Σκοπευτήριο Χανίων

ακριβως οπως τα λεει ο βικτωρ. πολυ αερας με σποτελεσμα τα πιατακια ν ανεβοκατεβαινουν. το κακο ηταν οτι δεν μπορουσαμε να ριξουμε το φασιανο γιατι ο αερας το εφερνε πολυ προς το μερος μας. εντυπωσιαστηκα απο το φυσιγγι του κενταυρου τοσο στον πινακα οσο και με τα μακρινα σπασιματα που εκανα. στα 36 μετρα με τσοκ lm και mod. carlsons πηρα απιστευτες και ολοστρογγυλες κατανομες με το ρωσσο φιλο μου.στα πιατακια περιτο να πω οτι στα κοντινα εβλεπα μια πορτοκαλι σκονη. νομιζω οτι θα τα υιοθετησω και στο κυνηγι. τωρα αν εχουν θεμα στο κρυο θα βρω κατι στα 30 γραμ. μια χαρα και η ταχυτητα τους.ν αναφερω επισης οτι ειναι μακραν το πιο μαλακο 28αρι που εχω ριξει ποτε

Last edited:
ακριβως οπως τα λεει ο βικτωρ. πολυ αερας με σποτελεσμα τα πιατακια ν ανεβοκατεβαινουν. το κακο ηταν οτι δεν μπορουσαμε να ριξουμε το φασιανο γιατι ο αερας το εφερνε πολυ προς το μερος μας. εντυπωσιαστηκα απο το φυσιγγι του κενταυρου τοσο στον πινακα οσο και με τα μακρινα σπασιματα που εκανα. στα 36 μετρα με τσοκ lm και mod. carlsons πηρα απιστευτες και ολοστρογγυλες κατανομες με το ρωσσο φιλο μου.στα πιατακια περιτο να πω οτι στα κοντινα εβλεπα μια πορτοκαλι σκονη. νομιζω οτι θα τα υιοθετησω και στο κυνηγι. τωρα αν εχουν θεμα στο κρυο θα βρω κατι στα 30 γραμ. μια χαρα και η ταχυτητα τους.ν αναφερω επισης οτι ειναι μακραν το πιο μαλακο 28αρι που εχω ριξει ποτε
Τι νουμερα σκαγια επεξες;

Καλημερα! Πρωτη φορα για φετος χθες στο σκοπευτηριο! Πολυς κοσμος μεχρι τη νυχτα ριχναμε..Το kicks smoke βιδωμενο στην benelli,οπως ειπε και ο Ευριπιδης χθες,μου αρεσε πολυ και εμενα,εκανε πολυ καλα σπασιματα! Περα απο τα σπασιματα στο οπλο μειωθηκε και η ανακρουση αλλα και η συμπεριφορα του στη δευτερη βολη..Εχουμε ομως ακομα δρομο για τελικα συμπερασματα! Στελιος-Ευριπιδης-Βικτωρας-Δημητρης εκει και τα ειπαμε.αψογη η benelli χωρις καμια εμπλοκη απο τα συνολικα 100 περιπου φυσιγγια που ριξαμε (2 πουλες εγω 1 ο αδελφος μου). και μερικες φωτο απο το πρωτο γηπεδο του σκοπευτηριου απο τα συνολικα 4 η 5 που εχει:
FY3MuHl.jpg

RmeZ74D.jpg

0BKKOms.jpg

Εδω ο Στελιος σπαει το πιατο σε αρκετα κομματια αν παρατηρησετε καλα ευθεια και πανω:
DK7A34o.jpg

Νεα Χανιωτικα φυσιγγια sporting fly target:
NnKa610.jpg

aQMnQiq.jpg

Οπλοβαστος:
2ZNIdfm.jpg

Πρωτη-δευτερη φωτογραφια, απο τους Εγγλεζους διπλα στον οπλοβαστο ο μεσαιος. Νομιζω.

Τα φυσιγγια ειναι σε καλυκα Cheddite, πυριτιδα G2000, και βυσμα Baschieri T2. Καλα και προσεγμενα, ειχε σφαξει ο Στελιος ενα προκαιρου.

Γεια σου ρε Γιάννη φωτορεπόρτερ ... !!!! .well done. .congrats.
Η Benellάρα σου ξεχωρίζει στον οπλοβαστό ... πρώτη και ... μακρύτερη !!!! .sarcastic.
Η επαναληπτική Rem. 870 τέρμα δεξιά είναι των Άγγλων. Με ότι θες ρίχνουνε αυτοί (τι ανάγκη έχουνε !!!) - από 725 και Cynergy ... μέχρι χραπα-χρουπα Rem. 16αρες και 20αρες ... και μονόκαννα Baikal 36αρια !!! .sarcastic.

Αν και είμαι .off topic. δεν μπορώ να αντισταθώ στην πρόκληση να γράψω τις σκέψεις μου βλέποντας τις φωτό. Κάποια στιγμή αναφερόμασταν στην κουλτούρα των Άγγλων για το κυνήγι και σχολιάζαμε την ενδυμασία τους όταν το ασκούν και αναφερόμασταν κάποιοι υποτιμητικά για τον δικό μας τρόπο ενδυμασίας αναφερόμενοι στις παραλλαγές. Τώρα που βλέπω Άγγλους με παραλλαγές στο σκοπευτήριο τι μπορούμε να πούμε και πώς το σχολιάσουμε; .sarcastic.
Εκτός αν κάνω λάθος και αυτοί με τις παραλλαγές δεν είναι οι Άγγλοι... :)

Αν και είμαι .off topic. δεν μπορώ να αντισταθώ στην πρόκληση να γράψω τις σκέψεις μου βλέποντας τις φωτό. Κάποια στιγμή αναφερόμασταν στην κουλτούρα των Άγγλων για το κυνήγι και σχολιάζαμε την ενδυμασία τους όταν το ασκούν και αναφερόμασταν κάποιοι υποτιμητικά για τον δικό μας τρόπο ενδυμασίας αναφερόμενοι στις παραλλαγές. Τώρα που βλέπω Άγγλους με παραλλαγές στο σκοπευτήριο τι μπορούμε να πούμε και πώς το σχολιάσουμε; .sarcastic.
χρηστο τοσα χρονια που μενουν εδω κολησαν τις κακες μας συνηθειες
.yelling.

Θα σου
θα σου απαντησω Χρισταρα και μην με πειτε ρατσιστη
Οι αγγλοι και οι γερμανοι εχουν ενα κακο
Κουλτουρα και τροπους εχουν μονο οσο ειναι στην χωρα τους , η πλειοψηφια τπυλαχιατον
Οταν βρεθουν σε αλλη χωρα τα ξεχνανε ολα
Αυτο εχω διαπιστωσει εγω τουλαχιστον
Κατι το οποιο δεν βρισκω να εφαρμοζεται πχ απο τους ρωσσους η τους γαλλους που οπου κ αν πανε τα κρατουν σαν φυλακτο

Απο τα 3 ατομα της φωτογραφιας, ο δεξια ειναι επισης Αγγλος απλα ερχεται τακτικα καθε Κυριακη, και προφανως και καποιες μερες μεσοβδομαδα. Ο αριστερα, ειναι κρεοπωλης και υπηρξε gamekeeper σε μια φαρμα στην Αγγλια. Το θεμα της παραλλαγης δεν με ενοχλει, καθως ερχονται μια παρεα απο Αγγλους που πολλες φορες μπορει να εχουν τετοια αμφιεση, αλλες φορες πιο σπορτιβ, και αλλη εντελως σκοπευτικη. Σε γενικες γραμμες ομως, ειναι εξαιρετικα ευγενικοι, χαμογελαστοι και φιλικοι με τους υπολοιπους, προσεχουν τα σκουπιδια και τους αδειους καλυκες (ο τυπους με την 870, στις μονες ή στη δευτερη οπλιζε με τετοιο τροπο ωστε ο καλυκας να πεφτει στο καλαθι)

Τασο την Rem 870 οπως ειπε ο Βικτωρας και πολυ σωστα την ειχε αυτος ο Αγγλος! Τα φυσιγγια τα fly target δεν τα εριξα,αλλα ακουσα καλα λογια και εγω. τιμη δεν ξερω σε μαγαζια αλλα το σκοπευτηριο τα ειχε 6,5€! Χρηστο πολυ σωστα καταλαβες ειναι Αγγλοι αυτοι με τα παραλλαγης.ειναι πολυ ωραιοι τυποι παντως.

Μπραβω κυριοι αυτα ειναι καλη παρεα κ διασκεδαση,κ Γιαννη τo kicks σε skeet το εχεται?
Ευχαριστω Νικολα!
οχι εγω δεν εχω kicks smoke skeet.Αλλα το βγαζει σαν συσφιξη η kicks στο smoke και στα αλλα ισως.

Μάγκες δεν τους σχολίασα τους ανθρώπους ούτε ως προς τον χαρακτήρα τους αλλά ούτε και ως προς τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Εγώ σχολίασα τις δικές μας απόψεις σε παλιότερή μας κουβέντα ως προς την ενδυματολογική κουλτούρα μεταξύ Άγγλων και Ελλήνων όπου βλέποντας τις φωτό ανατρέπονται πολλές από αυτές τις απόψεις. :)

Last edited:
Ολοκληρωμενο ρεπορταζ εκαμες. Η μπενελι εχει γινει σαν το καριοφιλι ρε, 1μιση μετρο κανη .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Να σαι καλα Βικτωρα ! Το σκοπευτηριο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και μπραβο στον ανθρωπο που λεγαμε χθες!
Οντως η benelli ειναι θεομακρη..χαχα..στον οπλοβαστο τα 76αρια δικανα φαινονται κοντα μπροστα της..αυτο που μου αρεσει πολυ σε αυτο το οπλο ειναι το τρομερο ζυγισμα που εχει ακομα και με την 76αρα κανη και αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα εναντι των αεριων που εχουν ενα σωρο εξαρτηματα μπροστα και χαλανε γενικα το ζυγισμα του οπλου.

Γεια σου ρε Γιάννη φωτορεπόρτερ ... !!!! .well done. .congrats.
Η Benellάρα σου ξεχωρίζει στον οπλοβαστό ... πρώτη και ... μακρύτερη !!!! .sarcastic.
Η επαναληπτική Rem. 870 τέρμα δεξιά είναι των Άγγλων. Με ότι θες ρίχνουνε αυτοί (τι ανάγκη έχουνε !!!) - από 725 και Cynergy ... μέχρι χραπα-χρουπα Rem. 16αρες και 20αρες ... και μονόκαννα Baikal 36αρια !!! .sarcastic.
Γεια σου Στελαρα με τα καπνισματα σου! Brain και ξερο ψωμι απο οτι ειδα χθες! Πολυ καλα σπασιματα εκανες με τα brain.μου ελεγες οτι με το bell περα απο κοντα και σε πιο μακρυνα πιατα δουλευε πολυ καλα..

Back