτημα μου δεν απευθυνοταν σε σενα αλλα στο φιλο μας τον Δημητρη....Πλάκα κάνεις ρε Αργύρη; Θα ήθελες εσύ να ήσουν τσίχλα ή τρυγόνι εκεί μέσα; Εγώ πάντως όχι![]()
Δημητρη μου ευχομαι και σε σενα τετοιες ντουφεκιες.......thanks!καθολου
Αργύρη μια χαρα τουφέκια εωσ εξαιρετική μου φαίνεται εμενα και όπωσ λέει ο Γιώργος "δεν θα θελα να ειμαι τσιχλα ή τρυγόνι"Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
![]()
δεν κατηγορησα το οπλο σου φιλε , απλως εγραψα με ειλικρινεια την γνωμη μου , μην ριχνεις με τοσο ανοιχτα τσοκ σε αυτες τις αποστασεις , για καθαρες καταβολες απαιτείται 4πλο τουλάχιστον τραυμα , από εκει και περα ο καθενας ριχνει όπως θελει , εγω θα γραφω την γνωμη μου και οπου αρεσει εχει καλως , δεν μπορει να αρεσει σε ολους είναι αδυνατον , καλη συνεχεια σου ευχομαι και σενα , τέτοιες τουφεκιες μην μου ευχεσαι γιατι απλως δεν μου αρεσουν , σε ευχαριστω όμωςΔημητρη μου ευχομαι και σε σενα τετοιες ντουφεκιες.......thanks!