Έχω πιο "λογική" πρόταση: Να κάτσουν άλλες 2-3 μέρες, ... ή έστω και τη Δευτέρα μόνο, μια χαρά με βολεύει, γιατί το σ/κ ούτως ή άλλως δεν μπορώ να έρθω δυστυχώς ...Εχω λυση Μας τα αφηνεις εως την αλλη βδομαδα, και στα στελνουμε εμεις πανω. .asking.
... Αφού θα λείπω εγώ, καλά να πάθετε !!!Θα την ηθελα την εμπειρια του ριξιματος ομως
Άλλο κακό να μην παθουμε..το μονο που με χάλασε αρκετά ηταν οτι ο γιος δεν τα πήγε καθόλου καλα
Μπράβο φίλε Ευριπο, το 7,5 το γουστάρω και γω τρέλα δοκιμασμενο στην τσίχλα με benelli και τσόκ briley diffusion κάνει τρέλα πράγματα άσε που δεν σου δένει τα χέρια και σε μεγαλύτερα θυραματα.Ωραία περάσαμε και σήμερα στον αγώνα.αν και λόγω δουλειάς είχα πολύ καιρό να ρίξω τα πήγα καλά.βιδωσα στη benelli το 3αρι τσοκ με φυσίγγια λαμπρο sporting 7,5.στην πρωτη πουλα το σχημα ηταν λίγο δύσκολο και δεν το είχα ξαναδεί κι εκανα 15 πιάτα.στη 2η που ζεσταθηκα και το σχημα στο σταντ μου ηταν πιο οικείο εκανα 21. Έτσι λοιπον με 36 πιάτα πήγα στο shoot off με αλλά 2 παιδιά και βγήκα 6 ος.ο βικτωρακος 4ος με 37 πιάτα ο μπαρης μου 2ος με 38 και ο πρώτος έκανε 43.προσωπικά ευχαριστήθηκα τα σπασοματα στα μακρινά πιάτα με το 7,5 το οποίο είναι πραγματικα εντυπωσιακό.τα κοντινά βέβαια σκονιζανε.χαρηκα που άκουσα τον Γιώργο τον αρη και τους αλλους που επιμενουνε στο 7,5 και το οποίο δεν θα αλλάξω όσο το βρίσκω και στις τσίχλες.η benelli το δουλεύει άριστα και όντως δεν εβαζα πολύ προσκοπευση.αν και ο λαγός είχε όριο σήμερα το εσπασα με την τεχνική Γιώργος.αυτά απο μένα,φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τον βικτωρα.το μονο που με χάλασε αρκετά ηταν οτι ο γιος δεν τα πήγε καθόλου καλα
Ωραίος Ευριπίδη, ή συμμετοχή και η προσπάθεια μετράει. Εξάλλου φίλε θέλει προπόνηση και χρόνο ή σκοποβολή αν θετεις υψηλούς στόχους. Για τον μικρό μην αγχωνεσαι έχει ολο μέλλον δικό του.Ωραία περάσαμε και σήμερα στον αγώνα.αν και λόγω δουλειάς είχα πολύ καιρό να ρίξω τα πήγα καλά.βιδωσα στη benelli το 3αρι τσοκ με φυσίγγια λαμπρο sporting 7,5.στην πρωτη πουλα το σχημα ηταν λίγο δύσκολο και δεν το είχα ξαναδεί κι εκανα 15 πιάτα.στη 2η που ζεσταθηκα και το σχημα στο σταντ μου ηταν πιο οικείο εκανα 21. Έτσι λοιπον με 36 πιάτα πήγα στο shoot off με αλλά 2 παιδιά και βγήκα 6 ος.ο βικτωρακος 4ος με 37 πιάτα ο μπαρης μου 2ος με 38 και ο πρώτος έκανε 43.προσωπικά ευχαριστήθηκα τα σπασοματα στα μακρινά πιάτα με το 7,5 το οποίο είναι πραγματικα εντυπωσιακό.τα κοντινά βέβαια σκονιζανε.χαρηκα που άκουσα τον Γιώργο τον αρη και τους αλλους που επιμενουνε στο 7,5 και το οποίο δεν θα αλλάξω όσο το βρίσκω και στις τσίχλες.η benelli το δουλεύει άριστα και όντως δεν εβαζα πολύ προσκοπευση.αν και ο λαγός είχε όριο σήμερα το εσπασα με την τεχνική Γιώργος.αυτά απο μένα,φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τον βικτωρα.το μονο που με χάλασε αρκετά ηταν οτι ο γιος δεν τα πήγε καθόλου καλα
Λοιπόν πήγα και χθες με καλή διάθεση, θετικές σκέψεις και αυτοπεποίθηση ότι θα κάνω πάλι πάνω από 20. Έπινα τον καφέ μου ενώ παιζόταν η 1η πούλα ... και στη 2η είπα να μπω κι εγώ. Πήρα θέση στον 5ο βατήρα, ξεκινήσαμε κανονικά - όλα καλά. Αφού "καθάρισα" εύκολα το βατήρα μου κι έπρεπε να αλλάξουμε θέσεις, και ενώ είχαμε την εντύπωση ότι είμαστε 5άδα, μας κοτσάρουν στην ομάδα και 6ο, έναν Άγγλο ηλικιωμένο κύριο. Ως εδώ no problem, εξάλλου αρκετά συχνά παίζουμε σε 6άδες. Βγήκα έξω λοιπόν και περίμενα μέχρι να έρθει ξανά η σειρά μου."Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για ... να μην το πετύχεις" !!!
χαχαχα εμαθα και το καλο.μηπως μιλουσαν οι απ εξω και δεν ακουγες κι εσυ τον πουλερ οπως καποιοι αλλοι? ακου πουλερ χαχαχαΛοιπόν πήγα και χθες με καλή διάθεση, θετικές σκέψεις και αυτοπεποίθηση ότι θα κάνω πάλι πάνω από 20. Έπινα τον καφέ μου ενώ παιζόταν η 1η πούλα ... και στη 2η είπα να μπω κι εγώ. Πήρα θέση στον 5ο βατήρα, ξεκινήσαμε κανονικά - όλα καλά. Αφού "καθάρισα" εύκολα το βατήρα μου κι έπρεπε να αλλάξουμε θέσεις, και ενώ είχαμε την εντύπωση ότι είμαστε 5άδα, μας κοτσάρουν στην ομάδα και 6ο, έναν Άγγλο ηλικιωμένο κύριο. Ως εδώ no problem, εξάλλου αρκετά συχνά παίζουμε σε 6άδες. Βγήκα έξω λοιπόν και περίμενα μέχρι να έρθει ξανά η σειρά μου.
Όμως ο συγκεκριμένος προφανώς δεν είχε ξαναπιάσει όπλο, γιατί πήγε δίπλα του ένας άλλος Άγγλος φίλος του και άρχισε να του εξηγεί και να του δείχνει ... πως να πιάσει την καραμπίνα ... πως να ανοίξει το κλείστρο ... πως να βάλει φυσίγγι ... πως να το ξανακλείσει ... πως να βάλει φυσίγγι στην αποθήκη ... πως να σταθεί ... πως να επωμίσει ... πως να ρίξει ... και μετά στο επόμενο πιάτο τα ίδια πάλι ... και ξανά στο επόμενο ... και ξανά ... πουλερι ξανά !!!!!!! .what.
Απελπιστήκαμε να περιμένουμε, έκανα τσιγάρο, οι άλλοι απ' έξω κάνανε πλάκα στα παιδιά που στέκονταν στους βατήρες: - Ρε ελάτε να πιείτε κανα καφέ ... ελάτε να κάνετε τσιγάρο ... ελάτε στη σκιά, θα σας κάψει ο ήλιος ... και τέτοια !!! .ha ha ha.
Ε, μετά από αυτά, όταν ήρθε η σειρά μου, μπαίνω στον 1ο βατήρα και χάνω 3 πιάτα συνεχόμενα !!!
Το ίδιο βιολί με τον Άγγλο συνεχίστηκε και στην υπόλοιπη πούλα ... οπότε και με τα 17 πιάτα που έκανα συνολικά, ευχαριστημένος είμαι. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα ...
Δεν ξέρω πως ήτανε την Κυριακή, αλλά μάλλον το ίδιο σχήμα είχε ακόμη γιατί πράγματι ήταν εύκολο. Μια πούλα έριξα κι έκανα 22, είχε κόσμο και δεν πρόλαβα να ρίξω άλλη. Αλλά ο διάολος τόκαμε, στην πούλα που έριχνα εγώ, να έχουν τελειώσει τα πιάτα, και του "λαγού" και του "φασιανού" ... και μας έδινε ότι ήθελε !!!αντε ρε στελιο πες και κανενα νεο.τι εγινε σημερα?δυσκολεψε το σχημα?γιατι τη κυριακη ητανε γελοιο