Για γράψε καμία κουβέντα για τις εντυπώσεις σουΩ ναι!
Για γράψε καμία κουβέντα για τις εντυπώσεις σουΩ ναι!
Ηλια ο Ρώσσος ειναι ιδιαίτερος..φυσικα για καποιον που ψαχνει το φινιρισμα δεν κανει! Για καποιον που ενδιαφέρεται για αποτελεσμα κάνει! Φυσικα ολα τα οπλα θελουν δουλεια, ωστε να τα φερεις στα μετρα σου! Για αυτο σκοπευτηριο και τριβή...Για γράψε καμία κουβέντα για τις εντυπώσεις σου
Φωτιά το Baikal Στέφανε!!!Α και σημερα εριξα και του Καραμανιδη, και μου εκατσαν αρκετα καλα
Στεφ κάτι θεματάκια με εμπλοκές που έλεγες;Ηλια ο Ρώσσος ειναι ιδιαίτερος..φυσικα για καποιον που ψαχνει το φινιρισμα δεν κανει! Για καποιον που ενδιαφέρεται για αποτελεσμα κάνει! Φυσικα ολα τα οπλα θελουν δουλεια, ωστε να τα φερεις στα μετρα σου! Για αυτο σκοπευτηριο και τριβή...
Θα τα πούμε την επόμενη σίγουρα.11.30-12...στο αριστερο τερεν παω εγω..5-6 ατομα ηταν μονο και ετσι ηρεμα πηγε μεχρι τις 14.00! Λογικα την ωρα που εφτασα εφευγες..Ευχαριστηθηκα το 3αρι gemini που λεγαμε τις προαλλες..και οντως με ενα απλο γρασσο στο σπειρωμα δεν λασκαρε καθολου για δυο πουλες..
11.30-12...στο αριστερο τερεν παω εγω..5-6 ατομα ηταν μονο και ετσι ηρεμα πηγε μεχρι τις 14.00! Λογικα την ωρα που εφτασα εφευγες..Ευχαριστηθηκα το 3αρι gemini που λεγαμε τις προαλλες..και οντως με ενα απλο γρασσο στο σπειρωμα δεν λασκαρε καθολου για δυο πουλες..
Λιακο ενω το γυρισα και μια στροφη προς τις βαριες, μονο μια μαρκα μου εκανε εμπλοκες στα 28.. Οποτε εμπλοκες με δυο λεξεις δεν υπαρχουνΣτεφ κάτι θεματάκια με εμπλοκές που έλεγες;
Ετσι Ετσιτο γράσσο πάει παντούαπλά καθάρισμα μετά απο κάθε χρήση γιατί μαζευει σκόνη και γίνεται γυαλόχαρτο
Στέφανε είδες μεγάλη διαφορά με το Gemini σε σχεση με το μαμά;11.30-12...στο αριστερο τερεν παω εγω..5-6 ατομα ηταν μονο και ετσι ηρεμα πηγε μεχρι τις 14.00! Λογικα την ωρα που εφτασα εφευγες..Ευχαριστηθηκα το 3αρι gemini που λεγαμε τις προαλλες..και οντως με ενα απλο γρασσο στο σπειρωμα δεν λασκαρε καθολου για δυο πουλες..
Με το μαμα αμα ξεφυγει το πιατο, το σπασιμο δεν ειναι "εντονο"..θαυματα δεν γινονται ομως να το τονιζουμε αυτο!Στέφανε είδες μεγάλη διαφορά με το Gemini σε σχεση με το μαμά;
Ναι.θα είναι το απόγευμα κανείς από εδώ μπας και ρίξουμε μαζί ;
Άνετα.δουλεια μας...ωραία περάσαμε χθες με Άρη και Γιώργο ,,,η ιδέα του Γιώργου για 1 μονό πιάτο και 3 ντουμπλέδες εντυπωσιακή,,,να ξαναγίνει παρακαλώ![]()
ωραία περάσαμε χθες με Άρη και Γιώργο ,,,η ιδέα του Γιώργου για 1 μονό πιάτο και 3 ντουμπλέδες εντυπωσιακή,,,να ξαναγίνει παρακαλώ![]()
Για μένα μακράν το πιο ενδιαφέρον σχήμα στην Αθήνα... Όσα φυσιγγια κ να έχω με τραβάει να τα ρίξω ότι κ αν γίνει...Λιωσέ κουερβο σήμερα με Σταύρο και Νίκο καλά παίξαμε αλλά η ζέστη δεν παλεύεται