Έχω προσωπική άποψη κ εμπειρία από F3 Ηλια. Τρομεροτατη σκανδάλη κ τα μοναδικά όπλα που αλλάζει το κλειδί να ανοίγει αριστερα. Για αριστερόχείρεςΕίναι καλά τα όπλα με τέτοια ρίγα,δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλαΚαλοντουφεκο να είναι!
Φτάνει περατζι;Έχω προσωπική άποψη κ εμπειρία από F3 Ηλια. Τρομεροτατη σκανδάλη
Κατά την γνώμη μου πιο άμεση το F3. Κάνες Triplex. Οι βελόνες κινούνται σε ευθεία κ όχι σε γωνια όπως σε όλα τα ποζε. Κ πολλά άλλαΦτάνει περατζι;
Πάνο εννοείς ότι η Perazzi δεν έχει καλή υποστήριξη?εγω τα λέω ποιός με ακούει ,,,ο Δημήτρης τα λέει ποιός τον ακούει
απλά αν σου βγάλει κάτι το Blaser την γά....σες η αντιπροσωπεία δεν έχει ούτε βίδα,είδε και αποείδε ένας φίλος στο Πανευρωπαικό,,όπως και να το κάνουμε δεν είναι Beretta ούτε η Blaser ούτε η Perazzi ,,,,κάνεις παραγγελία σήμερα από omps2.it και την επόμενη έχεις τα ανταλλακτικά και φτιάχνεις το όπλο
Παύλος όχι Πάνος![]()
Οπλαρα το blazer παυλο κινηται μονο με την σκεψη.ειναι μεσα στα μελλοντικα σου σχεδια?εγω τα λέω ποιός με ακούει ,,,ο Δημήτρης τα λέει ποιός τον ακούει
απλά αν σου βγάλει κάτι το Blaser την γά....σες η αντιπροσωπεία δεν έχει ούτε βίδα,είδε και αποείδε ένας φίλος στο Πανευρωπαικό,,όπως και να το κάνουμε δεν είναι Beretta ούτε η Blaser ούτε η Perazzi ,,,,κάνεις παραγγελία σήμερα από omps2.it και την επόμενη έχεις τα ανταλλακτικά και φτιάχνεις το όπλο
Είναι πολύ ανώτερο από το 692;επειδή δεν βλέπω να μπορώ να αγοράσω το K-80 δεν μου πάει κιόλας το χέρι ,, ναι θα ήθελα ένα F3 Vantage ,,,αχ πρέπει να παίξω λίγο ΚΙΝΟ![]()
Τό εχεις ρίξει Παύλο το f3? Eγώ με του Γιώργου καταενθουσιάστηκα από την κίνηση που είχε. Ημουν λίγο διστακτικός γιατί ειχα στο νού μου το F16 αλλά ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ......επειδή δεν βλέπω να μπορώ να αγοράσω το K-80 δεν μου πάει κιόλας το χέρι ,, ναι θα ήθελα ένα F3 Vantage ,,,αχ πρέπει να παίξω λίγο ΚΙΝΟ![]()
Παύλο σφίξε τη ζώνη σου και πάρε το Κ-80 .....επειδή δεν βλέπω να μπορώ να αγοράσω το K-80 δεν μου πάει κιόλας το χέρι ,, ναι θα ήθελα ένα F3 Vantage ,,,αχ πρέπει να παίξω λίγο ΚΙΝΟ![]()
Έγραψες τον λόγο για τον οποίο 8 στα 10 σκοπευτικα οπλα ειναι Beretta. Τρομερό σέρβις κ άμεσο. Από την άλλη τα Perazzi είναι τόσο απλά φτιαγμένα που ενα μικρό παιδί τα λυνει. Πχ οι εξολκεις βγαίνουν με μια οδοντογλυφιδα.Τα F3 τρομερα τουφέκια κ μακάρι να προχωρήσουν στην ελληνική αγορά. Για μένα είναι τα Krieghoff του φτωχούεγω τα λέω ποιός με ακούει ,,,ο Δημήτρης τα λέει ποιός τον ακούει