A
AltairLusso
...σωραίοςέχει τρίχες κλπ κλπ
...σωραίοςέχει τρίχες κλπ κλπ
Όχι, δεν είναι απαραίτητη άδεια σκοπευτή, πας και με την ΑΚΟ.Παιδιά καλησπέρα, δεν έχω ξαναρίξει sporting... (έχω λίγες εμπειρίες με skeet και με μια μηχανή εκτόξευσης δίσκων που έχουμε πάρει για τις δοκιμές μας...), στης Μαλακάσας το σκοπευτήριο δεν έχω ξαναπάει (πηγαίναμε σχιστό) διαφωτίστε με λίγο....για να πάω χρειάζομαι να έχω άδεια σκοπευτή? μπορώ να πάρω μαζί μου και καραμπίνα ή μόνο σπαστό?
αυτά....για αρχή...
Ναι, το οποίο βέβαια το αλλάζει ο άνθρωπος όταν αλλάζει το σχήμα στην κονσόλα.Γιώργο σε κάθε σταντ έχουν ταμπελακι με τη σειρά που βγαίνουν τα δισκάκια;
Γι αυτο μου αρεσε να ριχνω μονο στο δεξι γηπεδο...Στο Σχιστο Αρι είχε δύο τρία μακρινά πιάτα στο δεξί γήπεδο.
Μην ξεχνάς ότι ο συνδυασμός 4/2**και 3/8(LM)/2** θεωρουνταν στην Αγγλία από τους καλύτερους συνδυασμούς τσοκ για στατικό κυνήγι και Σκοπευτήριο.Οπως λεει και ο Γιωργος, δοκιμασα ενα ** πριν κατι βδομαδες. Μ'αρεσε τοσο, ειτε στα κοντινα ειτε στα μακρινα που σκεφτομαι σοβαρα να το καθιερωσω, μαζι με ενα LM
Καλά που έβαλες το λινκ γιατί είδα ότι Δευτ. / Τρίτη είναι κλειστό και επίσης από αυτό το Σάββατο είναι κλειστό λόγω τεχνικών προβλημάτων. Αναβλήθηκε και ο αγώνας σπορτινγκ της Κυριακής.Άνοιγμα αγνωστο ποτε.Για την ενημέρωση σας και με δεδομένο ότι δεν είναι και τόσο κοντά μας...Πάντα πρίν αναχωρήσετε για σκοπευτήριο κάντε ενα τηλ να επιβεβαιώσετε ότι είναι ανοιχτό..
http://shootingmalakasa.com/index.php/category/news/