Εγώ αύριο απόγευμα θα άπω μια βόλτα μετά της 6 για καφέ και να δοκιμάσω και το όπλο
Κάθε πότε θα γίνεται;πολυ ωραια η βραδυνη σκοπευτικη βραδια στον σχιστο... υπο το φως των προβολεων!!!
τι ωρα Παναγιωτη;Εγώ αύριο απόγευμα θα άπω μια βόλτα μετά της 6 για καφέ και να δοκιμάσω και το όπλο
Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που αλλαξαν το νομο και για να ριξει καποιος χρειαζεται αδεια σκοπευτη και εγγραφη σε σκοπευτικο συλλογο οι περισσιτεροι απο τους κυνηγους σταματησαν, βεβαια αυτο ισως βολευει τους αθλητες που εχουν την ησυχια τους, ξερω τουλαχιστον 15 ατομα που πηγαιναν σχεδον καθε ΣΚ το καλοκαιρι και σταματησαν.Παλαιότερα το κάναμε κι εμείς εδώ 1-2 φορές κάθε καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια το έχουν εγκαταλείψει ... Το έχω πεθυμήσει, ήταν πράγματι φανταστικό !!!
Τώρα, δυστυχώς, δεν πηγαίνει κανείς να παίξει ούτε την ημέρα ... νυχτερινό θα κάνουν ??? Και χθες το απόγευμα που πήγα, μάλλον τυχερός ήμουν που ήρθε άλλος ένας φίλος και ρίξαμε δυο πούλες, αλλιώς μόνο για φραπέ θα ήταν η επίσκεψή μου - όπως κι άλλες φορές φέτος !!!
Θα μαζευτουν τωρα για τον αγωνα οσοι δηλωσουνΚαι χθες το απόγευμα που πήγα, μάλλον τυχερός ήμουν που ήρθε άλλος ένας φίλος και ρίξαμε δυο πούλες, αλλιώς μόνο για φραπέ θα ήταν η επίσκεψή μου - όπως κι άλλες φορές φέτος !!!
Σε συνδυασμό με τις τιμές που έχουν πάρει την ανιούσα σε φυσίγγια, πούλες, βενζίνη κτλ.Εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που αλλαξαν το νομο και για να ριξει καποιος χρειαζεται αδεια σκοπευτη και εγγραφη σε σκοπευτικο συλλογο οι περισσιτεροι απο τους κυνηγους σταματησαν, βεβαια αυτο ισως βολευει τους αθλητες που εχουν την ησυχια τους, ξερω τουλαχιστον 15 ατομα που πηγαιναν σχεδον καθε ΣΚ το καλοκαιρι και σταματησαν.
Από 6 μέχρι 7 λέω εκτός απροόπτουτι ωρα Παναγιωτη;
Δοκίμασε να μας πεις νέα .Αν έρθω θα στείλω μήνυμα να σε δω .Από 6 μέχρι 7 λέω εκτός απροόπτου
Μπα άκυρο τελικά θα πάω αύριο το πρωί μας έβγαλε δουλειές η σύζυγοςΔοκίμασε να μας πεις νέα .Αν έρθω θα στείλω μήνυμα να σε δω .
Μπα άκυρο τελικά θα πάω αύριο το πρωί μας έβγαλε δουλειές η σύζυγος
Ο αστάθμητος παράγοντας
Δεν πανε να ψηφισουν αυτοι?Έχει αγώνα την Κυριακή στο σχιστο ρε παλικάρια;
Μπέρδεψα τις μέρες.Δεν πανε να ψηφισουν αυτοι?
Φίλε μου πραγματικά χάρηκα. Εύχομαι να ξαναβρεθούμε να έχω περισσότερο χρόνο και να τα πούμε καλύτερα. Να σαι πάντα καλά.Το μέλος που λέει ο Νίκος, ήμουν εγώ.
Την επόμενη φορά. Θα είμαστε και περισσότεροι.Φίλε μου πραγματικά χάρηκα. Εύχομαι να ξαναβρεθούμε να έχω περισσότερο χρόνο και να τα πούμε καλύτερα. Να σαι πάντα καλά.