Πολύ ωραία
Καλη ιδεα μου ακουγεται αυτη....να μου πεις και αν αξιζει κιολας σαν οπλο...αν θες μπορείς να το δώσεις σε εμένα να το φροντίζω όσο θα λείπεις
με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
Σου αρέσει;με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?
καθολουΣου αρέσει;
Α400με ποιο οπλο είναι αυτή η τουφεκια Αργυρη ?
Όντως χάλια για IC και 35+ μέτρα ...καθολου
Γιωργο οντως....η κανεις πλακα ?Όντως χάλια για IC και 35+ μέτρα ...
Πλάκα κάνεις ρε Αργύρη; Θα ήθελες εσύ να ήσουν τσίχλα ή τρυγόνι εκεί μέσα; Εγώ πάντως όχιΓιωργο οντως....η κανεις πλακα ?
Δεν καταλαβες το ερωτημα μου δεν απευθυνοταν σε σενα αλλα στο φιλο μας τον Δημητρη....Πλάκα κάνεις ρε Αργύρη; Θα ήθελες εσύ να ήσουν τσίχλα ή τρυγόνι εκεί μέσα; Εγώ πάντως όχι
Δημητρη μου ευχομαι και σε σενα τετοιες ντουφεκιες.......thanks!καθολου
Αργύρη μια χαρα τουφέκια εωσ εξαιρετική μου φαίνεται εμενα και όπωσ λέει ο Γιώργος "δεν θα θελα να ειμαι τσιχλα ή τρυγόνι"Προχθες που ειμουν σκοπευτηριο ηθελα να δοκιμασω φυσιγγια και τσοκ, αλλα λογο ελειψης μπογιας στο στοχο εκανα μονο μια ντουφεκια λιγο πανω απο τα 35μ , 8αρακι RC 32 . Η φωτο δεν ειναι καλη ειχε πολυ αντιλια και τραβηχτικε λιγο κοντα
δεν κατηγορησα το οπλο σου φιλε , απλως εγραψα με ειλικρινεια την γνωμη μου , μην ριχνεις με τοσο ανοιχτα τσοκ σε αυτες τις αποστασεις , για καθαρες καταβολες απαιτείται 4πλο τουλάχιστον τραυμα , από εκει και περα ο καθενας ριχνει όπως θελει , εγω θα γραφω την γνωμη μου και οπου αρεσει εχει καλως , δεν μπορει να αρεσει σε ολους είναι αδυνατον , καλη συνεχεια σου ευχομαι και σενα , τέτοιες τουφεκιες μην μου ευχεσαι γιατι απλως δεν μου αρεσουν , σε ευχαριστω όμωςΔημητρη μου ευχομαι και σε σενα τετοιες ντουφεκιες.......thanks!