Τι νουμερα σκαγια επεξες;ακριβως οπως τα λεει ο βικτωρ. πολυ αερας με σποτελεσμα τα πιατακια ν ανεβοκατεβαινουν. το κακο ηταν οτι δεν μπορουσαμε να ριξουμε το φασιανο γιατι ο αερας το εφερνε πολυ προς το μερος μας. εντυπωσιαστηκα απο το φυσιγγι του κενταυρου τοσο στον πινακα οσο και με τα μακρινα σπασιματα που εκανα. στα 36 μετρα με τσοκ lm και mod. carlsons πηρα απιστευτες και ολοστρογγυλες κατανομες με το ρωσσο φιλο μου.στα πιατακια περιτο να πω οτι στα κοντινα εβλεπα μια πορτοκαλι σκονη. νομιζω οτι θα τα υιοθετησω και στο κυνηγι. τωρα αν εχουν θεμα στο κρυο θα βρω κατι στα 30 γραμ. μια χαρα και η ταχυτητα τους.ν αναφερω επισης οτι ειναι μακραν το πιο μαλακο 28αρι που εχω ριξει ποτε
8αρακια πανταΤι νουμερα σκαγια επεξες;
Ωραιο κουτι,ωραια εμφανιση..Νεα Χανιωτικα φυσιγγια sporting fly target:
Ο χραπα χρουπακιας πιος ειναι?Οπλοβαστος:
χρηστο τοσα χρονια που μενουν εδω κολησαν τις κακες μας συνηθειεςΑν και είμαι .off δεν μπορώ να αντισταθώ στην πρόκληση να γράψω τις σκέψεις μου βλέποντας τις φωτό. Κάποια στιγμή αναφερόμασταν στην κουλτούρα των Άγγλων για το κυνήγι και σχολιάζαμε την ενδυμασία τους όταν το ασκούν και αναφερόμασταν κάποιοι υποτιμητικά για τον δικό μας τρόπο ενδυμασίας αναφερόμενοι στις παραλλαγές. Τώρα που βλέπω Άγγλους με παραλλαγές στο σκοπευτήριο τι μπορούμε να πούμε και πώς το σχολιάσουμε;
Εκτός αν κάνω λάθος και αυτοί με τις παραλλαγές δεν είναι οι Άγγλοι...
θα σου απαντησω Χρισταρα και μην με πειτε ρατσιστηΑν και είμαι .off δεν μπορώ να αντισταθώ στην πρόκληση να γράψω τις σκέψεις μου βλέποντας τις φωτό. Κάποια στιγμή αναφερόμασταν στην κουλτούρα των Άγγλων για το κυνήγι και σχολιάζαμε την ενδυμασία τους όταν το ασκούν και αναφερόμασταν κάποιοι υποτιμητικά για τον δικό μας τρόπο ενδυμασίας αναφερόμενοι στις παραλλαγές. Τώρα που βλέπω Άγγλους με παραλλαγές στο σκοπευτήριο τι μπορούμε να πούμε και πώς το σχολιάσουμε;
Εκτός αν κάνω λάθος και αυτοί με τις παραλλαγές δεν είναι οι Άγγλοι...
Ευχαριστω Νικολα!Μπραβω κυριοι αυτα ειναι καλη παρεα κ διασκεδαση,κ Γιαννη τo kicks σε skeet το εχεται?
Να σαι καλα Βικτωρα ! Το σκοπευτηριο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και μπραβο στον ανθρωπο που λεγαμε χθες!Ολοκληρωμενο ρεπορταζ εκαμες. Η μπενελι εχει γινει σαν το καριοφιλι ρε, 1μιση μετρο κανη
Γεια σου Στελαρα με τα καπνισματα σου! Brain και ξερο ψωμι απο οτι ειδα χθες! Πολυ καλα σπασιματα εκανες με τα brain.μου ελεγες οτι με το bell περα απο κοντα και σε πιο μακρυνα πιατα δουλευε πολυ καλα..Γεια σου ρε Γιάννη φωτορεπόρτερ ... !!!!
Η Benellάρα σου ξεχωρίζει στον οπλοβαστό ... πρώτη και ... μακρύτερη !!!!
Η επαναληπτική Rem. 870 τέρμα δεξιά είναι των Άγγλων. Με ότι θες ρίχνουνε αυτοί (τι ανάγκη έχουνε !!!) - από 725 και Cynergy ... μέχρι χραπα-χρουπα Rem. 16αρες και 20αρες ... και μονόκαννα Baikal 36αρια !!!