Και δαγκώνεις ταυτότητα.Εκει στο σκήτ τα γουρλώνεις σαν μπαλάκια του τεννις!
Και δαγκώνεις ταυτότητα.Εκει στο σκήτ τα γουρλώνεις σαν μπαλάκια του τεννις!
Σε 7 χρόνια δύο μαθήματα. Και αναρωτιέμαι τι πάει στραβά και θα πεθάνω φτωχός.Εχουμε κάνει 2 μθμτα μαζί.
Στο 1ο το '17? μου έμαθες πως να στήνομαι στον βατήρα, hold point- brake point,και το βασικότερο μου άνοιξες κ τα 2 μάτια έχοντας διαπιστώσει ότι έχω πάνω από 95% κυρίαρχο δεξί.
Δούλεψα μετά κ ύστερα από 1.5 χρόνο περίπου μου έκανες άλλο ένα μαθαίνοντάς μου τεχνικές.
Για τον οποίο Μίτα, μου έλεγε ο Γιάννης Γερακίτης ότι έχει όραση 13/10 Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η οξύτητα της όρασης βοηθάει σκοπευτικά. Δάσκαλε τι λες;Και 2 μθμτα ο Μίτας.
Φυσικά και βοηθάει. Σίγουρα δεν βλάπτει. Αυτό που μετράει πολύ περισσότερο από την οπτική οξύτητα στη σκοποβολή όμως είναι η οπτική πειθαρχία. Η ικανότητα να κρατάς τα μάτια βιδωμένα στο στόχο ασχέτως της ταχύτητας, της κόπωσης, του φωτισμού, του φόντου και ΚΥΡΙΩΣ ασχέτως των σκέψεων (τεχνική, προσκόπευση, άγχος, προσδοκίες κλπ).Για τον οποίο Μίτα, μου έλεγε ο Γιάννης Γερακίτης ότι έχει όραση 13/10 Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η οξύτητα της όρασης βοηθάει σκοπευτικά. Δάσκαλε τι λες;
Aυτό δουλεύω συνέχεια μετά από μεθύσι κ δεν....Η ικανότητα να κρατάς τα μάτια βιδωμένα στο στόχο ασχέτως της ταχύτητας,
Ο Γεράκιτης τι επαγγελεται αν επιτρέπεται ,εννοώ είναι σκοπευτής?Για τον οποίο Μίτα, μου έλεγε ο Γιάννης Γερακίτης ότι έχει όραση 13/10 Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η οξύτητα της όρασης βοηθάει σκοπευτικά. Δάσκαλε τι λες;
Ας απαντήσουν άλλοι που τον ξέρουν καλύτερα. Όσο λίγο τον γνωρίζω, ασχολείται με σκοποβολή και κυρίως με ιδιογόμωση επί πολλά χρόνια.Ο Γεράκιτης τι επαγγελεται αν επιτρέπεται ,εννοώ είναι σκοπευτής?
Επιφανειακή ενασχόληση αλλά πολλά χρόνια. Θα έλεγα ερασιτεχνική αλλά όλοι ερασιτέχνες είμαστε. Κανείς μας δεν βγάζει χρήματα ρίχνοντας.Ο Γεράκιτης τι επαγγελεται αν επιτρέπεται ,εννοώ είναι σκοπευτής?
Ρώτησα γιατί τον Γιάννη τον ξέρω από το 1998 από το μαγαζί φίλου με κυνηγετικά και φυσίγγια δικά του που είχε τότε και ειναι αυτός που με έστειλε στην Αμφίκλεια στα μπασιματα τότε τσίχλας και έμαθα και το μέρος δεν το ήξερα.Δεν είμαστε κολλητοί αλλά καλοί γνωστοί και λέω δραστηροποιείται κάπου στο χώρο και δεν το έχω μάθει ,και πριν λίγες μέρες που δοκίμαζα το κοντάκι ήταν σχιστό ήρθε πίσω μου και μου λέει δε σου είναι σωστό που βέβαια ήθελε κάποιες διορθώσεις που ολοκληρώθηκαν σε δεύτερο χρόνο από το μαιτρ συνονόματο έπειτα.Ασχετως αν έψαχνα λίγο από που βγαίνουν τα πιάτα και γιατί δεν είμαι του Παρεπιπτόντως 11/10 και κάποιες φορές αγγίζει τα 12/10 το δεξί μου μάτι και 5/10 το αριστερό που σε λίγο θα του ξανακάνω λέιζερ έχω απόλυτη κυριαρχία όπως καταλαβαίνετε στο δεξί .Επιφανειακή ενασχόληση αλλά πολλά χρόνια. Θα έλεγα ερασιτεχνική αλλά όλοι ερασιτέχνες είμαστε. Κανείς μας δεν βγάζει χρήματα ρίχνοντας.
Τα πιάτα στο Σχιστό μπορεί να σου βγούν κ από το καψιμί...Ασχετως αν έψαχνα λίγο από που βγαίνουν τα πιάτα
Δεν έχουν και μεγάλη ταχύτητα ή μου φαίνεται;Τα πιάτα στο Σχιστό μπορεί να σου βγούν κ από το καψιμί...
Aν κάνεις 2 μαθήματα με τον λεο τα κάνεις να φαίνονται αργά...Δεν έχουν και μεγάλη ταχύτητα ή μου φαίνεται;
Δεν ξερω εαν γινεται επι σκοπου και ηθελημενα η εαν μου βγαινει αυθορμηταAν κάνεις 2 μαθήματα με τον λεο τα κάνεις να φαίνονται αργά...
Χωρίς πλάκα.
Υπάρχει τεχνική.
Επισης το νιωθω οταν ριχνω σκοπευτηριο χωρις αγνωστους σε προπονηση
Ολα τα πιατα πανε αργα!
Οταν ειμαι σε καποιο αγωνα με τιποτα δεν μου βγαινει!
Στην προπονηση εχω κανει πολλες φορες 23 στους 25, μια φορα 24 πιατα και συχνα πανω απο 20
Στον αγωνα ντρεπομαι να γραψω…….
Ειναι τοσο το αγχος μου που συχνα ριχνω απλα για να τελειωσω την πουλα
Όλα όσα περιγράφεις γίνονται επίτηδες με τεχνική. Αρκεί να ξέρεις όλα τα στοιχεία της και πώς να τα βάλεις σε σειρά, ώστε να παντρέψεις επιτυχημένα τεχνική και ένστικτο.Δεν ξερω εαν γινεται επι σκοπου και ηθελημενα η εαν μου βγαινει αυθορμητα
Ξερω οτι οποτε ειμαι τοσο συγκεντρωμενος στο στοχο που μου φαινεται η φαση σαν να ειναι σε αργη κινηση το θηραμα πεφτει με την πρωτη και παντα ακαριαια
Εαν μετα απο μια χαμενη βολη δεν εχω νιωσει αυτη την αργη κινηση στο μυαλο μου ξερω οτι δεν εχω εστιασει σωστα στον στοχο
Το καταφερνω συχνα στις κοντινες βολες
Οχι στις μακρινες
Εκει με δυσκολευει
Εχω κανει μακρινη βολη που ειχα καταφερει να νιωσω αυτη την αργη κινηση που δεν πιστευα μετα οτι εγω ειχα ριξει
Δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα ουτε πως γινεται ουτε πως το κανω οταν καταφερνω να το κανω
Το συναισθημα που μου βγαινει οταν το πετυχω ειναι το ´´target locked” που δειχνει το συστημα του πολεμικου αεροπλανου
Ε Δάσκαλε κ εσύ γιατί τα λες ακαταλαβίστικα για να μπερδευόμαστε ??Παραθέτω εδώ μία διαφήμιση μου στο Facebook που αποτελεί " teaser" τρόπον τινά για να δω αντιδράσεις. Όλα τα ερωτήματα αφορούν την ουσία πίσω από την διδασκαλία μου. Ανάθεμα κι αν κατάλαβαν 10 άνθρωποι τι εννοούσα. Οι πιο πολλοί μάλιστα με "μάλωσαν" που τα λέω μπερδεμένα.