Σκοπευτήριο Μαλακάσας

Οποίος ασχολείται με την σκοποβολη θα γνωρίζει οτι σε έναν 200αρι αγωνα την πρωτη μερα μαζεύεις πιάτα λογω οτι εχει πιο πολλα μονα και την δευτερη προσπαθείς να κρατήσεις το σκορ..ξεκινώντας πολυ άσχημα χθες σημερα δεν ειχα άγχος και οπως ηταν επόμενο έριξα πολυ καλυτερα..προσωπικό ρεκόρ λοιπον με 175/200 κάνοντας 85 χθες και 90 σήμερα πετυχαίνοντας και αλλα 2 25αρια(3 στο σύνολο)..Ισως σημερα και να έριξα την πιο δύσκολη πουλα της ζωής μου σε διπλα sim..Πρωτιά για τον Ψυλλάκη με 190 ο οποίος έριξε τρομακτικά καλά!

Σας παραθέτω τα αποτελεσματα ελπίζω να φαίνονται..

b9gieu.jpg

Έχασα την 3-4-5 θέση για ενα πιάτο! ( ισοβαθμισαν 3 με 176).. Αλλα στην σκοποβολη παντα ενα πιάτο ειναι υπεραρκετό!

Για ένα πιάτο δεν μπήκες στην διεκδίκηση της 3ης θεσης ... :mad: ... εντάξει τώρα μην τρελαθούμε, δύο 25άρια σήμερα; Μας δουλεύεις; Το σύνολο τρία; .what. Αυτά είναι μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον. Δεν είναι εύκολο πράγμα το 25άρι. Φαντάσου ότι ο Ψυλάκης έκανε 2 και ο δεύτερος Δεληγιάννης κανένα. Συγχαρητήρια Γεράσιμε .shake. Ξαναλέω, τα αποτελέσματα θέλουν διάβασμα, δεν τα κοιτάμε απλά να δούμε την κατάταξη ... ;)

Να σε ρωτήσω και κάτι αν ξέρεις. Ο Δεληγιάννης με κοντάκι φτιαγμένο στον Ψυλάκη ρίχνει;

Μην παρασυρεστε είναι πιο καλή η σταθερή απόδοση.
Σίγουρα ο δεύτερος είναι καλύτερος από τον 6ο, τα pick όμως του καθενός μαζί με παράγοντες όπως η ηλικία και διάφορα άλλα, μπορούν να γίνουν πολύ καλοί σύμβουλοι για το μέλλον και να δείξουν σε κάποιον που θέλει να δει, ποια θα είναι η συνέχεια ...

Σίγουρα ο δεύτερος είναι καλύτερος από τον 6ο, τα pick όμως του καθενός μαζί με παράγοντες όπως η ηλικία και διάφορα άλλα, μπορούν να γίνουν πολύ καλοί σύμβουλοι για το μέλλον και να δείξουν σε κάποιον που θέλει να δει, ποια θα είναι η συνέχεια ...
Δεν συνεκρινα τον 1 με τον 2 ή τον 2 με τον 6,απλά λέω ότι τα σκαμπανεβασματα δεν κάνουν καλό.

Γιάννη γιατι δεν ήρθες να μου μιλήσεις; Εγω δεν σε ξερω φιλε..Και εχεις ξαναβρεθεί και αλλη μερα και δεν εχεις μιληςει..Την αλλη φορα ελα να γνωριστούμε

Γερασιμε φίλε μου έχω να σου πω οτι ρίχνεις παρα πολύ καλά και με τον καιρό θα ρίχνεις ακόμα καλυτερα.3 25 άρια σε αγώνα δεν είναι ευκολο πράγμα.συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και προσωπικά σε σένα παρα πολλά μπράβο

Γερασιμε φίλε μου έχω να σου πω οτι ρίχνεις παρα πολύ καλά και με τον καιρό θα ρίχνεις ακόμα καλυτερα.3 25 άρια σε αγώνα δεν είναι ευκολο πράγμα.συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και προσωπικά σε σένα παρα πολλά μπράβο
Με κάλυψες Ευριπίδη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Μπράβο Γεράσιμε, βρίσκεσαι σε καλό επίπεδο, με το καιρό και την εμπειρία θα φτάσεις σε τοπ επίπεδο. Εκτός των άλλων η διαχείριση του στρες είναι πολλή βασικό για ένα καλό αγώνα. Εύχομαι ανάλογη και καλύτερη συνέχεια.

Το θεμα ειναι πως ανεβαινεις με γοργους ρυθμους. Περσι που ειδα στο Grand Prix εριχνες σαν φτασμενος αθλητης, και ας ειχες ασχοληθει μονο λιγο καιρο και με χαρα διαπιστωνω οτι υπαρχει διαρκεια και σταθεροτητα, συμφωνα παντα με τα αποτελεσματα που βλεπω. Τετοια εποχη του χρονου ελπιζω να εχεις το Κ-80 και να μιλαμε για ακομα καλυτερα σκορ.

Αύριο θα πάω Χαλκίδα και λέω στην επιστροφή να περάσω απο Μαλακάσα να δοκιμάσω την 391
μετα το servis να δω πως πάει. Αν μπορεί να είναι προς το μεσημέρι κάποιος φίλος ας με ειδοποιήσει να ρίξουμε και μαζί.

Back