Ούτε στην Ιταλία τέτοια τερέν,άλλο επίπεδο!φωτο απο τη θεα και το φοντο στο καινουργιο σταντ.το βιντεακι θα παρει καποια ωρα
Ούτε στην Ιταλία τέτοια τερέν,άλλο επίπεδο!φωτο απο τη θεα και το φοντο στο καινουργιο σταντ.το βιντεακι θα παρει καποια ωρα
Κουφάλες το ρίξατε σήμερα που δεν μπορούσα να είμαι κι εγώ εκεί;;; ... Και πως θα αντέξω τώρα εγώ ως την ... Τετάρτη !!!φωτο απο τη θεα και το φοντο στο καινουργιο σταντ.το βιντεακι θα παρει καποια ωρα
Πραγματικά σπουδαία κίνηση το fitasc θα σας βοηθήσει γενικά και στο κυνήγι αυτό...Θα έχει και royal βολές!να πω εδω οτι ετοιμαζεται και τεραιν για fittasc αλλα δεν ξερουμε ποτε θα τελειωσει ακριβως.πω πω ρε φιλε εκει θα την καταβρω.θα δουλεψει πολυ full και x-full
ναι χρυσανθε αλλα οχι μονο. υποτιθεται οτι εχει κι αλλα αλλα δεν ξερω πως ακριβως θα ειναι εφαρμοσιμα σ εμαςΠοια ειπαμε ειναι η διαφορα του φιτασκ απο το κανονικο;
Ειναι μακρινοι οι δισκοι;
Αν εχει δισκο λαγου κ ορτυκιου θα μαρεσειναι χρυσανθε αλλα οχι μονο. υποτιθεται οτι εχει κι αλλα αλλα δεν ξερω πως ακριβως θα ειναι εφαρμοσιμα σ εμας
το συμαβτικο τεραιν καθε σπορτινγκ γηπεδου τα εχει αυτα πιατακια (νομιζω).Αν εχει δισκο λαγου κ ορτυκιου θα μαρεσει
ha haaa
φωτο απο τη θεα και το φοντο στο καινουργιο σταντ.το βιντεακι θα παρει καποια ωρα
Όλα καλά με το βιντεάκι αλλά καλά ρε Ευρυπίδη κάθε φορά που πας να ρίξεις σε τσιμπάει τίποτα και φωνάζεις όλο ααα και ααα δυνατά;Πάρε να έχεις καμία αλοιφή μαζί σου για τα τσιμπήματα!οριστε και το βιντεακι.γραμμενο χωρις σταθεροπ.εικονας αλλα νομιζω οτι τελικα ο σταθεροπ.χρειαζεται
Βίκτωρα δεν ξέρω μήπως φωνάζει για να σπάει ο δίσκος από τον φόβο του!Παλι δε μας δειχνει εμας;
Φωναζει για να πιανει το παραγγελμα η καμερα
Εγω νομιζω κανετε παραπληροφορηση για να καλυψετε της επιτυχιες του φιλου μουΒίκτωρα δεν ξέρω μήπως φωνάζει για να σπάει ο δίσκος από τον φόβο του!
Χρυσανθε εγώ μιλάω με ντοκουμέντα....Όλα φαίνονται στο βίντεο....Κάτι περίεργο συμβαίνει...Για αυτό φωνάζει έτσι δυνατά και κοφτά...Σαν στρατιωτικό παράγγελμα!Εγω νομιζω κανετε παραπληροφορηση για να καλυψετε της επιτυχιες του φιλου μου
Χρυσανθε εγώ μιλάω με ντοκουμέντα....Όλα φαίνονται στο βίντεο....Κάτι περίεργο συμβαίνει...Για αυτό φωνάζει έτσι δυνατά και κοφτά...Σαν στρατιωτικό παράγγελμα!