Οχι ρε φίλε, εγώ κ η Αθήνα είναι πλέον δύο έννοιες που μόνο σε μεγάλη ανάγκη συνδυάζονταιΆρη είσαι Αθήνα ;
Οχι ρε φίλε, εγώ κ η Αθήνα είναι πλέον δύο έννοιες που μόνο σε μεγάλη ανάγκη συνδυάζονταιΆρη είσαι Αθήνα ;
Ενθουσιάστηκα με τον Φαντομά!!!πρεπει να πεσει παραγγελία....Άμα δεν δοκιμάσεις πως θα βγάλεις άποψη...δεν τους είχα δώσει σοβαρή ευκαιρία πριν!Όχι δεν έχω ντουε,,,έριχνα φάντομ Σπόρτινγκ v zero
Άμα ήταν πιο κοντινοί οι δίσκοι θα είχαμε καλύτερα πλάνα...όντως σήμερα περασα και εγώ παρά πολύ καλά,είδα μετά από καιρό εσένα και χάρηκα πολύ που γνωρισα τον Σταύρο και από κοντα επιτελους!Ωραίο παρεάκι με Ηλια, Σταύρο και Μάνο ο οποίος έφυγε λίγο πιο νωρίς,, περάσαμε τέλεια !
upload photos online
Ευχαριστώ Ηλία για την τηλεοπτική κάλυψη![]()
είχε αεράκι.μια χαρά ητανεΑπο ζεστη πως πηγαινε εκει πανω ρε παιδια? Ηλια το καψατε?
Μια χαρά ήταν φίλε,πέρασε τόσο καλά που δεν το κατάλαβα και μα ειχεΑπο ζεστη πως πηγαινε εκει πανω ρε παιδια? Ηλια το καψατε?
Τι ώρα φύγατε ρε παιδιά?Μια χαρά ήταν φίλε,πέρασε τόσο καλά που δεν το κατάλαβα και μα ειχε![]()
2;Τι ώρα φύγατε ρε παιδιά?
Κρίμα.Εμείς απογευματινό...
ΡιχτοΚρίμα.Εμείς απογευματινό...
Με τρώει κάτι να μαρτυρίσω αλλά πρέπει να πάρω την άδεια από τον αρχηγό της παρέας....Να το πάρει το ποτάμι αρχηγέ?