Σκοπευτήριο Χανίων

καλημερα παικται.ωραια ηταν εχθες το βραδυ.ριξαμε την πουλα μας τελειωσαμε στις 11 και μετα ειχε αρνομπατζετοκρασομπυροκατασταση μεχρι τις 1 και κατι.ωραιο το σχημα με μερικα δυσκολα πιατακια.για πρωτη φορα σε βραδυνο φετος με τα 17 που εκανα ειμαι ευχαριστημενος.γιαννη ο δημητρης εριξε με το οπλο του σωτηρη το 692 και κανανε και οι 2 22.ο δημητρης αν δεν κανω λαθος εριχνε rc sporting.παντως την επομενη φορα θα ζητησω ντοπιν κοντρολ γιατι εθεαθηκαν ορισμενοι να πινουν μπυρες πριν την πουλα.δεν λεω ονοματα δημητρηηηηηηηη
.yelling..yelling..yelling.

Η αληθεια ειναι οτι επαιξα καλα εχθες στον νυχτερινο αγωνα!ειχε καποια δυσκολα πιατα!ηπια και το μπυρακι μου το οποιο με βοηθησε στο να μην σταματαω τη κινηση του οπλου μετα τη τουφεκια!κοινως χαλαρωσα!βγηκα πρωτος με 22 στα 25 στο με βοηθησε και το οπλο!ωραιο το 692 και με τα rc28 κεντουσε

Πολύ ωραία και σε ανώτερα, αλλά ρε παιδιά αγώνας μόνο με 25 πιάτα; .xm.

Εκει υπαρχει προβλημα μετα τις 11 με το θορυβο!
επομενως και να θελαμε παραπανω δε πραλαβαιναμε!καλα ηταν και αυτα!
Οπως και να χει ο βραδυνος αγωνας εχει το χαζι του!σαν να σαι σε ταινια!

Αγωνας με την κυριολεξια του ορου δεν ηταν. Παντως ηταν πολυ ωραια αν και ριχναμε πολυ αγχωμενοι. Η πρωτη πουλα που ριξαμε εμεις ειχε κακες συνθηκες φωτισμου αλλα οσο νυχτωνε ηταν ακομα καλυτερα

καλημερα παικται.ωραια ηταν εχθες το βραδυ.ριξαμε την πουλα μας τελειωσαμε στις 11 και μετα ειχε αρνομπατζετοκρασομπυροκατασταση μεχρι τις 1 και κατι.ωραιο το σχημα με μερικα δυσκολα πιατακια.για πρωτη φορα σε βραδυνο φετος με τα 17 που εκανα ειμαι ευχαριστημενος.γιαννη ο δημητρης εριξε με το οπλο του σωτηρη το 692 και κανανε και οι 2 22.ο δημητρης αν δεν κανω λαθος εριχνε rc sporting.παντως την επομενη φορα θα ζητησω ντοπιν κοντρολ γιατι εθεαθηκαν ορισμενοι να πινουν μπυρες πριν την πουλα.δεν λεω ονοματα δημητρηηηηηηηη

Κυριοι μπραβο! Σας ζηλεψα!
Εχω ριξει μια-δυο φορες σε ενα τετοιο αγωνα και εζησα αυτο που λες Βικτωρα ! Νωρις εχει θεμα ,οσο νυχτωνει ειναι καλα..Ευριπιδη μετα απο καμια 10αρια τσικουδιες εκανα 8 πιατα εγω μια φορα χαχα..το αλκοολ σιγουρα επηρεαζει αρνητικα ..οπως την οδηγηση ειναι και η σκοποβολη..πιωμενος εστω και λιγο ΠΟΤΕ δεν ξαναπιανω οπλο..Δημητρη μην ξαναπεις οτι βοηθησαν οι μπυρες...εριξες χωρις αγχος φιλε..γι'αυτο εριξες ετσι..σου ανεβασε και την ψυχολογια το κανονι.

Κυριοι μπραβο! Σας ζηλεψα!
Εχω ριξει μια-δυο φορες σε ενα τετοιο αγωνα και εζησα αυτο που λες Βικτωρα ! Νωρις εχει θεμα ,οσο νυχτωνει ειναι καλα..Ευριπιδη μετα απο καμια 10αρια τσικουδιες εκανα 8 πιατα εγω μια φορα χαχα..το αλκοολ σιγουρα επηρεαζει αρνητικα ..οπως την οδηγηση ειναι και η σκοποβολη..πιωμενος εστω και λιγο ΠΟΤΕ δεν ξαναπιανω οπλο..Δημητρη μην ξαναπεις οτι βοηθησαν οι μπυρες...εριξες χωρις αγχος φιλε..γι'αυτο εριξες ετσι..σου ανεβασε και την ψυχολογια το κανονι.

Δεν ηπια και ενα κασονι ρε γιαννη!χα χα!ενα κουτακι!
Παντως το 692 οντως κανονι!και δε του φαινοταν!!!ωραια σκανδαλη,ωραιο οδηγημα και ζυγισμα τρελο!και πρεπει να εχει και φοβερες κατανομες!με λιγα λογια γιαννη οπως το πες!κανονι!

Σε σχεση με αλλου αθλητες που εχω δει, ο Γιωργος Σαλαβαντακης εχει ενα πιο ιδιαιτερο κ καπως "νευρικο" στυλ που προσωπικα το γουσταρω πολυ... Ειναι σαν να ριχνει στο δισκο με μισος κ ενταση σε σχεση με το πιο ομαλο και ηρεμο αλλα εξισου γρηγορο στυλ του Μιττα ας πουμε...
Περαν των αλλων, ο Σαλαβαντακης αφησε πολυ καλες εντυπωσεις κ σαν ανθρωπος οταν ειχε επισκεφτει πριν 2 χρονια το σκοπευτηριο Καλαματας βοηθωντας παρα πολυ τους αθλητες κ ιδιαιτερα τους νεους,...
Μπραβο του...

Aρη, αν ποτε βρεθεις προς τα δω, θα δεις οτι ο Γιωργος ριχνει ετσι, πιθανοτατα γιατι ετσι εχει μαθει, οχι μονο στο σκητ, αλλα και γενικοτερα. Και πορωνεται με τις αποτυχιες του, και εκνευριζεται, και γενικα το ζει εντονα, ειτε αγωνας ειναι, ειτε προπονηση, ειτε ριχνουμε σπορτιγκ. Και παντα, παντα, παντα ομως, οποιος και αν του ζητησει βοηθεια, ακομα και πρωτη φορα να ερχεται στο σκοπευτηριο, θα του πει 5 κουβεντες και θα τον συμβουλεψει. Γιαυτο σου λεω, επειδη εχω δει τη δουλεια που κανει στα νεα παιδια εδω, και τις επιτυχιες που φερνουν, ειμαι 100% σιγουρος οτι και η προπονητικη του καριερα θα ειναι εξισου σημαντικη και γεματη επιτυχιες

Aρη, αν ποτε βρεθεις προς τα δω, θα δεις οτι ο Γιωργος ριχνει ετσι, πιθανοτατα γιατι ετσι εχει μαθει, οχι μονο στο σκητ, αλλα και γενικοτερα. Και πορωνεται με τις αποτυχιες του, και εκνευριζεται, και γενικα το ζει εντονα, ειτε αγωνας ειναι, ειτε προπονηση, ειτε ριχνουμε σπορτιγκ.
Δεν αμφιβαλω Βικτωρα, το καταλαβα στο λιγο που τον ειδα απο κοντα κ σε οσα βιντεο τον εχω παρακολουθησει... Το γουσταρω πολυ αυτο το νευρικο κ γεματο ενταση, καπως ετσι το ζω κ εγω κ ας μην μπορω παντα να το διαχειριστω... Ειναι απο τους Ελληνες που μου αρεσει πιο πολυ να παρακολουθω... .RESPECT.
Για το προπονητικο του εργο, εχω ακουσει τα καλυτερα, ειναι κ ενας Καλαματιανος φιλος που κανει προπονηση κατω μαζι του...

Back