Θα έχω αμάξι έτοιμο με 100αρα βενζίνη και ούτε τον καπνό μας δε θα δειθα βάλω να σε απασχολήσουν με μπλα μπλα και θα το πάρω από τον οπλοβαστό μόνος,,εκτός και αν του έχεις βάλει συναγερμό![]()
Πίτς λάθοςεσύ έχεις χτένι ρυθμιζόμενο έχεις πέλμα ρυθμιζόμενο και βλέπω τελειωμό να μην έχεις με το βίδωσε ξεβίδωσε
Γιώργο το όπλο μου έκατσε πολύ καλά και είχε κοντάκι με σταθερό χτένι,γενικά είμαι ένα σωματότυπο που προσαρμόζεται εύκολα σε κοντάκια εργοστασιακά παρά μόνο σε Benelli και Winchester υπάρχει θέμα,,,τώρα τί να πω έτυχε ; και με άλλα που έχω ρίξει δεν ήταν έτσι και ας μην ήταν σωστά επάνω μου ,,,αυτό μου κάνει εντύπωση και λέω γιατί
Πίτς λάθος
3800+ όπλο αν είναι σωστό πάνω σου δεν παίζει με τπτ να κλωτσάει.μπορεί και αυτό , γιατί την τελευταία φορά που είδα το όπλο που έριξε ο Παύλος είχε κάτι ροδέλες στο πέλμα για να αλλάξει το pitch.
Άρη δεν σε ακούω. Μούγκα.Την Κυριακή 22/12 50άρης αγώνας sporting στο Σχιστο.4 βατήρες μέσα σε κάθε γήπεδο και λογικά με αρκετά μακρινές τροχιές.Θα παίξουν και οι ψηλοί βατήρες.
Να πας.δεν εχει αγωνα.Καλησπερα κυριοι,γνωριζετε μηπως αν αυριο το μεσημερι εχει τπτ αγωνες στο σκοπευτηριο;θελω να παω να δοκιμασω ενα οπλο
Τι οπλο?Παιζει κατά τις 2 και μιση να είμαι και εγω εκεί.Καλησπερα κυριοι,γνωριζετε μηπως αν αυριο το μεσημερι εχει τπτ αγωνες στο σκοπευτηριο;θελω να παω να δοκιμασω ενα οπλο