ναι βικτωρα. εχασες σημερα. τρομερο το σχημα με ολους τους ντουμπλεδες sim κι επιτελους χωρις λαγο χεχεχε. με το franchi δεν προλαβε να βγει το πιατο του trap κι εγινε κομματιαEγω δε λεω πραμα....
Το σχημα γιατι δυσκολεψε; Αλλαξανε σεναριο;
Δεν σου κάθεται καλά...πιο μπροστά θέλει το αριστερό χέρι που πιάνει την πάπιαξεκιναω λοιπον με την αφεντομουτσουναρα μου επωμισμενος με το franchi
και τωρα η περιγραφη του οπλου.βαρος 3600 με απιστευτο ζυγισμα σκανδαλη μηχανικη ρυθμιζομενη ελαφρως σκληρη και καννες 76 ποντους.η βαση ειναι μαυρη ατσαλινη και ο αυλος 18,5.τ οπλο στο χειρισμο ειναι απιστευτα ευκολο και η ριγα των 10. χιλ.σε βαζει πανευκολα στο στοχο.το βαρος του οπλου δεν φανηκε σε καμμια στιγμη κατα την διαρκεια της πουλας.τα τσοκ ειναι mobile εντυπωσιακης εσω εξω κατασκευης και με τρομερες τουφεκιες.το πιασιμο στο πιστολε ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο με ωραιες ψαθες και βοηθαει τρομερα στο swing του οπλου με το αριστερο χερι να οδηγει πολυ ευκολα στις τραβερσες λογω του γεματου πιασιματος της παπιας η ξυστου το επιστημονικοτερον.το ελαφρως αρνητικο ητανε τα ξυλα του τα οποια θα μπορουσαν να εχουν ενα λιγο καλυτερο φινιρισμα αλλα στα 1600 ευρωπαικα προσωπικα νομιζω οτι θα ειναι η εκπληξη της χρονιας.το σχημα ητανε δυσκολο με μακρυνα πιατα και ολοι οι ντουμπλεδες sim.το αποτελεσμα το δικο μου πρωτη φορα που επιανα τ οπλο ητανε 19 με τσοκ 4-3.βοηθαει πολυ και ο επιλογεας του οπλου.νομιζω οτι για οποιον ψαχνει ενα οπλο για σκοπευτηριο και κυνηγι ειναι στα χρηματα του και σ αυτα που προσφερει η καλυτερη επιλογη.προσωπικα το εβαλα στοχο.να σημειωσω οτι με το 4 αστρα τσοκ και φυσιγγια nsi due εκανα ευκολα σπασιματα μεχρι τα 35 μετρα
ναι ρε πονηρε. αυτη η επωμιση ητανε για τη φωτο. τι θες να πεις οτι δεν κανω για μοντελο???Δεν σου κάθεται καλά...πιο μπροστά θέλει το αριστερό χέρι που πιάνει την πάπια
το 6 και το 12 γινανε πιο μακρινα αλλα μετα τα γυρισε γιατι δεν τα σπαγανε και το 3 εφευγε σαν το πυραυλο και ψηλα και το 5 πολυ χαμηλο και σιγανοΗρθε ο τυπος κατα τις 12, και τελειωσαμε 2 παρα.
Αλλαξε κανενα πιατακι τροχια; Κριμα για το λαγο, απο τα αγαπημενα μου
οχι τα πηρα απ του μιχελα γι αλλαγη γιατι θελω να δοκιμαζω αλλα μου εκατσαν πολυ καλα και στο μπαικαλ και στο franchiΠως και due Ευριπιδη; Τα πουλαγαν πανω;
Ευριπίδη όταν λες μακρινά για τη απόσταση μιλάς;το 6 και το 12 γινανε πιο μακρινα αλλα μετα τα γυρισε γιατι δεν τα σπαγανε και το 3 εφευγε σαν το πυραυλο και ψηλα και το 5 πολυ χαμηλο και σιγανο
Πες τα χρυσοστομε!Παντως, παρολο το κοστος τους, ειναι φυσιγγαρα.
Ωραια περιγραφη Ευριπιδη και ωραια φωτο ! Το επιασα και εγω και μου αρεσε! Αλλα θα εδινα αλλα 200-300 ευρω να παρω beretta 686 sporting.ξεκιναω λοιπον με την αφεντομουτσουναρα μου επωμισμενος με το franchi
και τωρα η περιγραφη του οπλου.βαρος 3600 με απιστευτο ζυγισμα σκανδαλη μηχανικη ρυθμιζομενη ελαφρως σκληρη και καννες 76 ποντους.η βαση ειναι μαυρη ατσαλινη και ο αυλος 18,5.τ οπλο στο χειρισμο ειναι απιστευτα ευκολο και η ριγα των 10. χιλ.σε βαζει πανευκολα στο στοχο.το βαρος του οπλου δεν φανηκε σε καμμια στιγμη κατα την διαρκεια της πουλας.τα τσοκ ειναι mobile εντυπωσιακης εσω εξω κατασκευης και με τρομερες τουφεκιες.το πιασιμο στο πιστολε ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο με ωραιες ψαθες και βοηθαει τρομερα στο swing του οπλου με το αριστερο χερι να οδηγει πολυ ευκολα στις τραβερσες λογω του γεματου πιασιματος της παπιας η ξυστου το επιστημονικοτερον.το ελαφρως αρνητικο ητανε τα ξυλα του τα οποια θα μπορουσαν να εχουν ενα λιγο καλυτερο φινιρισμα αλλα στα 1600 ευρωπαικα προσωπικα νομιζω οτι θα ειναι η εκπληξη της χρονιας.το σχημα ητανε δυσκολο με μακρυνα πιατα και ολοι οι ντουμπλεδες sim.το αποτελεσμα το δικο μου πρωτη φορα που επιανα τ οπλο ητανε 19 με τσοκ 4-3.βοηθαει πολυ και ο επιλογεας του οπλου.νομιζω οτι για οποιον ψαχνει ενα οπλο για σκοπευτηριο και κυνηγι ειναι στα χρηματα του και σ αυτα που προσφερει η καλυτερη επιλογη.προσωπικα το εβαλα στοχο.να σημειωσω οτι με το 4 αστρα τσοκ και φυσιγγια nsi due εκανα ευκολα σπασιματα μεχρι τα 35 μετρα
Γιαννη το ζύγισμα από το 686 είναι στα γούστα σου;Ωραια περιγραφη Ευριπιδη και ωραια φωτο ! Το επιασα και εγω και μου αρεσε! Αλλα θα εδινα αλλα 200-300 ευρω να παρω beretta 686 sporting.
Ηλια κατα την γνωμη μου στα οπλα σειρας,οπλο με οπλο διαφερει εστω και αν ειναι ιδιο.εχει να κανει με βαρος των ξυλων.του Δημητρη (dimitrisliou) που εχω πιασει απειρες φορες και εχω ριξει και ειναι αυτο το μοντελο το πιο τελευταιο με αεριζομενη τη μεσαια ριγα,ναι κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλο αναμεσα στα χερια και καλα ζυγισμενο.οπλαρα πραγματικα.απο βαρος 3540 νομιζω ειναι απλα το αναφερω αν και δεν εχει σχεση με το ζυγισμα..αυτο το οπλο αν το ειχα θα κυνηγουσα τα παντα και θα το ειχα και σκοπευτηριο.Γιαννη το ζύγισμα από το 686 είναι στα γούστα σου;
Εγώ επωμισα ένα 76αρι στον καλκατζακο και δεν μου έκανε το κλικ, κάτι με χαλούσε ανάμεσα στα χέρια,τι να πω!Ηλια κατα την γνωμη μου στα οπλα σειρας,οπλο με οπλο διαφερει εστω και αν ειναι ιδιο.εχει να κανει με βαρος των ξυλων.του Δημητρη (dimitrisliou) που εχω πιασει απειρες φορες και εχω ριξει και ειναι αυτο το μοντελο το πιο τελευταιο με αεριζομενη τη μεσαια ριγα,ναι κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλο αναμεσα στα χερια και καλα ζυγισμενο.οπλαρα πραγματικα.απο βαρος 3540 νομιζω ειναι απλα το αναφερω αν και δεν εχει σχεση με το ζυγισμα..αυτο το οπλο αν το ειχα θα κυνηγουσα τα παντα και θα το ειχα και σκοπευτηριο.
Σε πιστευω και σιγουρα ειναι και θεμα γουστου καμια φορα,αλλα και θεμα οπλου! Του Μητσου παντως ειναι παρα πολυ καλο!Εγώ επωμισα ένα 76αρι στον καλκατζακο και δεν μου έκανε το κλικ, κάτι με χαλούσε ανάμεσα στα χέρια,τι να πω!