Σκοπευτήριο Χανίων

Ωτοασπιδες στον μικρο Γιαννη
Αυτονοητο σιγουρα αλλα βκεπω πολλους να μην το υπολογιζουν
Εχοντας χασει τις ψηλες συχνοτητες πκεον πληρωνω ακριβα τωρα το τιμημα
συμφωνω 100%.. αλλά είναι μικρός δεν νομίζω να τις αφήσει πάνω του..γι αυτό είπα δεν ξέρω αν ρίξω γιατί θα τον κυνηγάω εννοείται μακριά από εκεί που ρίχνουν,έχει μεγάλη απλά το σκοπευτήριο να τρέξει και να παίξει..αν τον κρατήσει ο αδελφός μου λίγο μακριά εννοείται θα ρίξω μια πουλά..

ξερω ξερω.μετα το πασχα θα δοκιμαστει και το trap της σειρας 5.
Προσωπικά είμαι αντίθετος με τα τραπ φυσίγγια στο Σπόρτινγκ. .Σου στερούν δίσκους...Είναι πολύ συγκεντρωτικό και με άλλες ταχύτητες από τα σπορτινγκ

Προσωπικά είμαι αντίθετος με τα τραπ φυσίγγια στο Σπόρτινγκ. .Σου στερούν δίσκους...Είναι πολύ συγκεντρωτικό και με άλλες ταχύτητες από τα σπορτινγκ
συμφωνω μαζι σου αλλα δεν το θελω για το sporting. επειδη τωρα τελευταια δεν βρισκω το b&p το trap θελω να δω τις ταχυτητες τους γιατι ηλια στις ψηλωμενες τα τραποφυσεκα κανουνε απιστευτα πραματα

συμφωνω μαζι σου αλλα δεν το θελω για το sporting. επειδη τωρα τελευταια δεν βρισκω το b&p το trap θελω να δω τις ταχυτητες τους γιατι ηλια στις ψηλωμενες τα τραποφυσεκα κανουνε απιστευτα πραματα
Ευρυπίδη και σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. για τέτοια χρήση είναι εξαιρετικό αρκεί να το συνηθισεις

Kαι με του τραπ και με του σκητ τα φυσιγγια μια χαρα σπας δισκους, απλα λογω διαφορετικων ισως ταχυτητων θελουν αλλες προσκοπευσεις. Στην αρχη ισως σε ξενισει, αλλα μολις το μαθεις, και το φυσιγγι του τραπ κανει μια χαρα, ειδικα για μακρινα πιατα.

λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα.ολεεεεεεεεεε.σας δειχνω λοιπον την πρωτη φωτο και αμονταριστο βιντεο απο την καμερα.μην επικεντρωθειτε στην ασχετοσυνη μου.θελω γνωμες για την εικονα.το βιντεο ειναι γραμμενο στα 1080/60 fps με σταθεροποιητη εικονας και σε γωνια 70 μοιρων
Kar8FWF.jpg

λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα.ολεεεεεεεεεε.σας δειχνω λοιπον την πρωτη φωτο και αμονταριστο βιντεο απο την καμερα.μην επικεντρωθειτε στην ασχετοσυνη μου.θελω γνωμες για την εικονα.το βιντεο ειναι γραμμενο στα 1080/60 fps με σταθεροποιητη εικονας και σε γωνια 70 μοιρων
Kar8FWF.jpg

Steven Spielberg μου εσύ. Πολύ ωραία και η φωτό και το βίντεο περιμένουμε και τα υπόλοιπα.

Kαι με του τραπ και με του σκητ τα φυσιγγια μια χαρα σπας δισκους, απλα λογω διαφορετικων ισως ταχυτητων θελουν αλλες προσκοπευσεις. Στην αρχη ισως σε ξενισει, αλλα μολις το μαθεις, και το φυσιγγι του τραπ κανει μια χαρα, ειδικα για μακρινα πιατα.
Βίκτωρα επειδή το είχα σκεφτεί για τις προπονήσεις το συγκεκριμένο τέχνασμα για να μειώσω λίγο τα έξοδα...Αλλά θεωρώ πως δημιουργεί σύγχυση και στην ίδια την πουλά αλλά και μετά στον αγώνα με τα 28αρια....Προσωπικά σε αυτό έχω καταλήξει!

Kar8FWF.jpg

Ευριπίδη πολλή ωραία καθαρή εικόνα. Όσο για τις βολές αυτή η τραπαδορικη και η τραβερσα πολλή μου άρεσαν. Αν είχατε πορτοκαλί δίσκους θα φαινόταν καλύτερα, αλήθεια οι δίσκοι ήταν λευκοί; περιμένουμε και τα επόμενα, Καλή αρχή...........congrats.

Back