Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Επιστροφή απο Χαλκίδα στάση στην Μαλακάσα .η κρίση εχει βάλει το χεράκι της και εδώ.Ελάχιστος κόσμος έριξα απο μιά πούλα στα 2 τερεν. Το ευχάριστο ήταν πως η 391 μετα τον Αντωνάκο δουλεψε άψογα.Σήμερα εσπασα καποιους ντουμπλέδες και δυσκολεύτηκα στους μονούς εισερχόμενους κυρίως που συνήθως τα πάω καλά. Ωραία αίσθηση να ρίχνεις μόνος σου αλλα και αν υπάρχουν φίλοι μαζί ειναι το ιδανικό. Υπήρχε διαύγεια σήμερα αλλά ο αέρας δεν είναι οτι το καλύτερο στον πήλινο στόχο πιστεύω.

Βόλτα τ απόγευμα χωρίς όπλο για να δοκιμάσει 2 τσοκ mobile gemini που πήρε ο φίλος μου για την outlander
συνάντησα τον λεβεντάκο(BeReT)που ήταν εκεί απ το πρωί για προπόνηση,λόγω του αγώνα το επόμενο ΣΚ στον Βόλο.παρέα με τον Μητσιάλη Ανδρούτσο και τον Σπύρο τον εργοδότη του
τα είπαμε λίγο και μετά είδα μισή πούλα που έριξε ο λεβεντάκος
τον έβλεπα 1η φορά να ρίχνει και τον χάζεψα
έχει στυλ άνεση κίνηση και γενικά σήμερα ήταν ο σκοπευτής που βλέπω στο youtube και τους χαζεύω μέχρι τέλους
μπράβο ρε φιλε από καρδιάς,αν είχα δει κάτι άλλο δεν θα έγραφα τίποτα,με εξέπληξες .RESPECT.
ήσουν η συζήτηση(θετική)με τον Λάκη στο αυτοκίνητο στην επιστροφή μας :)

Last edited:
την μισή πούλα είδα,γιατί ρίχναμε στον πίνακα,και όλα τα σπασες σε ότι είδα
αλλά εμένα με κέρδισαν αυτά που γράφω παραπάνω :)

Χαίρομαι πάρα πολυ που διαβάζω αυτά από έναν άνθρωπο σαν και σένα..Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ! ;)

καλησπέρα !!
γνωρίζει κάποιος αν το σκοπευτήριο στην Μαλακάσα λειτουργεί αύριο??
λέω να πάω μια βόλτα το πρωί-μεσημέρι .
αν θα παει κανείς άλλος να που με τα χρόνια πολλά απο κοντά.

σήμερα Μαλακάσα 3 πούλες η μια με το Krieghoff του Μητσιάλη αλλού ρε παιδί μου αυτό το όπλο !

σταθερός στην επίδοση μου με 20-21-22 και μια μικρή ατυχία που είχα,με έκοψε στο δάχτυλο η σκανδάλη του 692 και δεν μπόρεσα να ξαναρίξω,το πώς εγινε μη με ρωτάτε ακόμα το ψάχνω

καλό μεσημέρι σε όλους !

Last edited:
Back