Συγγνώμη, παρερμηνευσα μάλλον τα γραφόμενα σου. Ρώτησες "πώς μπαίνεις μέσα". Εννοείται ότι για να ρίξεις χρειάζεσαι Δ.Α.Ι.Λεωνίδα μπορώ όντως να πάω καμιά φορά να ριξω; Νομίζω έχουν πει πολλές φορές εδώ ότι δεν επιτρέπεται...
Συγγνώμη, παρερμηνευσα μάλλον τα γραφόμενα σου. Ρώτησες "πώς μπαίνεις μέσα". Εννοείται ότι για να ρίξεις χρειάζεσαι Δ.Α.Ι.Λεωνίδα μπορώ όντως να πάω καμιά φορά να ριξω; Νομίζω έχουν πει πολλές φορές εδώ ότι δεν επιτρέπεται...
Α τσάμπα χάρηκα.... Ναι εγω δεν το διατύπωσα σωστα, για να ρίξεις ήθελα να πω, αλλιώς γιατί να πας;Συγγνώμη, παρερμηνευσα μάλλον τα γραφόμενα σου. Ρώτησες "πώς μπαίνεις μέσα". Εννοείται ότι για να ρίξεις χρειάζεσαι Δ.Α.Ι.
Εγώ αύριο που θα ρίχνει ο σκοπευτής θείος μπορώ να ανεβάσω όπλο στο σκοπευτήριο του Σχιστού?
Δεν πιστεύω να ρίξεις σε κανέναν με γυρισμένη πλάτη ε...Κινητο φορτωμενο να εχεις να βγαλεις φωτο την δοκιμη διατρησης
Δεν πιστεύω να ρίξεις σε κανέναν με γυρισμένη πλάτη ε...
Μια χαρά... Εγώ θα έριχνα ίσως στα 35 μέτρα μήπως κ φανεί πιο εύκολα κάποια οριακή τουφεκιά γιατί είναι σφιχτά τα φυσίγγια σου αρκετά για 30 μέτρα...Μπορει να μην ριξω καθολου σε δισκους.
Θα κανω πρωτα την δοκιμη διατρησης....
Πηγα και πηρα 2 πακετα φωτοτυπικο χαρτι. Εχει 500 φυλλα το καθε ενα.
Μετα την δοκιμη και αναλογα τα κεφια βλεπουμε.
Φυσιγγια θα εχω μαζι μου ηδη ειναι στο αυτ/το.
ΥΓ. Παλικαρια τα φυσιγγια ειναι με Ν8,5 σκαγια απλο μολυβδινο
χωρις αλευρι.
Η δοκιμη θα γινει στα 30 μετρα και με τα δυο τσοκ.
Επισεις το Κικς που εχω ειναι το ΙΜ μου το εχουν πει για 2,5 αστρα.
Ο Αρης εχει μαζι του τσοκομετρο...Εαν οντως ειναι 2,5 αστρα θα
γινουν 4ρεις βολες... δλδ. 2 βολες . Μια 2*αστρα μαμα + μια με κικς
και 2 βολες -μια φουλ τσοκ μαμα +μια με το κικς για να δουμε τι
διαφορες θα εχουμε.
Οποιος θελει να προσθεσει κατι...να το πει τωρα.
Μια χαρά... Εγώ θα έριχνα ίσως στα 35 μέτρα μήπως κ φανεί πιο εύκολα κάποια οριακή τουφεκιά γιατί είναι σφιχτά τα φυσίγγια σου αρκετά για 30 μέτρα...
Δεν έχω κάνει καμία δοκιμή διάτρησης σε φύλλα κικς vs απλού οπότε δεν έχω κ μέτρο σύγκρισης...
Τι ώρα θα πάτε κ Νίκο? Έχω εγώ kicks LF αν θέλεις σε mobilΟΚ. Δεν χαλαει η σουπα Αρη μου...Θα ριξω στα 35 μετρα φιλε.
Για πε...Ποιός ακούει τον @gvp9000 .....(την γ@μήσ@με)...
Να πάω θέλω να δω και τα παιδιά αλλά δεν μου λένε τι ώρα θα πάνεΠήγαινε από κοντά Κώστα γιατί θα παίξει νοθεία
Θα πεί ο ΜαστροΝίκος που έκανε όλο τον κόπο.Για πε...
Να πάρουμε ποπ-κορν;Θα πεί ο ΜαστροΝίκος που έκανε όλο τον κόπο.
Γυαλιά βάλε γιατί θα γεμίσουμε excelάκια..θα μας κάψει ο bill...Να πάρουμε ποπ-κορν;
Γυαλιά βάλε γιατί θα γεμίσουμε excelάκια..θα μας κάψει ο bill...