Σκοπευτήριο Σχιστού

Να τον ψαξεις οταν φερει την Μ2 διοτι κυκλοφορει με φυσιγγια του Παπ.Ν.Κατ αλλα συμφωνω στα οσα αναφερθηκες δεν ειναι τοσο απλοποιημενα τα θεματα και αντιθετως οι σκοπευτες ψυριζουν τον κωλο της μαιμους για την ελαχιστη λεπτομερεια σκοπευτικα και κυνηγετικα αυτα γνωριζω εξ ιδιων.
Δεν κατάλαβες.
Με φυσίγγια σαμιώτικα θα ρίξουμε κ οι δύο.
Στα 15, 25, 36.5.. κ 45 μ.
Να τελειώνει αυτό το θέμα.
Θα βγάλουμε κ μια σέλφι στο τέλος ν δούμε ποιος θα γελάει.

Μεγάλο λάθος.Ριχνουν συνεχώς στον πινακα.
Δεν γνωριζεις γιατί δεν εισαι στον χωρο και μιλάς με απολυτη σιγουρια.
Εισαι λαθος.

Λαθος.Δεν ειναι αυτός ολογος.
Οταν ασχοληθεις θα καταλάβεις κ αν δεν..θα σου πω εγω.

Αλλο λάθος. Μην είσαι απόλυτος

Οταν ξαναπάς σκοπευτηριο φερε κ την Μ2.
Στειλε μηνυμα.
Πες μου έναν μεγάλο αθλητή ή προπονητή που έχει εμμονές με τον πίνακα.
Δεν θα βρεις κανέναν.
Πες μου ένα όνομα.

Ούτε εγώ έχω εμμονές.

Αν ήταν σημαντικός ο πίνακας θα τους είχαν σε καλύτερη κατάσταση στην Μαλακάσα, δεν θα ρίχναν μπετά και θα τσιγκουνεύονταν 2 λαμαρίνες.

Εγώ δεν ζήτησα την παρέα κανενός για να ρίξω 2 φυσίγγια.
Το βρίσκω εντελώς χάσιμο χρόνου.
Αν το θεωρείς σημαντικό έπρεπε να είχες βάση δεδομένων με τουφεκιές με διαφορετικά όπλα, τσοκ και φυσίγγια για να τα μελετήσεις, πράγμα που απ ότι φαίνεται δεν έχεις, άρα και εσύ το θεωρείς ασήμαντο.

Last edited:
Αν ήταν σημαντικός ο πίνακας θα τους είχαν σε καλύτερη κατάσταση στην Μαλακάσα, δεν θα ρίχναν μπετά και θα τσιγκουνεύονταν 2 λαμαρίνες.
Ασε την Μαλακάσα ήσυχη..
Γίνεται έργο που θα σκουπίζεις τα πόδια πριν μπείς.

Πες μου έναν μεγάλο αθλητή ή προπονητή που έχει εμμονές με τον πίνακα.
Μήν κάνεις όνειρα να ασχοληθεί ξανά ο Μητσιάλης μαζί σου.
Δεν γνωρίζεις σου είπα γιατί απέχεις απ τον χώρο.
Το βρίσκω εντελώς χάσιμο χρόνου.
Θα αφιερώσω χρόνο μόνο για να σου αποδείξω ότι είσαι λάθος.
Αν το θεωρείς σημαντικό έπρεπε να είχες βάση δεδομένων με τουφεκιές
Θα κάνουμε κ ένα τεστ.
Θα βάλεις στο όπλο ΜΟΥ ότι τσοκ θέλεις, θα το κρύψεις με ταινία και αφου τουφεκίσω πιάτο που θα διαλέξεις εσύ μέχρι τα 25 μ 2 φορές κ δεν σου βρώ ποιο τσοκ φοράει 1 κούτα δώρο.
Δεν χρειάζομαι βάση δεδομένων.

Σε τι ;
Καταρχήν στην προσέγγιση που έχεις για κάθε όπλο που κρίνεις.
Είναι πολλοί εδώ μέσα που έμαθαν πράγματα ωραία από εσένα.
ΑΛΛΆ..απαγορεύεται να υποτιμάς το όπλο του άλλου και τις εμπειρίες που έχει απ αυτό.
Το να βλέπει κάποιος να σκάνε τα πουλιά με τό όπλο 1 κ να μην του αρέσει το 2 μετά από χιλιάδες φυσίγγια κ χρόνια στα βουνά δεν γίνεται ρε φίλε να τον κοντράρεις κ να του λές ότι οι διαφορές είναι μικρές.
Ενα φεγγάρι είχες συμφωνήσει γ7α ένα max 10%.
Είναι λίγο?
Νομίζεις κάποιος έμπειρος κυνηγός δεν μπορεί ν το δεί?
Ηρέμησε λίγο νάμαστε ωραίοι εδώ κ να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα χωρίς τσακωμούς κ ειρωνείες.

Σκοτονώμαστε μεταξύ μας για όπλα που φτιάχνονται αλλού. Και τα έσοδα μπαίνουν σε ξένες τσέπες.
Αν κάποια από αυτά φτιάχνονταν εδώ, ούτε οι μισοί δεν θα είχαμε μείνει...
Φταίει η κατάντια μας ή το κακό ριζικό μας;
Ή κάτι άλλο;

Του γαϊδουριού, του λες "ΣΟΟΥΥΥ" και σταματάει....Βασίλη, ξέρεις εσυ..... ;)
Πίστευε κ μη ερεύνα ρε καλλητέχνη...μην επιμενεις να αλλαξεις τις αποψεις των αλλων...κουραζει η ιδια καραμέλα, διοτι αυτα εκανες και πριν λίγους μηνες στο "μαγαζάκι σας" και σύντομα του βαλατε λουκέτο απο την μεγαλη φορα που ειχατε παρει κανα 2-3 "εργολάβοι μηχανικοί" (νησιώτες & στεριανοί) και ετσι, επιστρέψατε απο εκεί, κακην κακως, γιατι δεν εχετε ΟΥΤΕ μουτρα, να ανοιξετε ΕΣΤΩ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ με το παλιο σας nick name...
Αλλα, λογια να αγαπιόμαστε!!

βρώ ποιο τσοκ φοράει 1 κούτα δώρο.
Κάθονται άλλοι και τσακώνονται για μπερετες και μπενελες...αυτες είναι κόντρες!! Ρίχνω τουφεκιά και βρίσκω τι τσοκ φοράει η κάννη. Αν δε το βρω κερνάω φυσέκια!!! 😁

Υγ. Πλάκα κάνω μη παρεξηγηθεις!

Λάθος συζήτηση δεν θα έπρεπε να υπάρχει ,στους νοήμονες ανθρώπους είναι γνωστό οτι τα ξέρω όλα δεν υφίσταται και αν το πεις σε σοβαρό κράτος ερωτηθείς τι επάγγελμα γνωρίζετε και πεις καμιά 10άρια θα γελάνε δύο μέρες.Γνωστοτατο βέβαια και το ότι κατά πλειοψηφία η εμπειρία δεν ανταγωνίζεται και δεν συγκρίνετε.Στο θέμα μας τώρα έχοντας αλλάξει πάνω από 15 ντουφέκια και κυνηγώντας από 1 γυμνασίου με 12 αρι όπλο .Απόψεις εκτός από προσωπικά βιώματα καταγράφω ως θετικές και αποδέκτες των ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί με το θέμα όπλου πολύ περισσότερο από εμένα και αυτοί είναι οι σκοπευτές όπως όταν θέλω να μάθω κάτι παραπάνω για το αυτοκίνητό μου ακούω τον μηχανικό μου .Δεν μπορεί κάποιος από εμάς τους απλούς κυνηγούς να γνωρίζει καλύτερα το τι κάνει κάθε όπλο περισσότερο από έναν σκοπευτή και όχι μόνο θέμα αντίληψης που αν δεν την έχεις δεν θα φτάσεις ποτέ κάπου αλλά και από θέμα ότι δεν έχεις ούτε την ίδια σταθερότητα στη σκόπευση.Και επειδή η χρήση και η εικόνα όπλου και ντουφεκας βρίσκεται στην καθημερινότητα του και πρέπει να την κατέχει το ποιο πιθανόν είναι οι απλοί κυνηγοί ίσως να μην μπορούμε να διαβάσουμε και σωστά μια ντουφέκια στο πίνακα , είναι ωραία τα μαθηματικά ωραία η φυσική και οι ποσοστιαίες αναλύσεις αλλά η πραγματικότητα στο τερέν δεν συγκρίνεται .Καλό είναι λοιπόν ο κάθε ένας εννοείται να έχει τη δική του άποψη και να τη στηρίζει με επιχειρήματα αλλά να μαθαίνει πάντα από τους ποιο ψαγμένους κάτι περισσότερο έχουν δει λόγο ενασχόλησης .Τίποτε δεν είναι απόλυτο ,καθώς κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο όπως και καμιά κανη με καμία άλλη για να είμαστε και στο θέμα.Τις λεπτομέρειες τις βλέπουν αυτοί που μπορούν να τις δουν και δυστυχώς δε μπορούν όλοι αυτό συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στη ζωή.

Ωραία προπόνηση χθες στο Σχιστό, με ενδιαφέρουσες τροχιές και καλή παρέα. Χάρηκα που "ξαναγνωριστήκαμε" με τον @chevy z71 και ρίξαμε 1 πούλα μαζί. Επίσης, είχα την ευκαιρία να συγχαρώ από κοντά τον τούφεκο, Γιώργο Κούρτη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία!

Ωραία προπόνηση χθες στο Σχιστό, με ενδιαφέρουσες τροχιές και καλή παρέα. Χάρηκα που "ξαναγνωριστήκαμε" με τον @chevy z71 και ρίξαμε 1 πούλα μαζί. Επίσης, είχα την ευκαιρία να συγχαρώ από κοντά τον τούφεκο, Γιώργο Κούρτη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουγγαρία!
Αν δεν ήμασταν αποκαήλια του Σαββάτου θα ρίχναμε κ καλά. :p

Αυτό το 7 (εισερχόμενο στο δεξί τερέν) με φόντο το βουνό πραγματικά ύπουλο!
Aυτό που έρχεται κ σε απειλει..αν το φοβάσαι τσακισε λιγο το μάτι να καθαρίσεις την εικόνα κ πάτα του μια στα μούτρα να του κόψεις τον βήχα..

Aυτό που έρχεται κ σε απειλει..αν το φοβάσαι τσακισε λιγο το μάτι να καθαρίσεις την εικόνα κ πάτα του μια στα μούτρα να του κόψεις τον βήχα..
Πρρρρρρρ.... Άσε τα τσακίσματα ρε συ, τρομάζουμε να τους τα ανοίξουμε!

Κατάλαβα. Καταπιεσμένος αριστερόχειρας κι εσύ που προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητος στο σκοπευτήριο επωμίζοντας δεξιά.
Εχουμε κάνει 2 μθμτα μαζί.
Στο 1ο το '17? μου έμαθες πως να στήνομαι στον βατήρα, hold point- brake point,και το βασικότερο μου άνοιξες κ τα 2 μάτια έχοντας διαπιστώσει ότι έχω πάνω από 95% κυρίαρχο δεξί.
Δούλεψα μετά κ ύστερα από 1.5 χρόνο περίπου μου έκανες άλλο ένα μαθαίνοντάς μου τεχνικές.
Εχεις ξεχαστεί..
Γέρασες..
Αααα..
Και 2 μθμτα ο Μίτας.

Back