Παιδια το εχουμε ξαναπει, οσο πιο συχνα αλλαζουν τα σχηματα και οι τροχιες, τοσο πιο ενδιαφερον γινεται το υπεροχο αθλημα του sporting.
Και κατι αλλο δεν ξερω για το απογευμα αλλα οταν εφευγα απο σχιστο η απεναντι λωριδα που παει προς κορινθο ειχε φρακαρει απο κινηση δεν κουνιοτανε κανειςΑυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι...πολύ ζέστη σήμερα
κατάλαβα...καμμιά καθημερινή πρωί τότε...αδειούχοι..είμαστε χαχαχΚαι κατι αλλο δεν ξερω για το απογευμα αλλα οταν εφευγα απο σχιστο η απεναντι λωριδα που παει προς κορινθο ειχε φρακαρει απο κινηση δεν κουνιοτανε κανεις
Εγώ θα είμαιΑύριο πρωί....έχει Σχιστό..... Εάν είναι κάποιος συμφορίτης εκεί...ας βάλει μια φωνή.
View attachment 28805
Βρεθηκαμε σημερα και γνωριστηκαμε απο κοντα. Παρ ολη τη ζεστη ριξαμε μαζι μια πουλα. Ελπιζω να ξαναβρεθουμε.Αύριο πρωί....έχει Σχιστό..... Εάν είναι κάποιος συμφορίτης εκεί...ας βάλει μια φωνή.
View attachment 28805
Γεια σου φίλε. Σε είδα μετά από χρόνια αν και για λίγο...είχες μαθητή και είμαι σίγουρος ότι θα τον φτάσεις σε πολύ καλό επίπεδο.Εγώ θα είμαι
Χάρηκα και εγώ πολύ. Εννοείται οτι θα ξαναβρεθούμε. Μετά από τόσα χρόνια που είχα να ρίξω τώρα σκοπευω να...κατασκηνώσω στο σκοπευτήριο...να ..ισιώσει και το χέρι πάλι χαχαχΒρεθηκαμε σημερα και γνωριστηκαμε απο κοντα. Παρ ολη τη ζεστη ριξαμε μαζι μια πουλα. Ελπιζω να ξαναβρεθουμε.
Χαρηκα για την γνωριμια..
Ξέρω ότι δίνεις (τις περισσότερες φορές) παίρνεις αλλά καμιά γνώμη για αυτές ?
Θα με βγάλουν κανένα πεντάρι χρόνια με ελαφρά χρήση στο σκοπευτήριο ?
View attachment 28825
Τα έκαψες έμαθα , έχει τραπ το Σχιστό ;Χάρηκα και εγώ πολύ. Εννοείται οτι θα ξαναβρεθούμε. Μετά από τόσα χρόνια που είχα να ρίξω τώρα σκοπευω να...κατασκηνώσω στο σκοπευτήριο...να ..ισιώσει και το χέρι πάλι χαχαχ
Σιγά σιγά Δημήτρη...να ξαναβρούμε τα πατήματα μας....έριξα sporting για να δω το όπλο και να προχωρήσω σε μικρορυθμίσεις...έχει και trap από ότι μου έχουν πει αλλά δεν υπήρχε ...παρέα..Τα έκαψες έμαθα , έχει τραπ το Σχιστό ;
Κωστα θέλω να σε γνωρίσω από κοντά κ να ρίξουμε κ παρεα , θα ανεβω συντομα κ θα βρεθουμε, θα παρουμε κ τον Χάνκοκ τον ΆρηΣιγά σιγά Δημήτρη...να ξαναβρούμε τα πατήματα μας....έριξα sporting για να δω το όπλο και να προχωρήσω σε μικρορυθμίσεις...έχει και trap από ότι μου έχουν πει αλλά δεν υπήρχε ...παρέα..
Να πάμε να σας μάθω σκητ..με 87 στα 125 που έκανα ο μλκς...χα ααχαχα!!!, θα παρουμε κ τον Χάνκοκ τον Άρη